Şimdi Ara

[acil]Tarayıcı üzerinden abonelik mümkün müdür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumda dolphin browser ile intertette gezerken yeni sekmede bir reklam açıldı bir ben de dalgınlık kapatıyorum diye onaylıyoruma bastım sonra ücretlendirme hattınzdan yapılacaktır gibisinden şeyler yazdı iptal için iptal yazıp 30lu bi numaraya göndermrdiğiniz sürece abpnelik devam edecek yazdı haftalık 15 lira diyor tarayıcıdan çıkınca otomatik geçmişi silince orayı bulma şansım da yok şimdi böyle tarayıcı üzerinden onaylama yapınca operatörden yetkiyi alıp paket abonesi yapma gibi bir durum söz konusu olabilir mi?Hattım kontörlü ve 15 litaradan daha az bakiyem var o yüzden ücretlendirmr bilgisi gelmedi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stygián -- 28 Eylül 2012; 16:34:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• normalde btk kararı gereği ilgili kutucuğa onay numarası girmeden abonelik başlatılamıyordu artık. ama görünen o ki, sizi direk abone yapmışlar. tl yüklediğinizde kesilme ihtimali çok yüksek. bu durumda, önce operatörünüzün müşteri hizmetlerini arayıp, nereye üye olduğunuzu öğrenip, yenilenmemesi için iptalini gerçekleştirin. sonra da bu şekilde ki aboneliği başlatan firmayı btk'ya şikayet edin. çünkü kurum kararı gereği bu şekilde abonelik gerçekleştiremezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

normalde btk kararı gereği ilgili kutucuğa onay numarası girmeden abonelik başlatılamıyordu artık. ama görünen o ki, sizi direk abone yapmışlar. tl yüklediğinizde kesilme ihtimali çok yüksek. bu durumda, önce operatörünüzün müşteri hizmetlerini arayıp, nereye üye olduğunuzu öğrenip, yenilenmemesi için iptalini gerçekleştirin. sonra da bu şekilde ki aboneliği başlatan firmayı btk'ya şikayet edin. çünkü kurum kararı gereği bu şekilde abonelik gerçekleştiremezler.

Anladım hocam.Peki lira yüklenmeyen haftalar için ücret birikmesi gibi birşey söz konusu olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stygián -- 28 Eylül 2012; 19:27:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stygián

quote:

normalde btk kararı gereği ilgili kutucuğa onay numarası girmeden abonelik başlatılamıyordu artık. ama görünen o ki, sizi direk abone yapmışlar. tl yüklediğinizde kesilme ihtimali çok yüksek. bu durumda, önce operatörünüzün müşteri hizmetlerini arayıp, nereye üye olduğunuzu öğrenip, yenilenmemesi için iptalini gerçekleştirin. sonra da bu şekilde ki aboneliği başlatan firmayı btk'ya şikayet edin. çünkü kurum kararı gereği bu şekilde abonelik gerçekleştiremezler.

Anladım hocam.Peki lira yüklenmeyen haftalar için ücret birikmesi gibi birşey söz konusu olur mu

evet borç olarak kaydediliyor, ve lira yüklendiğinde düşüm yaşanır.

• quote:

quote:

quote:

Peki hocam çok teşekkürler yarın ararım müşteri hizmetlerini.Ellerinde nereye üye olduğuma dağir bir bilginin geçmemesi ihtimali var mıdır?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki hocam çok teşekkürler yarın ararım müşteri hizmetlerini.Ellerinde nereye üye olduğuma dağir bir bilginin geçmemesi ihtimali var mıdır?

eğer abonelik gerçekleşmişse kayıtlarda kesinlikle gözükür. sana firmanın m.h numarasını verip, onlarla gerekeni görüşün diyeceklerdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.