Şimdi Ara

ACilll Boğazıma Metal kaçtı!! ölüyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
2
Favori
10.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: B2 Spirit

Bol bol ekmek içi ye. Vereceği zararı minimuma indirebilirsin. Ben de ciddiyim.

Alıntıları Göster
    Sana en yakın kişiye ulaş, doktora gidin hemen. Boşuna burada zaman kaybediyorsun.

Orijinalden alıntı: John Voxville

Sana en yakın kişiye ulaş, doktora gidin hemen. Boşuna burada zaman kaybediyorsun.

Alıntıları Göster
    Doktora git oglum manyak mısın veya parmakla kustur kendini bir şans belki çıkartırsın

Karadeniz Teknik Üniversitesi
    Metalurji ve Malzeme Mühendisliği (2011)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10dans10ra11

mide asiti o parcanın amk gazetesinde manşetini çıkartır

mide asiti metali eritemez

Orijinalden alıntı: Achteruit

Doktora git oglum manyak mısın veya parmakla kustur kendini bir şans belki çıkartırsın

Alıntıları Göster
    Hocam ciddi bir şey bu doktora git hemen.
    Edep erkan yol bizdedir
  • quote:

Alıntıları Göster
    Boğazına metal kaçan biri bunu çıkaramayınca gelip foruma konu açacak.

Kimi kandırıyorsa iyi kandırıyor. Sazanlar atlamış.

Benim tavsiyem metal 1400 derecelerde erir; taş kömürünün korunu al ağzına at. O orda eriyip çıkacaktır

Alıntıları Göster
    Yuttuysan muhtemelen mide asidinle karıştığı için artık zarardan kurtulma şansın yok. Etkileri 48 saat içinde görülüyor genelde. İlik kanserine kadar yolu var ama hemen doktora gidersen kurtulma şansın daha yüksek. Ağlama sakın.

Orijinalden alıntı: Genesis.

Yuttuysan muhtemelen mide asidinle karıştığı için artık zarardan kurtulma şansın yok. Etkileri 48 saat içinde görülüyor genelde. İlik kanserine kadar yolu var ama hemen doktora gidersen kurtulma şansın daha yüksek. Ağlama sakın.

Alıntıları Göster
    beyler ben 3-4 yil once tukenmez kalem kapagi yutmustum metal tarzi biseydi simdi burdaki mesajlari gorunce korktum hicbisey yapmamistim onu yutunca ulan bisey olmasin simdi

Orijinalden alıntı: Daima İleri

Benim tavsiyem metal 1400 derecelerde erir; taş kömürünün korunu al ağzına at. O orda eriyip çıkacaktır

Alıntıları Göster
    ne sazanı ciddiyim ağlıyorum şuan doktora gidicez birazdan ne yalan atıcam ama küçük bişeydi küçük parmak boyunda zaten incecik metal ne yapar doktor bilgisi olan varmı

Orijinalden alıntı: Genesis.

Alıntıları Göster
    http://www.youtube.com/watch?v=4IcYqHxr8Fg

bu videoda gecen bütün uyursanları sıcarsan olarak degistir ve doktora koş

Orijinalden alıntı: 10dans10ra11

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    çoktan mideni delmiş, pankreasına geçmiştir o artık gitme ve tadını çıkar bu acının, zira üç günlük dünya doktora gitsen ne olacak ölmeyecen mi bir gün ?

Orijinalden alıntı: KillerPrince1404

Beyler icetea 330ml lik metal kutular varya içtim onu neyse ben herşeyi parçalarım dondurma çubuklarını vs bunuda parçaladım tabi sonra ağzımada sokarım böyle oynarım bişey izliyodum komik bi güldüm bu metali boğaza gitmezmi gözüm kanlandı ölüyom sandım böyle allahtan nefes borusuna gitmedi gitseydi şuan ölmüştüm alah kurtardı 4 5 bardak su içtim neyseki acısı gitti aşağılara indi şuanda aşağılarda hissediyorum yutkununca ağrı acı yok ne olur beyler ciddi mesajlar lütfen korkuyorum ??

