Şimdi Ara

ACİL YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlarr aracımı sabah ilk çalıştırdığımda ve ilk kalkışımdaa ayağımı debriyajdan çekerken acaip derecede titreme oluyor.fakattt daha sonraki kalkışlar normal oluyor..sebebi ne olabılırrr? tecrubelı arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum!



  • dostum aynı sorun bende de var. birkaç ustaya götürdüm anlamadılar.kimisi biraz benzinle kullan geçer dedi. kullandım geçmedi.ama genelde araba soğuk iken ve ilk kalkarken titriyor.ama ısınınca öyle bir sorun yok.bende çözemedim bu sorunu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KeanuReeves

    dostum aynı sorun bende de var. birkaç ustaya götürdüm anlamadılar.kimisi biraz benzinle kullan geçer dedi. kullandım geçmedi.ama genelde araba soğuk iken ve ilk kalkarken titriyor.ama ısınınca öyle bir sorun yok.bende çözemedim bu sorunu.

    arkadaşım benn servısee gıttım özellıklee,ve iyice araştırdım,motor soğukken eğer baskı balatan yıpranmışsa kiii bızım arabalardaa şuanda yıpranması normall,senii rahatsız etcek boyuta gelinceye kadar idare ett,sonrasında baskı balatayıı değişcen mecburenn ha bu arada şanzuman yağı degıstırmeyı fılan düşünüyosan hiç bulaşma,baskı balatayı değiştirirken değiştrcen zatenn,,, baskı balatanın bittiğini bide şurdan anlayabilirsin; aracını düz bi asfaltta durdur el frennini sonuna kadar çek ve1. vitese takkk hafıf hafıf gaz vererek ayağını debriyajdan çekk,eğer araban tam kavrama noktasına yakın stop edersee balatan sağlamdırrr,eğer hareket edersee balatan yıpranmış demektirrr,,,bide ayrıcaaa birinci vitesteyken gazaa sonuna kadar bi yüklen yoldaaa eğer aracın devriyle hızlanması orantısızsaa da balatan zayıflamıştır..
  • ben baskı balatayı yeni değiştirdim 1 yıl olmadı

    ama aynı sorunla bir iki kere soğukken şahit oldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.