Can sıkıntısından gülmek için starda ki izdivaçı izliorum öğlen zamanı boş vaktimöde bu ayşenur adlı kıza ne admalar talip oldu yakışıklı düzgün vs hepsini reddetti ama şimdi kel çirkin şişko ama ingiltere de yaşayan paralı birsii talip oldu kız balıklama atlıyor büyük ihtimal kabule decek işte türkl kızı inanmayan starı açsın şu anda devam ediyor program
allah hepinizin belasını versin para içinde boğulyun geberin memleketimin kızları
Hayır dedi ama nabeeer ?
quote:
Orijinalden alıntı: YumiYumi
Hayır dedi ama nabeeer ?
istemem yan cebime koy diyor yahu o kızın güzel bi kız o tipsiz çirkin kel şişko erkekle görüşmesi bile rezalettir aileler biel görüşmüş o kız o tipsizde ne bulabilir ? söyle bana neden ciddi ciddi görüştüler? parası için çocuk çok çirkin allah belanızı versin küfretmemek için zor tutuyorum türk kızları iğrençsiniz
ne sanıyorsun oraya çıkanların hepsi para için evleniyor
:S para para para dostum bu böyle ama
quote:
Orijinalden alıntı: fatalstroke21
ne sanıyorsun oraya çıkanların hepsi para için evleniyor
iyide kız harbiden hoş güzle hatun erkek öyle böyle değil oha ya oha
katılıyorum dostum.. hepsi para meraklısı allah belalarını versin
dürdanenın üstünden artanla zuhale kıyafet yapmışlar
Boşver dostum dünya malı dünyada kalır sen bak sağlığına sağlığın yerindeyse yok problem
o kız bana çok iğrenç geliyor
O hayranı olduğunuz yabancı kızlarda namus kavramı yok. yarın evlenirsiniz ertesi gün başkasının koynunda bulursunuz. Türk kızlarına siz kurban olun. Hiç değilse baştan şartlarını söylüyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: MartNisan
O hayranı olduğunuz yabancı kızlarda namus kavramı yok. yarın evlenirsiniz ertesi gün başkasının koynunda bulursunuz. Türk kızlarına siz kurban olun. Hiç değilse baştan şartlarını söylüyorlar.
türk kızlarında namus çok ya tövbe ya
memlekette asgari ücreti 600 tl yapıp ev giderlerini 2000 tl yapmasalar böyle olmazdı kızlarda rahat olmak istiyor düzen böyle
quote:
yoruma gel bizimkilerin tek sartı para ondan sonra ne yaparsan yap umurlarında değil
boşverin kızları ya... çokta şeyimde....... hepsi kendisini birşey zannediyor hiç umurlarımda değil...
quote:
Orijinalden alıntı: fth-bsky
quote:
yoruma gel bizimkilerin tek sartı para ondan sonra ne yaparsan yap umurlarında değil
+1
quote:
Seni şiddetle kınıyorum. Hayatta başarıları diliyor ve rastgelsin o zaman diyorum
Çirkin adamın suçu ne ? O da öyle gelmiş miktiğimin dünyasına.
Boşuna türk kızlarından NEFRET etmiyoruz
Umarım bu konu yöneticiler tarafından kapatılmaz
Senden nefret ediyoruz ucube türk kızı
quote:
Orijinalden alıntı: baris195
memlekette asgari ücreti 600 tl yapıp ev giderlerini 2000 tl yapmasalar böyle olmazdı kızlarda rahat olmak istiyor düzen böyle
EE bende rahat olmak istiyorum o zaman okumamış, işsiz, maaşsız ev kızları, evde kalsın.