Şimdi Ara

ACİLLL !!!! SAMSUNG R580-JS02TR mi yoksa DV6-3046ST mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar buqün SAMSUNG R580-JS02TR aldım ama aklımda DV6-3046ST (WW042EA) war yardımlarınızı bekliyorum olumlu olumsuz bu iki ürün arasında tercih yapmam qerekiyo yarın öqlene kadar simdiden teşekürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esk_meqane -- 5 Ağustos 2010; 14:46:18 >

Orijinalden alıntı: visceroid

HP DV6-3040ST en güçlü konfigürasyon bunda...

Yorum icin teşekkürler
  • hocam hp dv6 3040st nin sanırsam ram i 3gb dı ama oda iş görür.Ben de bunu buldumhttp://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031232&CS_Category=_SBA_63_1662_444_914&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 5 Ağustos 2010; 7:40:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: esk_meqane

Kısa bir araştırmadan sonra HP dv6 3046ST almaya karar werdim eqer bu ürün olmaz ise Hp 3040ST tercih edicem başka yorum yok mu arkadaşlar

bide bu seri varr

http://www.pcdepo.com/asp/product/71048/HP-ENVY-WN965EA-14-1050et-i7-720-4GB-500GB-14-5-

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp mi, lenova mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: numan75

hocam hp dv6 3040st nin sanırsam ram i 3gb dı ama oda iş görür.Ben de bunu buldumhttp://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031232&CS_Category=_SBA_63_1662_444_914&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

Öneri icin teşekkürler ama ben Samsung R580-JS02TR aldım buqün daha kutu iceriqi acılmadı we ürünü kurulum yaptırmadım ürünü tercih etme sebebim hiç ısınma problemi felan yok we fiyat uygunluqu ama aklımda hala HP dv6 3046ST kaldı maqzada alırken hp ürünü incelemek icin qörewli acarken kilitlendi we aniden ısınmaya başladı samsunq ise 1 saattir acık olduqu halde ısınma yoktu ben bu yüzden samsunq sectim hp soqudum acıkcası ama aklımda hp war her türlü yardımınıza ihtiyacım war yarın öqlene kadar karar wermem qerekiyo simdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga145

quote:

Kısa bir araştırmadan sonra HP dv6 3046ST almaya karar werdim eqer bu ürün olmaz ise Hp 3040ST tercih edicem başka yorum yok mu arkadaşlar

bide bu seri varr

http://www.pcdepo.com/asp/product/71048/HP-ENVY-WN965EA-14-1050et-i7-720-4GB-500GB-14-5-

yorum icin teşekkürler ama ürün aldım buqün yukarıda yazdım qenede saol

• up

quote:

Orijinalden alıntı: numan75

hocam hp dv6 3040st nin sanırsam ram i 3gb dı ama oda iş görür.Ben de bunu buldumhttp://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031232&CS_Category=_SBA_63_1662_444_914&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

Öneri icin teşekkürler ama ben Samsung R580-JS02TR aldım buqün daha kutu iceriqi acılmadı we ürünü kurulum yaptırmadım ürünü tercih etme sebebim hiç ısınma problemi felan yok we fiyat uygunluqu ama aklımda hala HP dv6 3046ST kaldı maqzada alırken hp ürünü incelemek icin qörewli acarken kilitlendi we aniden ısınmaya başladı samsunq ise 1 saattir acık olduqu halde ısınma yoktu ben bu yüzden samsunq sectim hp soqudum acıkcası ama aklımda hp war her türlü yardımınıza ihtiyacım war yarın öqlene kadar karar wermem qerekiyo simdiden teşekkürler.

dostum doğrusunu söylemek gerekise donupta birden bire sısnmaya başlamasını ilk kez duydum hani zorlayan bir uygulama yok ilginç

Ernesto Che Guevara

• dostum doğrusunu söylemek gerekise donupta birden bire sısnmaya başlamasını ilk kez duydum hani zorlayan bir uygulama yok ilginç

Olayı baştan anlatayım maqzaya qittimde samsunq acıktı inceledim sonra hp sordum birde onu qöreyim dedim qörewlilere ürünü qösterdiler yanlız kapalı idi actı qörewli makinayı şifreyi qirdikten sonra makina kilitlendi yeniden başlattı bir süre sonra Donmasından sonra samsunqa yöneldim we fan cıkısına kasaya baktım elim ile soquktu önce acılmasına raqmen.Sonra hp baktım samsunqa qöre makina cok daha sıcaktı bende inanamadım ama qörewli daha cok ısınıyor dedi HP den ötürü...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.