Şimdi Ara

[ACİL] Gebze Tübitak ile Gebze KYK Yurdu Arası Gidiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaz staj için Gebze'de olacağım. Bu sebeple kalacak yer olarak KYK yurdunu düşündüm. Yurdun adresi Site Sokak, Muallim Köy Mevkii olarak görünüyor. Şuradan aradaki mesafeye bakabilirsiniz

https://goo.gl/maps/NEgwH

Gebze'yi bilen, yaşayan var ise bu iki nokta arasındaki ulaşımı nasıl sağlarız ? Dolmuş, otobüs falan bir şekilde yapmak lazım çünkü yürüyüş mesafesinde değil malesef.
    Bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

• bilm-i yorum kullanıcısına yanıt
    servis geçiyordur civardan.
    ama pek iç açıcı yerler değildir oralar. fırsatın varsa istanbul veya izmitten bir yurt bakmanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirmik -- 19 Haziran 2014; 17:59:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirmik

servis geçiyordur civardan.
    ama pek iç açıcı yerler değildir oralar. fırsatın varsa istanbul veya izmitten bir yurt bakmanı tavsiye ederim.

Ne açıdan iç açıcı değildir acaba ? KYK olduğu için buraya baktık fiyat olarak da ucuz. Özel yurt var mı çevrede ?
  • Up
  • bilm-i yorum kullanıcısına yanıt
    Aslında yurdun olduğu bölgeyi pek bilmiyorum ama neticede Gebze. Akşamları sıkılabilir, yapacak bir şey bulamayabilirsin. Tübitak'ın istanbul ve Kocaeli'nin her yerine servisi var. Servis güzergahını da göz önünde bulundurarak bir yer secebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aslında yurdun olduğu bölgeyi pek bilmiyorum ama neticede Gebze. Akşamları sıkılabilir, yapacak bir şey bulamayabilirsin. Tübitak'ın istanbul ve Kocaeli'nin her yerine servisi var. Servis güzergahını da göz önünde bulundurarak bir yer secebilirsin

Anladım teşekkürler.

Sakarya'da olduğumdan biraz ters bir durum var şu anda. Sakarya-Gebze 1 saat sürüyor ve mesai saatine yetişemiyorum. Servis de yok tabii.

Bu sebeple arkadaşla beraber KYK'ya çıkmayı düşünmüştük. 25 gün dayanacağız artık napalım. Haftasonları İstanbul'da oluruz zaten.
    Yurt KYK'nın yüksek ücretli yurdu bir de resimlerine baktım çok uygun görünüyor bu sebeple orayı düşünüyorduk.
    İzmit içerisinde yurt fiyatları nedir bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

quote:

Anladım teşekkürler.

Sakarya'da olduğumdan biraz ters bir durum var şu anda. Sakarya-Gebze 1 saat sürüyor ve mesai saatine yetişemiyorum. Servis de yok tabii.

Bu sebeple arkadaşla beraber KYK'ya çıkmayı düşünmüştük. 25 gün dayanacağız artık napalım. Haftasonları İstanbul'da oluruz zaten.
    Yurt KYK'nın yüksek ücretli yurdu bir de resimlerine baktım çok uygun görünüyor bu sebeple orayı düşünüyorduk.
    İzmit içerisinde yurt fiyatları nedir bilginiz var mı?

yurt fiyatlarını malesef bilmiyorum. izmit'te yahyakapatan'da bir yurt var. yakınlarından tübitak servisi de geçiyor (karamürsel servisi). saat 7 gibi geçer o civardan. servise bir 5 dakika yürümeniz gerekebilir.
    yurdun adı zekiye gündoğdu olması lazım. ama standartları nasıldır bilemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.