Şimdi Ara

ACİL EVLENECEĞİM KORKULARIM VAR! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
513
Cevap
9
Favori
26.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Drakeshark

quote:

Orijinalden alıntı: mkyb

Muhtemelen troll yazı. Boğazda düğün bile yapsanız 300.000 lira tutmaz. Şuanda düğün dahil 30-40 bin liraya evlenilir. İstanbul için konuşuyorum Anadolu'da dahada ucuza yapılır.

300 bin sadece düğün değil yalnız.

Bir de şu boşanma olayını pek bilmiyorum. Ne olursa olsun, kadın çalışsa da senin durumun çok iyi olmasa da, çocuk bile yokken ille de nafaka iteliyorlar mı yani ?

Öyleyse boşanmam umurumda olmaz tek yaşarım daha iyi arkadaş.

Nafaka aslında ev hanımları için çıkmış güzel bir şey fakat bazıları kötü amaçlı kullanıyor. Okumamış bir iş bilmeyen bir kadın düşünün işte vermezler ne yapsın? Mecbur nafaka alıyor.

Ancak çalışan kadına eğer çocuk yoksa nafaka bağlanmaz genelde.

O yüzden evlenecek arkadaşlara önerim 1-2 yıldan önce çocuk yapmayın prezervatif kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 6 Ağustos 2017; 14:22:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rurounius kullanıcısına yanıt
    Sen buraya ukalalık yapmayamı geldin ciddi bir konudan konuşuyoruz yaşın tutmuyorsa girme konuya!
  • Böylelerini gördükce kendimi zeki bir insan addetmeye basladım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayağını yorganına göre uzatacaksın evlenirken o nasıl olacaksa onuda bilemiyorum ama.Kız tarafının her dediğini yapmayacaksın,oda zor biraz ama.Allah kolaylık versin evleneceklere.

• Kadınların bazıları evlenmeden önce beklenti olarak ev + araba + iyi bir gelirli koca istiyor. Bu olay çok büyük bir İKİYÜZLÜLÜKTÜR. Aynı şartları biz erkekler olarak neden istemiyoruz? Bende bu imkanlar varsa aynı imkanların eşimde de olmasını istemek en büyük hakkımdır. Sonuç olarak ben bunları kazanırken geçmiş dönem senin için kazanmadım.

Ha evlilik maddiyat filan değildir diye edebiyat yapılır. Zorluklar birlikte aşılır filan. Külliyen yalan. O faturalar 2 gün geciksin, akşam yemeğine 2 tabak yemek çıkmasın görürüm o zaman. Evlilik denen şey bal gibi para üstüne dönüyor.

Yaşım ( 27 ) itibari ile sürekli ortamlarda bu soru ile karşılaşıyorum. Ne zaman evleniyorsun? İnsanların felsefesi okul, okul bitince askerlik ( erkekler için ) askerlik bitince hemen iş ve üstüne evlilik. Adam 25'inde 2 çocuk sahibi olup dünyanın yükünü çekiyor. Evlilik denen olgunluğa bence 30 yaşından sonra ulaşıyoruz. Oturup bekarlık ve evliliklerin avantajını göz önüne koyduğumuzda bekarlık açık ara önde. Üzgünüm bir gerçeği yüzünüze vuracağım ama ciddi ciddi seks yaşantısı için evlenen adamlar var. Niye çünkü cinsellik bu ülkede kapalı kutu.

Daha derine inmeyeceğim ama kesinlikle 30'u görmeden ve sizdeki şartlara uygun olmayan biri ile evlenmeyin.

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    İşte bunlar beni bitiriyor evlenmemek için bir sebep daha
  • Abim 3 hafta önce evlendi. Yengemin veya amcamın yanındayken bazen duyuyorum bayağı masraf etmişler, borçlar birikmiş.
    Haftaya da komşunun düğünü var, evlenecek olanın annesi evimize gelip annemle sohbet ediyorlar, altına girdikleri borçlar akla mantıkla alakası yok.

Evlenmeyin beyler evlenmeyin, hele ki çocuk hiç yapmayın, insan sadece kendi tecrübelerinden faydalanacak kadar uzun değil, başkalarının tercübelerinden de faydalanın millet ağlıyor.

ACİL EVLENECEĞİM KORKULARIM VAR!

• Evlilik sözleşmesi mantıklı geldi hocam ama gerçekten kanunlarımız bu konuda yetersiz kalmış ne yazık ki...
  • 34 yaşında bekar olduğuma sevindim :)
  • Yurt dışında değerinizi bilecek, ayak adımlarınızı hasretle izleyecek milyonlarca ilgiye aç yabancı avrat var derim ve giderim. aklı olan Türk kız almaz.

