Şimdi Ara

ACİL YARDIM LÜTFEN Binkw32.dll hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
90.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • battlefield bad company 2 oyunu kurulumunda ''BinkRegisterFrameBuffers@8 yordam giriş noktasi , binkw32.dll dinamik bağlanti kitaplığında bulunamadı'' hatası alıyorum.
    binkw32.dll dosyasını indirdim system 32 ye koydum olmadı,system dosyasınada koydum olmadı.araştırdım ama bu sorunun çözümünü bulamadım.
    lütfen yardım ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan911 -- 3 Mart 2010; 17:07:54 >

• oyunun kurulu olduğu klasöre koymayı denermisin
  • Arkadaşım bended oldu aynı hata indirdikten sobra önce system32 sonra oyunun kurulu olduğu yere yapıştır. Yada bi bak Dvd içinde vardır belki o dosya genellikle öyle yapıyorlar.
  • her iki yerede koydum ama yine olmadı.googleda bakmadığım yer kalmadı bulamadım çözümünü
  • bink32.dll indirdiğin dosyaların içine bak oralarda olması lazım bu dosyanın. Bulduktan sonra oyunun kurulu olduğu yere at bu hataları bazı oyunlar veriyo arada sırada.
  • arkadaşlar bink32.dll oyunun kurulu olduğu yerdeymiş.boşu boşuna uğraştım durdum.yardımcı olmak isteyen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  • lennyy . bendede aynı sorun var iki yerede koydum ama sorun çözülmedi.it must be installed application directory diyor. oyunun kurulu oldugu yerdede var system 32 klasöründede var. window 7 kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM PDF.JS HATASI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet arkadaşlar aynı sorun ben de var bink32 ddl dosyasını hem sistem 32 ye hemde oyunun olduğu klasöre attım ama exe. dosyasına çift tıkladığımda hiç bir tepki vermiyor windows 7 de oyun oynamayı başaramadım bi türlü napoleon total war oyununu da bu sorun yüzünden oynayamadım lütfen yardım .
  • Bende de bu hata var. Aslında bunla beraber birkaç hata daha vardı.

Sistemim Windows 7 Ultimate

Alien vs Predator 2 oyununu kurdum iki tane exe'si var. Biri dx9 için diğeri dx 11 için.

Sorun:

D3dcompiler_42.dll diye bir dosya eksik dedi.. Bende bir dll sitesinden indirdim yerine koydum.

sonra d3dx11_42.dll bir dosya eksik dedi.. onu da indirdim yerine koydum..

Bu sefer binkw.dll gibi bir dosya okunamadı mı ne öyle birşey dedi..

------------------------------------------------------------

Ekran kartımın son driverları yüklü (Nvidia Go 8600 GS)

Dx sürümüm Dx11 olmasına rağmen şimdi sitesinden 500mb lık Şubat Directx 11 SDK'yı indiriyorum. Eski çakma dll'leri silip bunu deneyeceğim. Başka çözümü olan varsa lütfen paylaşsın.
  • evt bende battlefield bad company 2 yükledim binkw32.dll hatası veriyor birçok siteyi araştırmama rağmen sorunu çözemedim binkw30 yi indirdim system32 ve windowsa attım oyunun kurulu olduğu yere daha dorusu her yere attım ama olmadı egr bu hatayı çözeniniz olduysa lütfen yardım edin!!
  • bendede var bu hata atıyorum 2 yerede gene aynı hata napmamız gerekiyor win7 64 bit
  • Valla ben o hatayı çözdüm ama nasıl çözdüğümü bilmiyorum. Yani bahsettiğim oyunun birçok bölümünü de bitirdim, gel gör ki.. nasıl yaptığımı hatırlamıyorum.
  • eee sonuç çözüm yok yani aynı sorun bendede var windows 7 kullanıyorum napabilirz yardım eden yokmu
  • up
  • Aynı hata bendede var . Win7 kullanıyorum butun oyunlarda verıyor bu hatayı
  • arkadaşlar aynı sorun bendede var bu sorunu çözebilen varsa lütfen yardım etsin
  • aynı sorun bende de vardı bad company 2 oyunun da şimdi size çözümü söylüyorum cracki yaptıktan sonra oyuna girmiyor ve binkwd32.dll hatası veriyorsa program ekle kaldırdan onar yapıyoruz ve giriyoruz oyuna tesadüfen keşfettim muhtemeln olacaktır , olursa bi teşekkürü çok görmeyin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkoturko71

aynı sorun bende de vardı bad company 2 oyunun da şimdi size çözümü söylüyorum cracki yaptıktan sonra oyuna girmiyor ve binkwd32.dll hatası veriyorsa program ekle kaldırdan onar yapıyoruz ve giriyoruz oyuna tesadüfen keşfettim muhtemeln olacaktır , olursa bi teşekkürü çok görmeyin :)

Emeğe saygı+Rep
  • bende böyle bir sorun yoktu eskiden. ama gta 4 ü aldığımda oyun yavaşdie sildim sonra silerken başka bir dosya daha silmişim sonra oyunu tekrar yüklediğimde xlive.dll hatası verdi onu indirip system32 ye attım sonra oyunu açtığımda setmemory@8 yordam giriş noktası binkw32.dll dinamik bağlantısında baulunamadı yazıyoru her yolu denedim ama bir türlü oyun açılmıyordu ne yapmam lazımmmm?
  • e program ekle kaldırda öyle birşey göremedim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.