Şimdi Ara

ACİL EVLENECEĞİM KORKULARIM VAR! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
513
Cevap
9
Favori
26.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m-99

İnsanı her şeyden soğutuyorsunuz . Zaten gün geçtikçe zorlaşıyor bir insanla anlaşmak onu tanımak üstüne bunları görüyor okuyorsunuz iyice kupkuru bekar bırakacaksınız insanı.

Ne yapalım 50 yaşımıza kadar 31 mi çekeceğiz karıya kıza parayı gömüp nerde sabah orda akşam şeklinde mi takılacağız

öyle yaşa daha iyi,en kötüsünü görmedin. ben 40'a yaklaştım ve evlenmedim. pişmanda değilim mental olarak kendime zor tahammül ediyorum. 2. bir kişiye edemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 6 Ağustos 2017; 22:19:40 >

• Evlenme kardeşim. Ben de yazılımcıyım. 2 yaşında oğlum var. Kendi oğlumun Kesinlikle evlenmesine mani olacağım. Bak senin de altın gibi mesleğin var dünyanın istediğin yerinde yaşarsın git gez hayatına bak. Bu ülkenin kızları nişandan sonra 90 derece düğünden sonra 180 derecelik dönmelerini tamamlıyorlar. Kesinlikle aşık oldugın çıktığın evlenme teklif ettiğin nişanlandığın ve sonra evlendiğin kızı tanıyamayacaksın. Hele ailesinin gölgesinde süper ev kızı karakterli yetiştiyse kızla değil ailesiyle evlenmiş olacaksın. Hele alfa erkek huyunda biriysen kesinlikle boğuluyor hissedecek ailesinin karışmalarından bunalacaksın, mutsuz bir hayatın olacak. Paranla rezil olacak, kıymetin bilinmeyecek, sözün dinlenmeyecek, cahil cühela bir aileye denk geldiysen hasetliklerinden amiyane tabirle itin götüne sokacaklar. Modern dünyada evliliğe gerek yok. Evliliğe İhtiyacın var mı onu belirle, ki modern dünyada gerek yok, bu yazdığım yaşayacak oldugun geleceği gözünün önüne getirmeye çalış ona göre karar ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence sen sert bir kayaya bodoslama çarpmışsın birader,o senin şanssızlığın.
    O yüzden tüm evlilikleri kötüleme bence.

Çünkü paranın,pulun,malın veya maddiyatın hiç öneminin olmadığı evlilikler de var bu dünya'da.

Unutmayın,amaç sadece "Sevgi" olmalı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: expektrummatalafus

quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Hocam ben 2000 TL maaş alıyorum ben bile evlilikten çok tırsıyorum evlendikten sonra benimde başıma gelirse gerçekten hayatımın hatasını yaparım ve ömür boyu bu borçları çekerim.

Hocam 2000TL'yi gözünüzde büyütmeyin. Yani tabi ki buna da şükür demek en iyisi ama BEN BİLE biraz abartı olmuş :) Bu devirde 2000TL ciddi anlamda para değil... Sadece ortalama bir arabanın yakıtı vs. aylık 750TL gidiyor. :)

Ankara istanbulda ev kiraları 1000 liradan başlıyor ev alayım dersen 200k dan aşağı ev yok. Kışın doğal gaz desen 300-400 tl verirsin doğru düzgün ısınamazsın. Her şeyi geçtim yiyecek içecek pahalı. 2k ile büyükşehirde geçinmek bana imkansız geliyor.

Kesinlikle katılıyorum...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• onore O kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız hocam Maddi konuda bir problemim yok paramla bile rezil olmak var ben ailesinin dırdırını çekemem kız arkadaşım şimdiden ne zaman evleneceğiz demeye başladı sen beni beğenmiyor musun diyor yahu ne alakası var acındırmayamı çalışıyor anlamadım beklerse beklesin hocam beklemezse başka bir koca bulsun 2 yıldır sevgiliyiz halen kafamda bir sürü soru işaretleri var.İlk okulda sevgilisi olmuş daha olmamış benim bildiğim Türkiye ortalamasından güzelsen bir sürü sevgilin olması gerekir güvendiremedi kendine birde ilkten sahile gel gezelim derken şimdi AVM'ye gidelim diyor Allah'a şükür param var ama şimdiden böylelerse ileride neler olur onu düşünüyorum hocam.