Ha şimdi diceksiniz yabancı kız kaşarlaşmıştır filan bırakın bu işleri bizim kızlarında bir farkı kalmadı. Tek + ları namuslarıydı zaten. Şimdi oda yok. Onlar açık yapıyor bizimkiler gizli gizli yapıyor. Annelerimiz gibi kızlar yok artık. Saygım kalmadı Türk kızlarına. İğreniyorum.

Türk kızıyla evlenmekle kalmıyorsunuz annesiyle,babasıyla,abisiyle,kardeşiyle,ablasıyla,dayısıyla,amcasıyla,nenesi,dedesi kim varsa evleniyorsunuz aynı anda.

Ha diyorsanız ben kızı alır akrabaların olmadığı bir şehre gider orda yaşarım. Kızında geçmişi umrumda değil hayatıma bakarım, Bu seferde kendi ailenizden vazgeçmiş oluyorsunuz.

Uzak durun uzak

• 1 yıllık evliyim ben kendimi ölücü sanardım karım benden cimri çıktı asdadsd 5 kuruş para harcamıyor, evde karanlıkta oturuyoruz, pil bitmesin diye tv kanalını değiştirmiyoruz. Düğünde 60 bin kadar altın takıldı onları bozdurup araba alalım diyorum, kafayı kullan o altınlar seneye 80 bin olacak aldığın araba 20 bin değer kazanacak mı diyor? migros kampanyalarını takip ediyor evde 5 sene yetecek kadar bulaşık makinesi tableti var hepsini de moneyler ile aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daci -- 6 Ağustos 2017; 15:26:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş ben evlendim, herşeyim var Allah'a şükür, o kadar borca da girmedim. millet b.kunu çıkarıyor malesef, zaten öyle gösteriş meraklısıyla evlenmiceksin. benim ortalama bir masrafım oldu, kızın istediği de oldu. borçlar da oldu kapattık şükür, evliyim mutluyum kafam rahat evlenmeyip de evlilikle ilgili çok akıl veren var çevremde bile takma onları hayatına bak, millet yaptığı yanlış evlilikler yüzünden başkalarını da soğutmaya çalışıyo boşver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avni86 -- 6 Ağustos 2017; 15:27:23 >
  • Evlenme ayvayı yersin,boşanma ihtimalin %50. o zaman zaten yaşayan ölü olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 6 Ağustos 2017; 15:26:57 >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    dur bismillah. evlendin boşandın da nafakayı mı düşünüyorsun.:D bu kadar korkuyorsan ve kıza güvenmiyorsan evlenme boşwer.
  • 3 yıl önce evlendim. Herşey tamamen evleneceğin kişiye bağlı. Görücü usulü üle evlendim. Çok şükür eşimle bu zamana kadar maddi anlamda hiçbir tartışmamız olmadı. Evlilik hazırlığında herşeyi beraber seçtik, pahalısını değil beğendiğimizi aldık. 2 yaşında da kızımız var, ellerinizden öper.

• kırmızımercimek kullanıcısına yanıt
    konut kredisidir zaten o, inşaat sektörünü döndürebilmek için önüne gelene veriyorlar zaten bu aralar
  • Banada böyle lazım hocam keşke ama bu zihniyetteki kadın milyonda 1 olur ne yazık ki
  • ImPerspektif I kullanıcısına yanıt
    aynen hocam.kizlar bizden para istiyorsa biz de onlardan bir seyler istemeliyiz salca,tarhana gibi şeyler yapabilmeli,guzel olabilmeli,iyi huylu vs vs vs ama suc bizim erkeklerde normal denilebilecek kizlara bile 100 kisi yavsayinca kiz da kendini bir sey zannediyor bu yuzden buralardayiz tv aciyorum dizi dizi dizi dizilerin bir cogunun konusu da guzel ve fakir kiz,zengin ve yakisikli erkek aski bunlari her aksam izleyen kizlarin da bunu istemesi gayet normal

• Hocam şu anda istatistiklere baktım evlenmenin çok riskli olarak görüyorum.

ACİL EVLENECEĞİM KORKULARIM VAR!

Bazıları diyor düşünme evlen bazıları diyor sakın evlenme bazıları ise haftada bir eskortla takıl hayatını yaşa diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 6 Ağustos 2017; 15:57:29 >
  • babadan kalacak bir ev var ev meselesini bu sskilde hallettim diyelim ev esyalatina ailem yardim etse evlendikten sonra da para biriktirip araba alsam diyorum ancak düğün gibi bir iki gunluk eğlenceye bir ton para veremem diyorum insallah dugun istemeyen bir kiz cikar karsima diyorum ama zor sanki

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.