Şimdi Ara

ACİL İŞ BULMAM LAZIM ÇILDIRACAM YAA :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

• olm evde durup annemden psikolojik baskı yemekten bıktım nolur yardım edin yaa

vatan bilgisayara başvrusam satış danışmanlı nasıl dır acaba açılış kapanış bir baktım sabah 10 aksam 10 diyo

対馬用

• Eskiden en kötü Burger King'e girerim derdik. Artık o da hayal oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

対馬用
  • Annen ne diyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    sen anca yat, yaşıtınların harıl harıl çalışıyo para kazanıyo vs.. :(

対馬用
  • Aileyle kalmayın olm, gidin kağıt toplayın videodaki eleman gibi bulaşıkçılık yapın ama böyle her saat psikolojinize tecavüz eden aile bireyleriyle aynı evde kalmayın.

Yazık videodaki garibim halen ülkeden muhalefetten vs bir şey bekliyor.Ülke öldü toprak atanı yok.Gss borcu diye bir saçmalık çıkarttılar millet artık parası olmadan tedavi de olamayacak, iş bulma şurada dursun.Yok mu milletin aklında yaşanılabilir bir ülke avrupa olmasa da olur nereye gidip yerleşiriz ederiz bir akıl verecek yok mu?

Orijinalden alıntı: -Hattori-

sen anca yat, yaşıtınların harıl harıl çalışıyo para kazanıyo vs.. :(
    yoo çalışmıyoruz
  • İşsiz olduğu için bunalan varsa şartları düşünmeden ilk bulduğu işe girsin hem biraz kafa dağıtmış olur hem de cebine az biraz para girmiş olur.İşten memnun kalmazsa başka iş arar ama bu sürede de çalışmaya devam eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

対馬用
  • BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt
    hocam şartları düşünme diyonda, şartlar şart değil ki başka bii şeey sürekli ayakta mola olmadan insanın kimyası kaldırmıyor yemek yok yol parası yok sigorta yok sadece asgari ücret :(

対馬用
  • Ben milletle iletişim kurmaktan anlamadığım için pek dışarı çıkmıyorum. Bu sebeple okulu bırakmış adamım, liseye açıktan gidiyorum. İş bulunur mu bulunmaz mı bilmem ama bulsam da yapabileceğim bişey olması lazım. Yapamam diye aramaya da üşeniyorum. İş yapmaktan çok kafam yoruluyor. Keşke yapabileceğim iş olsada, iş yaptığımdan yorulsam sadece :D Ben daha çok işi yapamama korkusundan ve insanlarla konuşmayı beceremediğimden kafam yoruluyor başka bişey değil.
    Başkaları korktuğunda aç gözlü ol.''
    Warren Buffet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.