30 Yaşına kadar olgun birisiyle evlenmek daha anlamlı olacaktır.Güzellik bir nebze önemliyse bence iç güzelliği daha önemli olduğunu düşünüyorum.

Bilişim sektöründeyim iyi bir maaşın ve işim var hocam İngilizce öğreniyorum , Oracle Sql , Dotnet ile kendimi geliştiriyorum hemde C# , ASP.NET hem veri tabanı hemde program yazmayı öğreniyorum hocam yapılacak çok işim var iken hata yapmak istemiyorum.

Bir tane güzel bir kız çok zengin iş adamına mektup yazıyordu ve çok güzel cevap geliyordu bu hayatta mantıklı davranmak gerekiyor hocam yazdıklarınız için çok teşekkür ederim.

• Ah ah hepsi 250 gr için.

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde bel altı portakala getirdiniz konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: vicv3ga

Yıllar önce internette geserken bir yerde görmüştüm bu listeyi, belki sahtedir bilmiyorum ama, ne zaman eski kiz arkadasimi ozleyecek olsam açar şuna bir bakar ve sakinleşirim.

ACİL EVLENECEĞİM KORKULARIM VAR!

Bilezikleri anladimda abisine 1.5 mt zincir ne alaka. Zincir fantezisimi yapacakmış abisi

• evlilige hazir olmadigin her halinden belli. korkuyla kuskuyla yasayamazsin. karsindakine guveniyorsa sevgi saygi cercevesinde gozun kapali evlenmen gerekir. ama bazi seyleri sorguluyorsan evlilik icin kesinlikle hazir degilsin.

• Bir kars atasözü derki

"en iyi garı ölü garı "

• keyman K kullanıcısına yanıt
    Evlilik için hazırım ama doğru kişiyi bulamadım bunu bekliyorum.

Şu zamanda sağlam , parasını tutan , karakterli bir kadın bulamadım.
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Altın zincirle fantezi yapacaklar hocam başka bir açıklaması yok rezalet bir durum
  • Evlilik sözleşmesi yap.
    Ne yap et bu sözleşmeyi yap.
  • TheAlucard kullanıcısına yanıt
    Diyelim ki kadının parada malda mülkte işi yok karakteri ve güvenilir 5 yıldır aynı evde yaşıyorsunuz ve evlenmeye karar verdiniz ve sözleşmeyi kabul etmedi güvenin yok mu dedi ne yapmamız gerekir her işi sözleşmeye bağlıyorsunuz yanlış değil mi?
  • Evlenme.

• İyi diyorsunuz da nasıl yaşıyorsunuz bu şekilde, Yalnızlık veya aile yanında olmak zor değil mi ? Hem hiç evlenmeden en kötüsü olduğuna nasıl karar verdiniz ki ?
  • Birazcık aklın varsa evlenmezsin, evlilik 40 yaşından önce yapılacak akıl karı bir iş değildir. 20 yaşında gencecik hayatından daha zevk almaya yeni başlamış delikanlıların başına para canavarlarını salıyolar. Eğer hala evleneceğin kadının sana aşık olduğuna falan inanıyorsan onu çağır ve ciddi birşey konuşmak istediğini söyle, sonra da "benim düğün masrafları, ev alma gibi şeyleri gerçekleştirecek param yok, borca girip de ömür boyu borç da ödeyecek gücüm yok, eğer bana aşıksan düğünsüz düz nikah kıyalım kirada oturalım" de bak bakalım o yüzüne gülen seni çok seven kadın bir anda neye dönüşüveriyor...
  • hocam tebrikler tam bir donanım haber ölücüsüyle evlenmişsiniz bir yastıkta kocayın
  • moonson kullanıcısına yanıt
    Ya öyle bir kadına dönüşmezse her kadın paragöz değildir hocam 40 yaşında evlendikten sonra mezarımı kursunlar bir kere çocuk yapma ihtimali azalıyor ve çocuğun 20 yaşına geldiğinde dünyada bile olmayabilirsin felan filan bence yanlış bir düşünce olduğuna inanıyorum.
  • sanki ben yüzbinlerce kez evleniyorum, demiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.