Ciddiysen direk doktora git çok kötü sonuclar dogurabilir.

Orijinalden alıntı: Zıplayan fil

Her konuda böyleleri çıkmasa olmaz zaten Niye açmasın arkadaşım... Doktora gitmeden önce başkalarına danışıyor işte ne yapsın sohbet hatlarını arayıp onlara mı sorsun ?

Beyler icetea 330ml lik metal kutular varya içtim onu neyse ben herşeyi parçalarım dondurma çubuklarını vs bunuda parçaladım tabi sonra ağzımada sokarım böyle oynarım bişey izliyodum komik bi güldüm bu metali boğaza gitmezmi gözüm kanlandı ölüyom sandım böyle allahtan nefes borusuna gitmedi gitseydi şuan ölmüştüm alah kurtardı 4 5 bardak su içtim neyseki acısı gitti aşağılara indi şuanda aşağılarda hissediyorum yutkununca ağrı acı yok ne olur beyler ciddi mesajlar lütfen korkuyorum ??

Kusmayı denedin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Cemo94

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Mide de erimesi gerekmiyor mu o metalin? Çünkü mide epey asidik bir ortam.

Orijinalden alıntı: Michael Fenix

quote:

Kusmayı denedin mi?
    bu seferde yemek borusuna zarar verebilir en iyisi midedeyken alınması

Orijinalden alıntı: zkkp

Alıntıları Göster
    Forumda değil şu an. Sallamıyorsa doktora gidiyordur.

ne sazanı ciddiyim ağlıyorum şuan doktora gidicez birazdan ne yalan atıcam ama küçük bişeydi küçük parmak boyunda zaten incecik metal ne yapar doktor bilgisi olan varmı

Arkadaşım erkek adamsın acı da çekeceksin gerekirse ölümü de göreceksin her canlı tadacak ölümü korkma o kadar. Küçük büyük farketmez metalin içindeki bileşikten kaynaklanan bir şey bu. Muhtemelen endoskopi veya çok derine gitmişse kolonoskopi yöntemiyle çıkarmaya çalışacaklar. Endoskopi ağızdan boru sokup mideyi temizletme oluyor, kolonoskopi makattan sokup bağırsakları temizletme. İkisi de çok can acıtır. Ağzın yanlardan hafif yırtılabilir zamanla düzelir. Ama 1-2 aya bir şeyin kalmaz diye düşünüyorum ölme şansın çok az. Güçlü ol, dualarımız seninle.

Orijinalden alıntı: zkkp

Alıntıları Göster
    Kirk ustaya danış bi istersen.

Orijinalden alıntı: Cemo94

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bu bildigimi kutu kolaların açma metallerindense hiçbirşey olmaz en fazla 1-2 çizer makatı belki.Sindirimi kolaylaştırıcı şeyler içmelisin mesela yeşil çay iç hemen şimdi 2 adet markası dogadan bir kosu git al soda ile olcak iş değil.Ve katıyıda aşırı ye o metal dışkıya karışıp cıkacaktır bölelikle organlarada birşey olmaz.Doktora gitsen aynı şeyi önercek sana.Ama tabi doktora git hiçbirimiz prof değiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 18 Haziran 2012; 19:50:28 >

PSN:Darkhate90
  • quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Bu bildigimi kutu kolaların açma metallerindense hiçbirşey olmaz en fazla 1-2 çizer makatı belki.Sindirimi kolaylaştırıcı şeyler içmelisin mesela yeşil çay iç hemen şimdi 2 adet markası dogadan bir kosu git al soda ile olcak iş değil.Ve katıyıda aşırı ye o metal dışkıya karışıp cıkacaktır bölelikle organlarada birşey olmaz.Doktora gitsen aynı şeyi önercek sana.Ama tabi doktora git hiçbirimiz prof değiliz.

Alıntıları Göster
    Eğer olurda mideni keser ve mide suyun diğer organlara değerse içten içe kendi kendini sindirirsin.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.