Şimdi Ara

-Acill Yardim--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar benim sizlerden bir ricam olucak lüften sistemin eski felan demeyin üzülüyorum :D beni idare ediyor Konumuza giriş yapalım
    İntel pentium 2.60ghz 2çekirde işlemci
    GMVK1 ana kart Gigabyte x16 pcı-e pcı 800mhz
    4gb ram
    Ekran kartım suanki Nvdia g100 değiştirmeyi 100% düşünüyorum ve ekran kartı alıcagım bana 100-50 lira arası gta 5'i lowda 30 fps açan bi ekran kartı csgoda en az 150+200 görebileceğim bi ekran kartı önerin lütfen Eğer satan varsa Nvidia 9600 GT gibi bahçelievler istanbul içinde olanlar mesaj atsın eger yoksada mağazalarda kolay bulabileceğim ekran kartı modeli önerin dedigim gibi gta 5 i lowda +30 açsın yeterli kalite düşkünü değilim :D iyi günler iyi forumlar .............................!
    Teşşekürler Şimdiden

• BİDE Battlegrounds tarzı yani H1Z1 Online tarzi oyunları kasmadan oynatsın benim için yeterli
  • nvidia tarafında 9800 gt , amd tarafında hd 4870 minimum ayarlarda gta 5 i oynatır. onlarıda ancak 2. elde bulabilirsiniz.

linktende gta 5 için gerekli parçaları görebilir ve pc nizin uygun olup olmadığını test edebilirsiniz.

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1308&game=Grand%20Theft%20Auto%20V

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenissimo -- 26 Mart 2017; 16:49:13 >
  • H1Z1 için 8 gb ram şart. 2 çekirdek işlemci de yetersiz. Kısacası bu oyunlar için bu sisteme masraf etmeyiniz.
  • ekran kartını değiştirsende ramin boyutu ve işlemcinin çekirdek hızı yetersiz.FPS istiyosan toptan parçalar değişcek sen en iyisi bu makina masraf etmede yeniden pc topla. en azından ;

i5 2.50GHZ'lık işlemcin olsun 4 çekirdekli
    1GB 64 bit ekran kartın olsun
    4 veya 6 GB ramin olsun.
    isteğe bağlı SSD takabilirsin. bu konuyu sistem gereksinimleri forumuna açarak daha fazla bilgi sahibi olabilirsin!!
  • BANA BIR ISLEMCI ONERIRMSINIZ 100-150 TL ARASI 2.EL
  • Hocam senin toplam bütcen nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acill
    12 yıl önce açıldı
    yardim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    lisedeyim okuyorum ailemden para almadan harçlıkları biriktirdim işlemci veya ekrankartı en fazla bu sistemin ihtiyacı olan şey neyse ondan almak istiyorum yani bütcem 150 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozaN12131 -- 8 Nisan 2017; 23:28:57 >
  • Hocam aileden para al yani nakiti bi 800 tl yapcan

150si senden 650 si ailenden olacak şekil güzel gta5 açan bişi yaparız 150 tl ye bişi olmaz büyük ihtimal oyun oynican gta5 filan istedigine göre tahminim oyundan yana

• ozaN12131 O kullanıcısına yanıt
    ALLAH yardımcın olsun

seni halini ben çok iyi anlarım benimde başımdan geçmişti

ikinci el bölümüne bak orada bazen uygun fiyat bulursun dolarda artıyor fiyatlarda artıyor

işler eskisi gibi değil

sistemler artık pc parçaları deli gibi sömürüyor

win10 bile en az 4 gb ram istiyor

bırak programlari söyleme gerek yok

sana kolay gelsin

etrafımda elindeki pc çıkarıp yeni pc alan olursa sana haber veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozaN12131

lisedeyim okuyorum ailemden para almadan harçlıkları biriktirdim işlemci veya ekrankartı en fazla bu sistemin ihtiyacı olan şey neyse ondan almak istiyorum yani bütcem 150 tl

Çok küçük değilsen git günlük çalış. Para kazan. Zor değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

Orijinalden alıntı: ozaN12131

Çok küçük değilsen git günlük çalış. Para kazan. Zor değil.

güzel fikir

tebrik ederim
  • Küçükken su ve simit satardım güzel günlerdi pazarcılıkta yaptık 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

ALLAH yardımcın olsun

seni halini ben çok iyi anlarım benimde başımdan geçmişti

ikinci el bölümüne bak orada bazen uygun fiyat bulursun dolarda artıyor fiyatlarda artıyor

işler eskisi gibi değil

sistemler artık pc parçaları deli gibi sömürüyor

win10 bile en az 4 gb ram istiyor

bırak programlari söyleme gerek yok

sana kolay gelsin

etrafımda elindeki pc çıkarıp yeni pc alan olursa sana haber veririm

eyw düşünmeniz yeterli cevaplarınız için teşşekür ederim :)
  • ozaN12131 O kullanıcısına yanıt
    canın sağ olsun ne demek
  • Sendeki psu da ölüdür. Büyük ihtimal ekran kartı için güç çıkışı yoktur. O sisteme boşuna para harcama.100 lirayla düzelmez.
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    7750 işinizi görür yada gtx 730 vb türler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.