Nolcak canım açarsın yine Kasım ayı en formda 11. takım Galatasaray konusu avunursun , unutursun Çok iktidarsızız Fb de Gs de . Sizde yine iyi bize her bölgeye adam lazım defans hariç
kasım ayında 11 aralıkta 63 falan olucaz herhalde bu ay.
Yahu Rijkaard imza atar atmaz forumda istisnasız herkes "bu sene birşey beklemiyoruz, sabretmemiz lazım, Barcelona'da ilk sezon kötüydü sonra bu hale geldi" gibi laflar ediyordu. Şimdi tek maçta kellesini uçuruyosunuz.
Bugünkü skorda etkisiz orta sahanın yanında Bursasporun müthiş sıkı bir markaj uygulamasının da etkisi var. Olayın forvetle falan da ilgisi yok. Barış ve Topal topu oynayabilen oyuncular değil. Önlerinde 20 metre boşluk olsa bile koşmazlar yana geriye pas atarlar. Ara pasları verkaçları falan da yoktur. Ortalarda ceza sahasına girmezler. Mustafa Sarp daha akıllı oynuyor ama onun da teknik kapasitesi sınırlı. Madem mücadeleci orta saha yapacaksın en azından oraya Ayhan'ı koy.
İkinci sorun ise Keita. Son maçlarda inanılmaz şahsi oynuyor. Çok yetenekli ama futbolu basit oynamayı beceremiyor. Yanında bomboş Sabri kaçmışken ille birkaç çalıma girip tempoyu düşürüyor.
Sağ bek sol bek ön libero forvete falan ihtiyaç yok bana göre. Eldeki kadroyla bu iş halledilir.
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
sanki gittik de sonuncuya yenildik.
bursaspor zaten ligin en iyi takımlarından.
tabi bunu geçersek, takıma güvenimiz hala tam, bazı oyuncularda sorun olduğu ise bir gerçek.
ilk defa bir mağlubiyet sonrasında bu kadar sakinim. ben oynadığımız oyunu kötü bulmadım, fark ettiyseniz bugün forvetsiz oynadık nonda girene kadar. nonda girince yine 10 kişi kaldık o da ayrı konu.
bugün çıkardığımız orta 3lü yine benden tam not aldı.
ancak senin forvetin yoksa ne yapsan boş, kazanmak, hem de bursa deplasmanında zordur.
bugün oyunun kontrolü büyük ölçüde bizdeydi. umut vermeyen bir futbolla kazandığımız maçların yanında, bugün gayet memnundum, sağ ve sol bekte verdiğimiz açıkların da telafi edilmesi gerekiyor.
tamam beğenmediğin şeyler olabilir ama takım kötü durumda değil, aksine sezon başından beri en derli toplu döneminde, biraz daha dirençli durumda.
Hangi iddialı takım sezona 2 forvetle başlarki? En az 4 forvet olmalı.
Bursa, Manisa, Fenerbahce, nasıl yendiğimizi anlamadığım BJK ve Panatinaikos maçları, Ankaragücü, az kalsın Kasımpaşa.
daha dvre arasına bile girmedik, ama futbol olarak tek bi 6-1 lik uefa eleme maçları dışında pek bi varlık gösteremedik. orta saha kendi çapında birbirine pas verip alıyor. Nasıl tam puan alır bu orta saha anlamadım?
kim kaç kere oyun kurabildi orta sahada?
quote:
Orijinalden alıntı: RedYellow1905
quote:
Orijinalden alıntı: BelieveMe
quote:
Beyler. Lütfen Galatasaraylılığımız futbol gerçeklerinin önüne geçmesin. Biz bu sene ligi yine 5. bitiririz. Takım Ali Sami Yen'de iyi oynayan bi takımdı o özelliğimizide yitirdik. Ben kolay deplasmanlar dışında 1 puan bile ileride deplasmanlarda alacağımızı zannetmiyorum. Zaten şampiyon olmak istiyosan Ali Samiyende 17de 17 bilemedin 17de 16 yapman lazım, yoksa ancak diğer takımların hataları ile şampiyon olabiliriz.
Ha bu arada bu yönetim iyi bi yönetim değil. OOO Adnan Baba sen çok yaşa ve In Haldun We Trust ile ancak kendimizi aldatırız. Futboldan anlayan bi yönetim, defans sorununu sene başı çözmeliydi.
Sabri çok iyi bi Galatasaraylıymış. Bana ne? Amigomu Sabri? Hakan Balta desen halı saha sol beki. Gökhan zan'ı bedave verseler almam ama işte bazıları alıyor Servet'in hayatında hiç bi yerinde müdehalesini gördünüzmü? Ben görmedim. Kaçırdığı adamlara omuz atıyo ve servet bi anda büyük defans oluyor.
Mehmet Topal Fan Club filan yapmış bazı arkadaşlar. O fan clubı lütfen anti mehmet topal olarak değiştirelim. Elano İYİ bir adam fakat bu kadro ile bişey yapamaz. Keita süper istikrarsız. Arda Turan = Kuyruklu Yıldız. Nonda bu sene 12 gol attı hepsi angaryadan goller.
Rijkaard Rijkaard diyoruz ama Manisa maçında Ali Sami Yende 8 defansif adamla çıktık. Skibbe Steau maçında 6 defansif adamla çıktı diye adamı astık ama Rijkaard 8 kişi ile çıkınca laf söylemedik.
Bu yazı daha uzar gider. Takımın hali iyi değil. Sistemin filan oturduğu yok gene bir sene ve gene paralar gidiyor.
Çok güvendiğim Rijkaard malesef Aragones yolunda emin adımlarla gidiyor.
komik
walla komik demişsinde
Geçen sene Aragones yenildikleri her maçta süper oynadık derdi. 1 paun alına başarı derdi. Rijjkaard da bu sene aynı tarz açıklamaları yapıyor.
Manisadan alınan 1 puan iyidir gibi bi yorum yaptı. 2 Puan kaybetmedik 1 puan aldık dedi. Elin Manisasporuiçin yapılıyosa bu yorum ve maç Ali Samiyende ise Rijkaard Aragones yolunda derim.
Hep bi sistem oturucak filan, bi vaadler. Boş şeyler bunlar
Şaka mı bu ya? Rijkaard ne zaman 1 puana başarı demiş? Ayrıca o adamın bu kadroyla bu kadar başarı göstermesi bile yeter. Defans berbat ortasahanın geri tarafı berbat. Forvet berbat.(Bursa maçı için dedim. Baros çok iyi yoksa..)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Kadir Nar
Yuh be kardeşim takımda eleştirmediğin adam kalmamış. Maç olarak eleştirsen neyse de sen genelleme yapmışsın. Desteklemeyecem falan demişsiniz. Bırakın o zaman takımı. Kimse zorla tutturmuyor size. İyi giderken ona buna 4-5 atarken her şey, her oyuncu süper. Son 1 aydır tökezleyince hemen her şey rezalet, ona buna giydirin. Sene başında o kadar sabır dedik ama salaklık bizim Galatasaray yönetiminde. Geleceği ne düşünürsün. Alacaksın bir tane sadece ligi önemseyen adam. Gününü kurtaracaksın, her zaman en iyisi.
Ya hani küme düşsekte sorun değil biz sapına kadar erkeğiz ve sapına kadar galatasaraylıyız ayaklarını geçersen daha net ve güzel yorumlar yapabilirsin. Kimse Galatasarayı bırakmıycak tabi. Ama böyle oynarsa izleyici sayısı düşecek. İnan bu aptal maçı izleyeceğime Ihlamurlar Altında'yı izlesem daha çok eğlenirdim. Bu sene bu tarz maç bi 7-8 tane oldu. Zevksiz ve insanı küfüre zorluyan maç.
Sabır demişsinde neyin sabrı bu? Sabır gerektiren bi durum olsa yönetim 4-3-3 oynayabilecek bir kadro kurardı sene başında.
4-3-3 ün 4ü hakan gökhan servet sabri 3ü topal sarp ayhan veya barış
neyin sabrı?
forvet hattı ronaldo-messi-ibrahimovic olsun gene aynı yerimizde olurduk ligde.
Asıl darbe persembe yunanlılardan geliyo bekleyin :(
Maçın zevksizliğine katılıyorum.
4-3-3 e tam uygun kadro kurabilmek için ne kadar paraya ihtiyacımız var acaba biliyormusun? Millet adam gibi forma almaz, maça gitmez, katkıda bulunmaz ama işe gelince her şeyin en iyisini isteriz. Dünya kadar borç almış başını gidiyor. 2 senedir sürekli bonservissiz adam peşindeyiz mecburiyetten. Arada iyi oyuncuları Keita, Baros, Elano gibi adamları fedakarlık yaparak alıyoruz ama onu da bilmem kaç seneye bölerek ödüyoruz. Bu basının yüzünden millet gaza geliyor, veryansın ediyor. 1 ay önce takım takır takır giderken basının yüzünden, taraftar baskısı yüzünden adam 3 tane aynı tarz adamı oynatmaya başladı. Neymiş çok gol yiyormuşuz, pozisyon veriyormuşuz. İyi de şimdi de veriyoruz aynı pozisyonları değişen bi' şey yok. Neyse bayram günü zaten yine yeteri kadar canım sıkıldı. Tek dediğim şey sabır sadece.
sayın karton taraftar,
biz sezona başlarken, yeni bir yapılanmaya gittiğimizi ve 2 sene kredi verdiğimizi söylemiştik.
ama bu ülkede geretsleri, lucescuları yollayan; haddine düşmeyerek hasan şaş'a küfreden taraftar ve türevleri olarak sizler her zaman gerekmediği yerde yıkıcı oldunuz.
quote:
quote:
quote:
quote:
Beyler. Lütfen Galatasaraylılığımız futbol gerçeklerinin önüne geçmesin. Biz bu sene ligi yine 5. bitiririz. Takım Ali Sami Yen'de iyi oynayan bi takımdı o özelliğimizide yitirdik. Ben kolay deplasmanlar dışında 1 puan bile ileride deplasmanlarda alacağımızı zannetmiyorum. Zaten şampiyon olmak istiyosan Ali Samiyende 17de 17 bilemedin 17de 16 yapman lazım, yoksa ancak diğer takımların hataları ile şampiyon olabiliriz.
Ha bu arada bu yönetim iyi bi yönetim değil. OOO Adnan Baba sen çok yaşa ve In Haldun We Trust ile ancak kendimizi aldatırız. Futboldan anlayan bi yönetim, defans sorununu sene başı çözmeliydi.
Sabri çok iyi bi Galatasaraylıymış. Bana ne? Amigomu Sabri? Hakan Balta desen halı saha sol beki. Gökhan zan'ı bedave verseler almam ama işte bazıları alıyor Servet'in hayatında hiç bi yerinde müdehalesini gördünüzmü? Ben görmedim. Kaçırdığı adamlara omuz atıyo ve servet bi anda büyük defans oluyor.
Mehmet Topal Fan Club filan yapmış bazı arkadaşlar. O fan clubı lütfen anti mehmet topal olarak değiştirelim. Elano İYİ bir adam fakat bu kadro ile bişey yapamaz. Keita süper istikrarsız. Arda Turan = Kuyruklu Yıldız. Nonda bu sene 12 gol attı hepsi angaryadan goller.
Rijkaard Rijkaard diyoruz ama Manisa maçında Ali Sami Yende 8 defansif adamla çıktık. Skibbe Steau maçında 6 defansif adamla çıktı diye adamı astık ama Rijkaard 8 kişi ile çıkınca laf söylemedik.
Bu yazı daha uzar gider. Takımın hali iyi değil. Sistemin filan oturduğu yok gene bir sene ve gene paralar gidiyor.
Çok güvendiğim Rijkaard malesef Aragones yolunda emin adımlarla gidiyor.
komik
walla komik demişsinde
Geçen sene Aragones yenildikleri her maçta süper oynadık derdi. 1 paun alına başarı derdi. Rijjkaard da bu sene aynı tarz açıklamaları yapıyor.
