Şimdi Ara

Acil yardım...(TuvTürkde araca vurdular)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konunun yeri burası olmayabilir.Ama acil yardımlarınıza ihtiyacım var.Admin arkadaşlarda silmezseler konuyu çok sevinirim.Olay şu;
    Bugün tuvturk'e aracımı muayeneye götürdüm(2006 Grande punto).Randevulu gittiğim için sıra beklemeden direk istasyonların önüne girdim(burdada sıralar var 2-3 araçlık)Neyse görevli geldi.Bana sıra numarası verdi bununla müşteri temsilcilerinin yanına gidip harç parasını yatırmam söylendi.Bende arabayı kitleyip içeri girdim.Parayı yatırıp geldim bir de ne göreyim.Öndeki araç arabama vurmuş.Geri geri gelirken sol çamurluğa doğru vurmuş neyse ben şok tabiki.Hemen rapor tutup fiat yetkili servisine gittik.Servis yetkilisi Sol farın değişiceğini söyledi(kırılmış)Ön tampon boyanıcak dedi bunada eywallah.Fakat sol çamurlukta çok hafif bir hata oluştu(Net bir şekilde görülmüyor)Sol çamurluğunda tamir olup boyanıcağını söyledi.Şimdi sıkıntı burada başlıyor.Ben o an sinir ve şaşkınlıkla tamam deyip aracı servise bıraktım.Yarın experin gelip göreceğini ve işlemlere başlanıcağını söylediler.Ben eve gelip sakinleştiğimde o servisin beni kazıklıyor olabilceğini düşündüm.Çünkü sol tamponda gerçekten boyanıcak bir durum yok bedavaya aracın orjinalliği gidicek.Bana fatura kestiler bir kaç yere imza attım.Acaba ben işlemler başlamadan yarın gidip. aracı alabilirmiyim.Ben başka servise götürmek istiyorum.Bununla ilgili bir prosedür varmı?Acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar yarın sabah duruma göre hareket edicem.Saolun yardımlarınız için....
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Eğerki gerçekten boyanması gereken bir durum yok ise yarın sabah erkenden servise git ve çamurluğu boyatmak istemediğini söyle.

" Farı ve tamponu halledin yeter çamurluğu boyatıp orjinalliğinin bozulmasını istemiyorum " de. Anlayış gösterirler sanırım ama prosüdürü bilmiyorum.

Servisler kaskodan para almak için böyle davranıyorlar genelede. Geçenlerde Hoda Jazz ı olan bir arkadaşında ayna ile ilgili bir olayı vardı.

Aynası kırılmış ayna değişecek ama herifler iki soket iki vida söküp takmak için ( Tahminim sırf kaskodan para almak maksadıyla ) 400 TL işçilik yazmışlar.
  • servise erken git.işlemler başlamadan söyle.mecburen uymaları lazım.gerekirse experi bekle onunla görüş.hem sakin kafayla arabayı iyice kontrol etmiş olursun.ama boya ileride atacak gibi bir durumu varsa boyat.
  • boyada hiçbirşey yok sadece çamurluğun en uç kısmı biraz içeri girmiş ama oda belli olmuyor.çok iyi bir kaportacı tanıdığım var boyayı bozmadan düzeltir diye düşünüyorum. ben en iyisi sabah gidip çamurluğu boyatmak istemediğimi söyliyeyim.
  • öncelikle geçmiş olsun
    boyatmak istemiyorum deyin boyamazlar
    (aklınızda olsun bu durumlarda yanınıza bir arkadaşınızı alıp gidin)
    H A W K
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • durumu anlatırken biraz sert olun kibarca söylerseniz belki sizi dinlemezler..

siz istemedikten sonra onlar aracınıza hiç bişey yapamazlar kendi araçları değilki kafalarına göre iş yapsınlar.. Eğer boyayacaz diye ısrar ederlerse aracı yaptırmıyorum diyip aracı orda bekletin sonra eksperi arayıp onunla görüüşün o sizi yönlendirir zaten.

bazı sigorta firmaları yetkili servisten başka bir yerde yaptırtmak istemezler. bu yüzden ekspere danışmadan aracınızı servisten çıkarıp başka ustaya götürmeyin
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.