ekteki hata bir türlü geçmiyor format attım fakat halen devam ediyor bir arkadaşa yeni hdd aldık windows kurduk aynı sorun ondada var ikimizde adsl kullanıyoruz acaba bu bir virüsmü yoksa kullandığımız xp cdsimi sorunlu bu hata bu şekilde çıktıktan bi süre sonra bilgisayarda hiç bir şey çalışmıyor bu arada kaspersky ve spysweeper herhangi birşey bulamadı kendi sistemimde sp1 ve windows update yapılı sp2 hariç her yama yüklü buda hatanın resmi :
Birde Ad-aware yi Dene
Bütün windows uygulamalarini kapar. Baslat>calistir>regedit yaz su yolu takip et HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Ole acilan sagdaki sayfada "DefaultAccessPermission" degerine sag tikla ve sil. uyari verirse evet le gec. Reg editi kapat ve bilgisayarini yeniden baslat.
KOlay Gelsin...
doğanza dediğin anahtarı sildim ancak düzelmedi
ad aware de olmadı buarada doganza dediğin anahtarı silince sapıttı bilgisayar bluetooth um error verdi felan sistem geri yükleme yaptım o anahtarı tekrar yükledim
al kardesim senin sorun firewall düzelmesse yine bi msj at ..TŞk
quote:
Orjinalden alıntı: Lord
ad aware de olmadı buarada doganza dediğin anahtarı silince sapıttı bilgisayar bluetooth um error verdi felan sistem geri yükleme yaptım o anahtarı tekrar yükledim
Yanlis yönlendirdiysem kusura bakma, tamiri mümkün oldugu icin tavsiye etmekten cekinmedim. KAynagim da Microsofttu, Garip...
al kardesim senin sorun firewall düzelmesse yine bi msj at ..TŞk
verdiğin link sp2 için bende sp2 yüklü deil birde çok karışık burası tam olarak anlamadım şunu keşfettim yanlız eğer adsl bağlantısından windows firewall açarsam dcom hatası çıkmıyor fakat bu seferde dc++ de dosya aratamıyorum msn de karşıdan dosya alamıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme