Şimdi Ara

ACİL EVLENECEĞİM KORKULARIM VAR! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
513
Cevap
9
Favori
26.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aile aile aile aile.. kizin anasi bacisi fenaysa gecmis olsun bir omur huzursuz olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Kaç yıldır tanışıyorsunuz hocam ?

2008 ama tamamen sevgili olmamiz 2011.babasi polise sicak bakmiyormus ama bilmiyorum artik

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Eee çocuğun 20 yaşına geldiğinde sen 40 yaşında olsan ne olacak? Gençliğinin zirvesindeyken kendini hapise kapatıyorsun. Ayrıca öyle bir kadına dönüşmezse diye bir şey yok bütün kadınlar öyledir. Sana verdiğim cümleyi güzelce ona kur bakalım kabul edecekmi. 3-5 saatlik eğlence için bir erkeğe 50 bin lira civarı para harcatan bir kadınla asla ama asla evlenmemelisin. Bunun sonu asla gelmez.

Hayatım sadece 1 kere balayına gidiyoruz maldivlere gidelim
    Hayatım sadece 1 kere evleniyoruz en güzel gelinlik olsun (ortalama 70 yıllık insan ömründe o gelinliği maximum 6 saat giydi)
    Hayatım sadece 1 kere evleniyoruz kapıyı tutana parayı bassan nolcak
    Hayatım sadece 1 kere evleniyoruz en rahat en pahalı yatağı alalım.
    Evin herşeyi en güzelinden olsun
    Ev en büyüğünden en merkezi yerden en lüxünden olsun
    Karını bu kıyafetlerle, bu ayakkabılarla mı dışarı çıkartıcaksın?
    Evlilik yıl dönümü, doğum günü, tanışma yıl dönümü, nişanlanma yıl dönümü, sözlenme yıl dönümü, ilk öpüşme yıl dönümü
    ...

Bak güzel kardeşim bunun ardı arkası kesilmez, kesilmeyecek. Seni sağılacak inek gibi görüyor onlar. Paranın nasıl zor kazanıldığını bilmiyorlar zaten hayatları boyunca babaları vermiş paralarını sadece harcamışlar hiç kazanmamışlar. Nasıl olsa ödenir demişler ama hiç kendileri ödememişler.

Son olarak kadınların şöyle bir sözü vardır Jeniffer Lopez'in "I ain't your mama" şarkısında da dediği gibi:
    Erkekler evlenecek kadın değil kendilerine işlerini yaptıracak anne arıyorlar. Kimse kusura bakmasın ama benim de sözüm şu:
    Kadınlar evlenecek erkek değil kendilerine babalık yapacak ceplerine paralarını koyacak enayiler arıyolar...

• Bir defa evleniyorum diyen herkes mutlaka 2.kocayı almıştır

• Evlenmek zaten büyük sorumluluk isteyen bir şey ama malum ülkemizde en godaman en görgüsüz bile bir şekilde everiliyor.Gelenek işi işte o yüzden evlilik zor gibi görünmüyor.Ama acısı sonradan çıkıyor.Birde asıl sıkıntı şu dönem farkı eskiden sorgulama gibi bir şey yoktu kocamdır sever de döverde derlerdi.Ama şuan gerek teknoloji sosyal medya kolay takip imkanı ve gerekse her şeye kolay ulaşım köydeki insanların mesela dünyadan haberi yoktu.Ama köy mü kaldı onlar bile şehire göçtü.E ne oldu insanlar artık her şeyi değerlendirir oldu.

Her şeyden kolay sıkılır oldu.Birbirine tahammül sınırları daraldı.Gördüğünüz o örnekler zor artık öyle bir ömür boyu 50-60 yıllık evlilikler o bir yastıkta kocamalar geride kaldı.Yani eskiye tabi olan kesim yüzde 10 felandır.Gerisi çılgın atıyor.Kimse kimseyi çekmiyor basıyor boşanma dilekçesini.Eşinizi doğru seçin.Aman ha hemen çocuk yapmayın.Birde nafaka belası ile uğraşırsınız ha birde düğün masrafları da cabası.