Manisadan alınan 1 puan iyidir gibi bi yorum yaptı. 2 Puan kaybetmedik 1 puan aldık dedi. Elin Manisasporuiçin yapılıyosa bu yorum ve maç Ali Samiyende ise Rijkaard Aragones yolunda derim.
Hep bi sistem oturucak filan, bi vaadler. Boş şeyler bunlar
Şaka mı bu ya? Rijkaard ne zaman 1 puana başarı demiş? Ayrıca o adamın bu kadroyla bu kadar başarı göstermesi bile yeter. Defans berbat ortasahanın geri tarafı berbat. Forvet berbat.(Bursa maçı için dedim. Baros çok iyi yoksa..)
manisa maçından sonra dedi. 1puan başarısızlık değil, 2 puan kaybetmiş gibi bakmıyorum, belki bizi bu 1 puan şampiyon yapacak dedi
E sevgili Rijkaard belki bizi o kaybedilen 2 puan şampiyonluktan edicek
neyse.
Arkadaş yenilsin umrumda olmaz, ama mücadele etsin.Bu takımı çıkartmak için çok düşünmüşler mi acaba ? Galatasaray 2 forvet oynar bu birr, Gökhan ZAN ve Servet Dünya'nın hiçbir takımında yanyana oynatılmaz buda ikiii.Şunu bu tarihten bir kenara yazın, bu ikili yan yana oynamaya devam ederse şampiyon falan olamayız.
@Susturucu10Şanlı, Allah hepimizi doyasıya güldürsün, senin, ailenin ve sevdiklerininde bayramı mübarek olsun kardeşim.
Sabri,Balta ve o 5 tane orta saha oyuncusu iddia edilen vatandaşlarla normal.Benim anlamadığım madem orta sahan yok,niye sene başındaki düzenden vazgeçiyoruz,en azından yediğimizden fazlasını atıyorduk,sene başında arda yada elano 3 lü ortasahanın ortasında oynuyordu,şimdi ise forvette arda,düşünün takımdaki mentalite değişikliğini..
Ya bırak sağ beki, sol beki. Takımın kadrosu iyi veya kötü, sen oraya Galatasaray olarak gidiyorsun. Bursa ile başabaş oynayamayacak kadar aciz olabilir misin ?
11 tane adam sahaya çıkıyor ama çoğu ruhsuz. Maçı geri çevirebilecek adamın yok. Elimizde bir Hagi olsaydı tek başına çıkıp çok rahat kazandırabilirdi ki bunun örnekleri vardır geçmişte. Ama bizim böyle bir adamımız yok, mecburen takım oyunu lazım. Takım oyunu içinde ruh lazımdır. Biz bu ruhu kaybetmişiz.
Hırs kardeşim hırs. Pres yapacaksın, nefes aldırmayacaksın adama. Tamam senin defansın kötü kalecin kötü, ama mücadele etsen bunu çok rahat kapıyabilirsin. Sonuçta karşımızda Liverpool değil Bursa vardı.
Takımda sözü geçen adam yok, Elano, Sabri vs vs Bi adamın çıkıp mimikleriyle sözleriyle diğer oyuncuları ateşlemesi gerek. Bunu yapması gereken Arda aslında, fakat yapmıyor.
Şu an gidişatından memnun olduğum tek futbolcu Harry Kewell. Çok takdir ediyorum bu adamı, yaşına göre iyi koşuyor iyi mücadele ediyor. En önemlisi kişiliği.
UEFA'da kadro kalitesi Galatasaray'dan iyi olan takımlar var, becerikli takımlar var. Bunların hepsi Galatasaray'ı rahatça yenebilir.
2000'de de UEFA'da Galatasaray'dan kaliteli takımlar vardı, fakat Galatasaray kalitesiyle mücadele gücünü o düzeyde birleştirebilen takım yoktu. Nitekim Galatasaray'ın 2000 zamanında yenemeyeceği hiçbir takım yoktu.
quote:
Orijinalden alıntı: TargetMan
Sabri,Balta ve o 5 tane orta saha oyuncusu iddia edilen vatandaşlarla normal.Benim anlamadığım madem orta sahan yok,niye sene başındaki düzenden vazgeçiyoruz,en azından yediğimizden fazlasını atıyorduk,sene başında arda yada elano 3 lü ortasahanın ortasında oynuyordu,şimdi ise forvette arda,düşünün takımdaki mentalite değişikliğini..
