Şimdi Ara

ACilll Boğazıma Metal kaçtı!! ölüyorum (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
2
Favori
10.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NeroEM9

quote:

Orijinalden alıntı: Zıplayan fil

Boğazına metal kaçan biri bunu çıkaramayınca gelip foruma konu açacak.

Kimi kandırıyorsa iyi kandırıyor. Sazanlar atlamış.

Benim tavsiyem metal 1400 derecelerde erir; taş kömürünün korunu al ağzına at. O orda eriyip çıkacaktır

Her konuda böyleleri çıkmasa olmaz zaten Niye açmasın arkadaşım... Doktora gitmeden önce başkalarına danışıyor işte ne yapsın sohbet hatlarını arayıp onlara mı sorsun ?

Konu dışına açılmış konunun ciddiyetinden pek emin olmam. Zaten verilecek cevaplar ciddiyetten uzak olur. Yaşıyorsa bile öldürtürler(Bkz. tuzruhu iç)
    Eğer acı hissetmiyorsa(doktora gitmek istemiyorsa) sağlık bölümüne veya konudışı özele gidip ciddi cevaplar alabilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan bişey olmaz merak etme bende küçükken iğneli boncuk yemiştim hiç bişey olmadı bak

quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

quote:

Boğazına metal kaçan biri bunu çıkaramayınca gelip foruma konu açacak.

Kimi kandırıyorsa iyi kandırıyor. Sazanlar atlamış.

Benim tavsiyem metal 1400 derecelerde erir; taş kömürünün korunu al ağzına at. O orda eriyip çıkacaktır

Her konuda böyleleri çıkmasa olmaz zaten Niye açmasın arkadaşım... Doktora gitmeden önce başkalarına danışıyor işte ne yapsın sohbet hatlarını arayıp onlara mı sorsun ?

Konu dışına açılmış konunun ciddiyetinden pek emin olmam. Zaten verilecek cevaplar ciddiyetten uzak olur. Yaşıyorsa bile öldürtürler(Bkz. tuzruhu iç)
    Eğer acı hissetmiyorsa(doktora gitmek istemiyorsa) sağlık bölümüne veya konudışı özele gidip ciddi cevaplar alabilirdi.

Konu Dışı daha yoğun. Sağlık bölümünden alamayabileceği cevabı burdan alabilir. Doğru birşey mi ? Değil tabi... Ciddi cevaplar olmayacağı gibi ciddi cevaplar da olabilir... Konu dışına açıldı diye yardım etmeyecek değiliz sonuçta. Fake veya değil bu bizi ilgilendirmez yardım isteniyorsa etmek lazım.
  • 1 2 a derken ? beyler babam geldi mide asiti eritir herşeyi dedi küçücük bi parçaymış baktımda incecik zaten metal deyince sert metal anlamayın kağıt gibi kıvrılan metalden mide yıkatması çok kötümüş eskidende açma kapağını yutmuştum bişey olmamıştı neyse doktora gidicem film çektircem ama yıkatmam mideyi neler diyonuz ağzım yırtılıyomuş filan küçücük parça için son derece ciddiyim zaten gelişmeleri bildiririm ölürsemde buraya yazarımda dh nin tarihine geçerim neyse duygusallaştım hadi ben doktora gideyim inanmayanda inanmasın isteyene filmi de atarım.
  • Dostum şaka yapıyoruz korkma ya ne olacak, kendi evladıma olsa doktora götürmem bile. Amma kıymetli canınız var ''Ay iğne battıııı doktora gidiyom [SSLİ]'' diye konu açacaksınız utanmadan. Ufak metal parçası yutmuş ağlıyormuş ölecek miymiş, tövbe ya rabbim.

Orijinalden alıntı: KillerPrince1404

1 2 a derken ? beyler babam geldi mide asiti eritir herşeyi dedi küçücük bi parçaymış baktımda incecik zaten metal deyince sert metal anlamayın kağıt gibi kıvrılan metalden mide yıkatması çok kötümüş eskidende açma kapağını yutmuştum bişey olmamıştı neyse doktora gidicem film çektircem ama yıkatmam mideyi neler diyonuz ağzım yırtılıyomuş filan küçücük parça için son derece ciddiyim zaten gelişmeleri bildiririm ölürsemde buraya yazarımda dh nin tarihine geçerim neyse duygusallaştım hadi ben doktora gideyim inanmayanda inanmasın isteyene filmi de atarım.

istiyorum o filmi atıcaksın o olmasa başka filmde olur

To Glory
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince1404

1 2 a derken ? beyler babam geldi mide asiti eritir herşeyi dedi küçücük bi parçaymış baktımda incecik zaten metal deyince sert metal anlamayın kağıt gibi kıvrılan metalden mide yıkatması çok kötümüş eskidende açma kapağını yutmuştum bişey olmamıştı neyse doktora gidicem film çektircem ama yıkatmam mideyi neler diyonuz ağzım yırtılıyomuş filan küçücük parça için son derece ciddiyim zaten gelişmeleri bildiririm ölürsemde buraya yazarımda dh nin tarihine geçerim neyse duygusallaştım hadi ben doktora gideyim inanmayanda inanmasın isteyene filmi de atarım.
  • Ağlıcam mağlıcam demiş burdan medet ummuş.Kardesim hiçbi akıl yok sende ? Metal cisim yuttuysan git doktora o napcagını bilir.Metali yuttum demesini biliyon onun senden çıkcanıda biliyon nerden cıkcanıda biliyon.Ha benim cıkıs yolum buyuk diosan sorun olmaz sakince cıkar o
  • hacı gitmediysen dur. bi şey olmaz. bana hergün geliyor bu tür vakalar. ama genelde 5 yaş altı oluyor. bi süre leğene yap tuvaletini, çıkınca rahatlarsın. bu arada ciddiyim dr.um...barsak-mide öyle delinmez kolay kolay kafanı yorma
  • Midede asit var zaten metali eritip proteyine donusturup metezolibmaya katilir merak etme. Daha sonra endoplasmik retikilumdan sindirilip vitamin olarak hormonal sistem tedavisinde noroljik spektrumlar yoluyla kardiyolojiden bagirsaklarda iltihapa donusup kronojik asitlerle tepkimeden entalpi etkilesimiyle disari cikar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.