• Nasıl bir zihniyet hakim bu forumda,
    Adamı düzenli bir hayata ve neslinin devam etmesi için evliliğe yönlendirmek yerine verilen tavsiyeler iğrenç. Biri demiş hayat kadını gelsin evine, öbürü demiş tek gecelik ilişki vs. vs.
    Kardeşim ben evliyim 2 de çocuğum var ve eşim de çalışmıyor. Hiçbir sorunumuz yok çok şükür.
    Sen evleneceğin kişiyle bir süre nişanlılık süreci geçir ve bu sürede bol bol konuş onunla, birbirinizi iyice tanıyın. Eğer kafalarınız uyuşuyorsa evlenin, uyuşmazsa da nişanı atarsınız olur biter. Bir de ailesini iyice tanı, Annesi ve varsa kız kardeşleri nasıl, savurgan mı falan. Çünkü anasına bak kızını al diye boşuna dememiş. Seni maddi olarak sarsacak isteklere girerlerse dik dur ve boyun eğme, bütçeni aşacak harcamalar ileride sizi huzursuz eder. İlk çocuğun doğduğunda yaşayacağın his her şeye değer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Ben 2001'den beri yalnız yaşıyorum.

Bazen insanlarla aramda şöyle bir konuşma geçiyor;
    - Çamaşırını kim yıkıyor?
    + Çamaşır makinesi yıkıyor
    - Yemeğini kim yapıyor?
    + Sabah kahvaltısını evde yapıyorum, öğle ve akşam yemeklerini lokantada yiyorum
    - Evini kim temizliyor?
    + Temizlikçi temizliyor..

Tek gecelik ilişkiler içinde kadınlar var..

Mis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muzun içinde gelen böcek kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Ayrıca evlenmeden biriyle birlikte olmak nedir ya. Bu rahatlık nereden geliyor anlamıyorum. Tabii Müslüman olmayan biri için normal, o kişilere saygım var.
  • Evimin kapısını kendim açmayı özledim... Gerisini siz düşünün...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stattrak kullanıcısına yanıt
    Birisi diyor anya diğer diyor konya hiç birşey anlamış değilim.

Sizin evinizin kapısını kim açıyor ?
  • Sen yeterince erkek değilsen, karının ağzının içine bakacaksan 300 binlik de olursun 500 binlik de.
    donunu alır o karının ailesi. gözünün yaşına bakmazlar.
    ama biraz otoriter bir adamsan, biraz masaya yumruğunu vurabiliyorsan 50-75 bin civarında ağır yaralı kurtulabilirsin bu yamyamlardan.
    illa evleneceksen evlilik sözleşmesi falan yap.
    bence evlenme.
  • mkaradag kullanıcısına yanıt
    Hocam zihniyeti bilmiyorum da önerilerde çağ atlamışız haftada 1 eskort al , zina yap , 50 yaşında evlen , kıza sözleşme imzalat , kızın annesini iyice tanı ona göre anasını bak kızını al taktiği yap , geçmişini sor kaç erkekle birlikte olmuş , çocuklarım olmasa çoktan boşardım sakın evlenme , en az 2 yıl çocuk yapma , canın isteğince parasını ver işini gör bunlar nasıl önermeler anlamıyorum.

Genel anlamda kadınlar kötülenmiş fakat doğru tercih edemediklerinden genelleme kadınlar kast ediliyor.

Bazı kadınlar ben 1 kere evleniyorum istediğimi alacaksın derse bende 10 kere evlenecek halim yok diyebiliriz ancak evlenilecek kız var eğlenilecek kız var bunu ayırmamız gerekir sen eğlenilecek kızla evlenirsen senden villa , araba felan ister .

Yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam evlenipte bilinçli insanlara ihtiyacım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Birisi diyor anya diğer diyor konya hiç birşey anlamış değilim.

Sizin evinizin kapısını kim açıyor ?

Kısacası evlenme diyorum. Bunda anlayamayacak ne var ?

Evlenme yani !

Evlenme !!!!