Barcelonada 5 sene başarı filan tamamda Rijkaard şu an pek Galatasaray'a bişey oturtamadı. Sabırla alakası yok olayın. Kadro daha iyi olsa belki farklı olur ama bu kadroya 4-3-3 oynatmak pek mantıklı değil.
Umarım Rijkaard ben 4-3-3 oturtucam dedim, sözümden dönmüşlük yapmış olmayayım diye inat etmiyodur sistemde.
Hakan Balta, Mehmet Topal, Ayhan, Arda, Servet gitmesi gereken oyuncular. Yerine adam gibi bi stoper, orta saha ve sol bek yeter
rijkaard gibi bir hocayı alıyorsan onun sistemine uygun oyuncuları da alacaksın.bu kadar basit
ayrıca td ye laf edip durmayın.zamanında gördük işte.geretsi falan yollamayla olmuyor bu işler.
quote:
Orijinalden alıntı: kkratoss
rijkaard gibi bir hocayı alıyorsan onun sistemine uygun oyuncuları da alacaksın.bu kadar basit
ayrıca td ye laf edip durmayın.zamanında gördük işte.geretsi falan yollamayla olmuyor bu işler.
400 beygirlik bi arabaya 4 teker yerine 3 teker takmak gibi bişey bu yönetimin yaptığı.
Haldun Üstünel'de futbol zekasının kıt olduğunu gösterdi.
quote:
DEFANS HAKKINDA AYNI ŞEYİ DÜŞÜNÜYORUZ... 4 TANE GÜRÜLTÜ ÇIKARAN AMA BAL YAPAMAYAN ARICIK... ORTA SAHADA ORTADAKİ 3LÜ DESEN, BURSA KILIÇ KALKAN EKİBİ GİBİ MAŞŞALLAH
Galatasaray çözüldü kanatları kapat , defans güvenliğini elinde tut , birkaç iyi kontra atak oyuncusu , 90 dakika mücadele...Gs da ki orta saha oyuncularında sorun tekrarlıyorum ne yapıp ne edip emre nasıl savaşıyor bir atakda bir defans bir verkaç ta adam her yerde gs ye bakıyorsun sanki orta sahadaki o yuvarlağın dışında bomba var...
quote:
Orijinalden alıntı: Zhirkov
Hakan Balta, Mehmet Topal, Ayhan, Arda, Servet gitmesi gereken oyuncular. Yerine adam gibi bi stoper, orta saha ve sol bek yeter
Peki kimleri alicagiz yerlerine isim söylesene ? Arda, Keita, Kewell, Elano ne oynuyor onuda acikla ?
quote:
Orijinalden alıntı: mancukya
quote:
Orijinalden alıntı: Zhirkov
Peki kimleri alicagiz yerlerine isim söylesene ? Arda, Keita, Kewell, Elano ne oynuyor onuda acikla ?
Ufuk Ceylan
Uğur(Orhan Şam) - Yabancı Stoper (Marquez gibi) - Malesef Servet - Yabancı Sol Back
Elano - M. Diarra (Emana) - Hamit
Kewell (Arda) - Baros - Keita (Arda)
leo franco yedek tobi nonda güle güle.
Bunu yönetim göremiyosa seçimlerde aday olmasın.
Kaleciniz bence yeterli sabri kalmalı bence yabancı sorunu var çünkü gökhan zan gibi kazmayı neden hala oynatırlar anlamam onun yerine gençden az biraz da tecrübeli bi defans lazım size mustafa sarp ve barış 2lisinin yerine ayhanı ve onun yanında yabancı bir oyuncu lazım emre gibi defansla forveti birbirine bağlayan bi oyuncu bide gençden forvet lazım size altyapıdan çıkarın işte
stoper ve forvetten en az birini acil olarak devre arasında almak lazım. yoksa bu sene zor geçer.diğer mevkiler sene sonuna kadar dayanır.