Şimdi Ara

Acilen bir sol bek, bir sağ bek, bir defans, bir ön libero ve bir forvet aranıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıkıldım artık her maçtan sonra bu tür mesajlar görmekten.
    Bu kafayla gidersenizde sittin sene bu takım başarılı olamaz.
    Sezon sonunda gönderirsin Rijkaardı, kovarsın 3-5 futbolcu sil baştan başlarsın.
    Bir sonraki sezon yine aynı olaylar devam eder durur.
    Önce sabretmeyi sonra saygı göstermeyi öğrenin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Sıkıldım artık her maçtan sonra bu tür mesajlar görmekten.
    Bu kafayla gidersenizde sittin sene bu takım başarılı olamaz.
    Sezon sonunda gönderirsin Rijkaardı, kovarsın 3-5 futbolcu sil baştan başlarsın.
    Bir sonraki sezon yine aynı olaylar devam eder durur.
    Önce sabretmeyi sonra saygı göstermeyi öğrenin.

''Her güç sabır ile zaman birleştirilerek sağlanır.''
    ''Hoşlanmadığına sabretmedikçe, hoşlandığını ele geçiremezsin.''
    ''Ayın gece sabretmesi, onu apaydın bir hale kor. Gülün dikene sabrı, onun güzel kokulu bir hale gelmesine sebep olur.''
    ''Her söz için doğruluk, her doğruluk için iş, her iş için de sabır gerekir.''

• Ya fb'liyim ama yaptığınız çok saçma. Yani 2 mağlubiyetten sonra adam almış bütün takıma saydırmış. Defansına bir bak sağ bek hariç milli takımın defansı. Adam 12 gol atmış angarya goller diyo. Angarya gol dediğin 1 olur 2 olur 5 olur, 12 olmaz. 12 o adamın fırsatçılığını gösterir. Eminim ki Nonda'nın sonradan girdiği maçlarda attığı gollerle takımı kurtarmasına o biçim sevinip ne methiyeler düzmüşsündür. Bir de gitmişsin en kızılacak adama iyi ama bu kadroyla yapamaz demişsin. Elano ilk önce kıçını kaldırsın çalışsın biraz. Arda'ya da haksızlık yapmayın. Yani ben bile rahatsız oldum bu yorumlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

sayın karton taraftar,

biz sezona başlarken, yeni bir yapılanmaya gittiğimizi ve 2 sene kredi verdiğimizi söylemiştik.

ama bu ülkede geretsleri, lucescuları yollayan; haddine düşmeyerek hasan şaş'a küfreden taraftar ve türevleri olarak sizler her zaman gerekmediği yerde yıkıcı oldunuz.

Aynen

2 3 maçlık taraftar grubu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratgun

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

sayın karton taraftar,

biz sezona başlarken, yeni bir yapılanmaya gittiğimizi ve 2 sene kredi verdiğimizi söylemiştik.

ama bu ülkede geretsleri, lucescuları yollayan; haddine düşmeyerek hasan şaş'a küfreden taraftar ve türevleri olarak sizler her zaman gerekmediği yerde yıkıcı oldunuz.

Aynen

2 3 maçlık taraftar grubu.

Harbi karton taraftar cuk diye oturmuş.

Daha sezon başında bu sene şampiyonluk beklenmesin yeni yapılanma içerisindeyiz dedik ama yine bir takım gerici zihniyet çıkıp o olsun bu olsun istiyor.

• @RedYellow1905

5 tanecik mi oyuncu lazım. Almışken 10-15 tane almak lazım, ne olur ne olmaz. Zaten bu futbolcular topraktan bitiyor. Şimdiye kadar onu alalım, bunu alalım, aman şunu da kaçırmayalım diye diye bu halde takım. Kimse ödemeleri düşünmüyor. Hala alalım diyorsunuz...
  • benim sene başındaki tahminim ki bu forumlar da da vardır yazmıştım daha önce 1,2 beşiktaş veya fenerbahçe gs'ın ise 3. veya 4. olduğunu söylemiştim
    gs'ın bana göre yanlışları
    1)g.zan transferi:beşiktaşdayken de kötüydü gs de de kötü g.zan gitti beşiktaşın defası düzeldi ilk gs gittiğinde iyiki gitmiş demiştim
    gs bonservisi eline diye aldığına sevindi ama adam iyi olmadıktan sonra üstüne para versen ne yazar
    g.zan dan yedek olur gs'ye ikili stoperin yedeği olur çünkü güven vermeyen büyük maçları kaldıramayan çok fazla sakatlanan bir adam
    2)ilk hafta maçları:bu maçlar gs yi kandırdı,çok gol attıldı ama yenilen gollere bakılmadı gs evet iyi oynadı ama defanstaki eksiklikler bu sebepden dolayı görmezden gelindi
    3)gs iyi oynamadan kazanamıyor:türkiye liginde şampiyon olacaksanız iyi oynamadan da 4-5 maç kazanmanız lazım çünkü şampiyonluk uzun bir maraton oyuncular sakat olabilir formsuz olabilir her şey olabilir bu kritik haftalar zaten esas önemli haftalar
    iyi oynamadan kazanmak için de defansınız iyi orta sahanız mücadeleci olacak yani birbirine bağlantılı sorunlar
    4)sistem:gs li arkadaşlar gerçi siz daha iyi bilirsiniz ama bence gs avrupada iyi olduğu senelerde oynadığı gibi yani 4-4-2 ve tam saha press tempolu oyun sisteminde oynamalı galatasaray esas kimliğine dönemli
    lig daha ve ne olacağı belli değil bakalım bekleyeceğiz göreceğiz
    gs'yi kötülemek için değil eksik olduğunu düşündüğüm yerleri yazdım

• ben onu bunu geçtim de, bugun ne mantıkla 65 dakika forvetsiz oynadı bu takım onu çözemedim.

2 forvetinden biri sakat, diğerini de son 25 oyuna sokuyosun :)

küfür etsen daha iyi.
  • Leo Franco
    Gökhan Zan
    Hakan Balta
    Sabri Sarıoğlu
    Servet Çetin
    Barış Özbek
    Mehmet Topal
    Mustafa Sarp
    Arda Turan
    Harry Kewell
    Abdulkader Keita

bu nası ilk 11 abi, kim gol atacak :)

elanoyu nondayı 11 de başlatmican da kimi başlatıcan :)

boş yere değil fantazi futbolda bursadan da adam koydum ve o adam da gol attı :) yazık günah vallahi.
  • Kale Ufuk Ceylan'a bir şekilde teslim edilmeli. Servet satılmalı ve kaliteli iki tane stoper alınmalı. Emre Güngör, Emre Aşık ve Gökhan Zan yedek olmalı. Sol beke Hakan Balta'nın yerine ucuz, genç ve hızlı bir adam lazım. Sağ bekte Sabri'yle bir şekilde idare edilebilir. Mehmet Topal satılmalı, Ayhan Akman bir şekilde pasifize edilmeli artık. Mustafa Sarp ve Barış yedek olmalı. İki tane çift yönlü ön libero alınmalı. Nonda satılıp hızlı ve genç bir forvet alınmalı(Sercan, Simpson vb.). Elano kalmalı ve dünya kupasından sonra iyi bir fiyata satılmalı. Evet çok istedik farkındayım. Bu ekonomik durumda zor evet. Ama bu takım ancak böyle düzelir. Ancak böyle istikrara girer. Defansın ve ön liberonun top özürlü olduğu bir takımda Elano, Arda gibi üst seviye adamlar eleştirilebiliyorsa söylenecek söz yok...
  • Sol bekte Aydin, Caner, Balta var kendisi düsünsün Gsda devrim yapacak ya.
    Orta sahada Sabri, Baris, Ayhan gibi adamlarin topu Lindoroth, Sarp, Topaldan daha iyi kullanacagini düsünerek Bursa tarzi takimlara karsi 3lü orta saha ile direnc sagliyacaksa onuda akil etsin devrim yapacak ya.
    Ugur diye bir oyuncu yaninda gecen sene arada iyide oynuyaon genc yetenek Serkanin yüzüne baksin arada ayiptir devrim yapacak ya.
    Bir tane bile genc oyuncuya sans veremedi devrim yapiyor o konudada.
    Hucumda Kewell rahatsiz ona saygim var ama Arda, Elano, Keita efendilerin ne rahatsizligi var ve ne hakla takim oyunu oynamiyor oradada devrim yapsin.
    Servet ve Zanin yaptigi hatalari madem Semih yapsin ne farkeder Emre güngör olayi nedir bilelim artik ayrica Emre sakat cokken oynuyorda yokken neden yüzüne bakilmiyor devrim yapsin gene
    Kaleci ispanyolca konusuyor 30 tanede yese oynatir Türk olsa coktan kovulduydu kalecide sanslida kovalik yapiyor ama sansina girmiyorda fazla gol
    Hangi sistemi varmis Gsyin ?
    Bu takim 2 sene önce begenmediginiz kazmalarla sampiyondu onuda unutmayin
    Nondayi satin dedi Nonda gitmedi Baros sakatlaninca uzaydan golcumu getirtip devrim yapacakti ?

