Bildirim
Acil Yardım Bu ampulu Nerden Bulabilirim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
özel üretim o zor bulunur -
Bencede Özel üretim o zor bulunan bir ampül tipi -
Zor bulunur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Başka tip ampul takın bence.
Armut,tasarruflu vb
Tasarruflu ampul banyonun yüksek neminden kısa sürede bozulur. Banyoya bildiğimiz armut halojenlerden takmak uygun olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Florasanda çok fazla kararma görmüyorum ,belkide elektronik balast devresi bozuktur . diot ve transistörleri gözden geçirin . -
Hocam ben daha yeni patentledim bunu istersen kargo senden yollayım. Şaka bir yana bencede özel. Sıradan bir filoresan ama şekili özel.
e27 duya cfl yani halk arasında tasarruflu ampul al bunuda bir plastik kap ne diyorlar karpuz la kapat nemden etkilenmez. -
o floresanın üçtebiri oranında tasarruflu ampuller var onları birleştirerek benzerini yapabilirsin -
eminöndeki elektrikçilerde satılır -
Ampulu bulamazsanız kasanın içine led döşeyin, devrenin olduğu yere de led sürücüsünü/trafosunu yerleştirin.
Ampulün önünde zaten cam vardır diye tahmin ediyorum.
O da olmazsa benzer boyutlarda banyo/wc vb için yapılmış hazır led armatürlerden alın. -
Arkadaşlar İlginiz İçin Teşekkür ederim sormadığım yer kalmadı bulamadım ampulu . bende bu ampul yerine 2 adet küçük duy ve 2 adet en küçük tasarruflu ampullerden koyarak aynı aydınlatma güçünü yakaladım .Orjinal 1 şey oldu .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X