• Stattrak kullanıcısına yanıt
    Evli misiniz?
  • Bende resmi olmayan hiçbir işten hoşlanmam. Evlenmeden böyle şeyler beni irite ediyor ve çok pis geliyor. İlk önce saflığımı ve masumiyetimi kaybedeceğim aklıma geliyor. İğrenç bir şey. Gerçekten %99'u böyle ise evlenmem, bırak kalsın. İğrenç insanlar.
  • Onun içinde evde varmış diyen arkadaşlara bilgilendirme , evlemeden önce almasan da çeyizin borcu bitince araba alırsın , arabadan sonra eve dönersin ömrün borç ödemekle geçer. Evliyim ,çok şükür iki tane de evladım var. Siz erkek olarak ev babası olarak asla ama asla keyfi harcama yapamazsınız. Ancak kadınlar öyle değil, ya aldıkları gerçekten gereklidir ya da o aldıklarını gerekli gösterecek kılıfları mutlaka hazırlamışlardır.
    Arkadaşın yazdıkları abartı belki ama hayatın ta kendisi. Ha sizinki 300 olmaz da 200 olur ama mutlaka olur.
  • milletin aklı fikri s. olduğundan bunlar oluyor bir çok erkek cinsellikten evlneiyor yoksa aşk meşk boş işler en fazla 1 sene belki daha az.Evliliği kime sorsam geç evlen diyorlar demekki bildikleri var.Şimdiki kızlar enayi arıyor.
  • Paranız yoksa makata güvenmiyorsanız kalın eve çünkü:para herşey demek kimse kimseyi sevmiyor bir en dandik sigara bil 10 lira olmuş bu ülkede zengin daha zengin fakir daha fakir oldu allaj belasını versin parasızlığın zor çok zor..ben çok parasız kaldım ondan biliyorum,asgari ücretle evlenirsen bile ya babadan dededen ev kalıcak sana + eşinde çalışıcak o zaman belki evlen derim ha 3000 tl + eşinde çalışır 1500 veya 2000 tl alır kira vermezsiniz o zaman tamam..bu kızlarda ağır sayko ha babasının evine nohut+salata yerler 150m'2 denize yakın asansörlü A kalite ev araba isterler neyine güveniyon sen bide kız isteme işi var neden erkek tarafı ister aklım alma düğünüde kız tarafı etsin zaten köpek gibi erkek çalışıcak öyle böyle..işte bunlar hep kapitalizmin milletin rant gösteriş budalalığı,su,elektrik,doğalgaz,sigara,ev kumanyası birde çoçuk olunca şapa oturdun bakarsın şakaklardan saçlar gitmeye başlıyor,şöyle bir ekmeğin yarısını paylaşıcak kız bulmayı unutun dedeler,ha paranız var ailenizdende güzel destek var kariyeriniz var o zaman evlenin öbür türlü bu şartlarda ok yemiş geyiğe dönersiniz

• Ben 8 aylık evliyim..asgari ücretle çalışıyorum ..arada kavgalar etsekte genelde anlaşıyoruz..nabza göre şerbet vermeyi bileceksiniz evin.tek cocuguydu.nisanlilikta..benden ev istediler eşyaların en pahalı sini istediler ailesi yani annesi..gelinlik satın alınacak dendi..kır düğünü olacak dendi..bu yüzden çok gerilim nisan atma noktasına geldim..masaya yumruğu koyd.m hem eşime hem ailesine resti çektim..2hafta peşinden koşturdum.sonra.ne düğün.yapti. ne gelinlik satın aldım.ne.ev aldım..esyalarin yarısını onlara odettirdim..kadınlar ister aileside ister..evleneceğini z insan sizi kaybetmek istemiyorsa feragat eder ailesinde.razi.eder..masaya yumruğu vurmak önemli.

• Evlilik bildiğin legal soygun. Kızı evden çıkarırken sandığa para, kapıda para. Geçen arkadaşımın ablası evlendi, kapıdan 1500tl aldı, gerisini siz düşünün. Bana öyle bişe yapsalar almam dönerim, bu bildiğin soygun.

Evlilikte genelde yükü sırtlayan hep erkek ama yasalar kanunlar hep kadınların yanında. Evlendikten sonra kendi paranla ev alsan araba alsan eşin direk ortak oluyor. Evleneceklere tavsiyem ev araba alacaksa evlenmeden önce alsın. Yarının garantisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 7 Ağustos 2017; 4:33:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.