Ya arkadaslar kusura bakmayinda bazi gercekleride görün malesef gidisat gecen seneki gibi olucak yönetim hatalari, sorumsuzluk, hatali secimler hep üst üste söylenince ya Gs taraftari degiliz iyi gün taraftariymis oluyoruz falan filan gidiyor.
    Camia 2002 den sonra her alanda kücüldü futbol, basketbol bayan erkegi ile, veleybal vs vs her konuda kücüldük.
    Yönetimin hatali hoca vs vs secimleri taraftar hatasimi ?
    Yada olmiyacak beklentiler icine girmek Bursa iyi takim Gsyi yenebilir ama Gs futbol takimini sahada ezemez ayip olanda bu.
    Ve hala israrla aranizda dogruyu söyleyen kisileri kendinizce yargiliyorsunuz ayip ediyorsunuz. Fenarbahce taraftarindan farkiniz olsun hep destek tam destek Körü körüne destegi birakin hatalari görün

• arkadaşlar abartmayın tüm takımı satmışsınız.. sağ bekte aslan gibi uğur varken ne sağ bekinden bahsediyorsunuz? iki stoper bir de ön libero yeterli.. servet emre güngör emre aşık yolla gitsin bizim asıl defansta revizyon yapmamız lazım.. artı birde iyi bir ön libero lazım ayhan m.sarp gibi yeteneksiz oyuncularla yürümüyor..
    çift ön libero ile oynayacaksan bunlardan biri top yapabilen oyun kurabilen çok yönlü bi oyuncu olması lazım bknz:linderoth.. diğeride amele olsun sağ sola koştursun yeterli bknz:m.topal.. bu ikili idealdi ama linderotdan hayır gelmeyeceği için yerine adam şart.. ayrıca merak ediyorum m.topalı satıp yerine kimi oynatacaksınız? m.sarp yeteneksizin önde gideni ayhan ztn ölmüş bi barış var elde..
  • bursa topu her ayağına aldığına korkusuzca üzerimize geldi...

ama biz her maçta olduğu gibi rakibi bekledik bi biçok topuna korktuğumuz için müdahele etmedik...

rakibin defansından ileriye çok akıllı toplar çıkarken, bizim kazmalar ayaklarına aldığı topu yine dağlara taşlara vurdu...

sezon başında gönderilmek istenen milli SERVET keşke gitseydi
    keşke TOPAL gönderilseydi
    keşke KELEPİR ZAN alınmasaydı
    keşke BALTA hangi takımda forma giydiğini anlayabilseydi
  • Sorun defansda.
    Elano girmeden önce topu defansdan çıkaramıyorduk.
    Neeskens geç de olsa farketti de 3lü hiç bi işe yaramayan orta sahadan birini çıkarıp Elanoyu oyuna aldı.
    Elano oyuna girdikten sonra defansa kadar gelip top aldı, ileriye top çıkarmaya başladı.
  • Beyler her takımın düşüş yaşadığı bir dönem vardır. Gs zamanla tekrar eski formuna geri dönecektir eminim.

