Şimdi Ara

SABİHA GÖKÇEN'DEN İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ BEYAZIT KAMPÜSÜNE NASIL GİDİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın sabah gidecem lütfen akbil falan hiçbir şey yok yardımcı olun ilk defa gidecem

• arkadaşlar lütfen yardım edin,hiçbir yeri bilmiyorum
  • SoeXL kullanıcısına yanıt
    Terminal çıkışında Havataş Shuttle'ına binip Taksim'de inersin, Taksim'den de Beyazıt'a inersin. Bir daha da uçakla gelirken SBN'ye değil AHL'ye gelmeyi akıl etmekte fayda var.
  • şimdiden geçmiş olsun

havaalanlarının servislerini kullanıp veya -havaalanında illa bulursun biraz soruştur otobüs duraklarının orda- birkaç basımlık akbiller var onlardan al ve e-10 veya e-11 e bin uzuuun bir yolculuktan sonra kadıköy iskelede(direkt önüne götürüyor mu bilmiyorum ama bu iskeleye bir şekilde ulaşırsın sora sora) in ve eminönüne giden vapurlara bin sonra yürüye yürüye kapalı çarşıyı falan gezerek gidersin yürümek istemezsen de tramvaya binersin
  • Akbil çıkartırsın çok kolay. Havalimanında bile vardır. Turistler için olanlar da var 5 basmışım falan.
    Sabiha dan kadıköy e giden otobüsler var onlara bin. Daha sonra Kadıköy'den Marmaray yap. Yenikapı da in m2 ye bin veznecilerde in. Sonra yürü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak bu kadar telâşlanmamalısın burası İstanbul sorarak her yere gidebilirsin yeter ki gideceğin yeri bil çok ciddiyim bak.

• benim bildiğim bi yol var ama ben avrupadan gidiyorum metrobüs ile cevizlibağdan inip hemen yandan tramvay ile lalelide in yukarı yürü hemen :)

hayırdır yatay geçiş mi :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmosferikmotor

Terminal çıkışında Havataş Shuttle'ına binip Taksim'de inersin, Taksim'den de Beyazıt'a inersin. Bir daha da uçakla gelirken SBN'ye değil AHL'ye gelmeyi akıl etmekte fayda var.

evet hocam haklısın,fakat kalmamıştı bilet mecbur sabiha gökçenden aldım,şimdi havataş ile taksime gideceğim ondan sonra taksimden beyazıt a nasıl gideceğim?
  • E-3 Otobüsleri var. Sabiha Gökçen'de ona bin.
    Sondurak 4. Levent Metro durağında in. 45 dk.
    4. Levent Metro istasyonuna geç, metroya bin.
    Taksim'de in. 15 dk.
    Fünikülerle Kabataş'a geç. 5 dk.
    Kabataş'ta tramvaya bin. Beyazıt/Üniversite durağında in. 20 dk.
    İnip binmelerin arasında çok az yürümüş olursun böylece. Aktarma gibi gidersin.

• SoeXL kullanıcısına yanıt
    Taksim'de Taksim-Kabataş füniküler hattı var sorsan gösterirler meydanın yanında. Tek duraklık bir hat. Kabataş'ta inip tramvaya binebilirsin ;) 5 dk sürer.

• Hocam sakin olucan inince sor birilerine sakın taksiye falan binme İETT araçlarını kullan ulaşım rahat merak etme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • E3 le 4. Levente git ordan metroyla veznecilere gec

• moovit kullan veya belediyenin uygylaması vardır,ben onu kullandım hep

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.