Futbolcularınızı ve yönetiminizi hemen kötüleyip takımı satmayın. Zaman verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2160p

Beyler her takımın düşüş yaşadığı bir dönem vardır. Gs zamanla tekrar eski formuna geri dönecektir eminim.

Futbolcularınızı ve yönetiminizi hemen kötüleyip takımı satmayın. Zaman verin

Misal;Beşiktaş.
  • Onu bunu bilmem Galtasaray ın sağ beke ihtiyacı yok.. sol bek ve ön libero lazım.. sağ bekteki adam önyargılarınız yüzünden iyi değilmiş gibi duruyor.. bu sene her maçta en iyi oynuyan adam nerdeyse o sağbekteki adam.. Lütfen sahip çıkalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tanura

Sorun defansda.
    Elano girmeden önce topu defansdan çıkaramıyorduk.
    Neeskens geç de olsa farketti de 3lü hiç bi işe yaramayan orta sahadan birini çıkarıp Elanoyu oyuna aldı.
    Elano oyuna girdikten sonra defansa kadar gelip top aldı, ileriye top çıkarmaya başladı.

Bursa risk almamak icin defansa yaslandi iyice ne Elanosu ya alakasi yok tipik anadolu takimi sendromu bu sadece gol attim yada beraberlik var aman yemeyim adina yaslanma o.
    Zaten Neskens golu yemden önce oyuncu degisikligi yapmasi lazimdi. Ben orta sahanin 3 lü olmasini herzaman savundum halada savunuyorum cünkü bana göre bazilarinin cikarttigi takim 4 5 tane yerdi.
    Ama bu orta sahayi 3 lerken Sarp ve Topali yan yana oynatmak Gs adina ihanettir Linderot icinde aynisi gecerli orada kesici oyuncu yaninda adamlar var.
    Haftalardir Ayhana yüklendiniz neymis cok pas hatasi yapiyormus 30 metreye sabit cakili bekliyen adamlara yada topu almak icin kosu yapmayan adamlara Ayhanin sürekli dogru pas hatasi yapacak kapesitesi olsa zaten Gsda oynamazdi ama takim icinde topu olumlu kullanan bir oyuncu orta saha 3 lü derken Topal (Linderoth, Sarp), Ayhan (Arda, Elano), Baris (Sabri) gibi kurulmasi gerekiyordu.
    Hep genel bakiyorsunuz 3 5 kisi harici bir kisiden bile okumadim Kewell, Keita, Arda, Elano gibi adamlarin neden mücadele etmediklerini görmezden geliyorsunuz konusmuyorsunuz bile özellikle Arda Bosna macindan beri rezil bir durumda kosma özürlü saydigim 4 oyuncuda sebebini soran elestiri yapan yok.
    Sabri neymis 100 kusur metreyi sürekli gidip gelecekmis adam sag bek ya bir sag bek 3 4 bindirme yapar sürekli gidip gelemez ne bekliyorsunuz daha.
    Ayni sekilde Balta görev adami ama ofansif degil
    Gs takimi rakibini orta sahada bozar sürekli rakip sahaya bindirir ozaman cikarsin ligin basindaki bazi maclarda ve Uefa maclari gibi bu adamlari ozaman elestirirsin ama Gs yüklenemiyorki

• Sağ beke Volkan Şen'i alsak iyi olur,Servet'in yanına Metzelder'i,Linderoth ve Nonda ile yolları ayırırsak liberoya Diarra'yı alabiliriz.Volkan (2M.€) + Metzelder (3M.€) + Diarra(5-7 M.€) 'yı 12-13 M. €'ya bitirebiliriz.Ediz de gelebilir Ankara'dan Metzelder yerine...Gidecekleri ise ;

Emre Güngör(Volkan ile takasta kullanılabilir)
    Nonda(1.5 M. €)
    Linderoth(2-3 M. €)
    Lincoln(1-2 m. €)
  • Galatasaray'ımızın durumu X Files: I Want To Believe gibi oldu. İnanç eksikliğiyle devam ediyoruz gibime geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.