Şimdi Ara

ACİL EVLENECEĞİM KORKULARIM VAR! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
513
Cevap
9
Favori
26.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 yaşından önce evlenme evleneceğin bayan en az 26 olsun yaşından olgun düşüncede olsun çocukca konuşanlardan uzak dur aşık kuzum ...vs hepsi yalan
  • Daha bikac ay once bi akrabam 4 senelik ilişkisi oldugu kizdan , dugune 3 ay kala ayrildilar. Adam ev almis evi dayamislar dosemisler sonra ne olduysa birden ayrilmislar son dakikada :) Ne oldugunu bize soylemediler. Aldatma olabilir gibi geldi ama bilmiyorum öyle bisey varsada aldatan taraf erkek degil buna eminim cunku oyle biri degil akrabam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 6 Ağustos 2017; 9:53:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu rahatlıkla söyleyebilirim: Kanunlar bu durumdayken bir erkeğin evlenmesi büyük aptallıktır. Karşınızda dünyanın en düzgün kadını bile olsa bir gün değişmeyeceğinin garantisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

Ağabeyimde evleniyordu düğün arifesi kız değişmeye başladı birde kızın ataması gelince ekonomik özgürlüğümü kazandım diye iyice başına çıkmaya başladı bizde kızın gercek yüzünü gördük diye evlendirmekten vazgeçtik kızdan kurtulduk ama olan 30 bin tl ye oldu sağ sol masraflara gitmişti.

Bu gibi şeyleri çok duyuyorum çevremde ne yazıkki...
    Ülke ekonomik olarak çıkmazda olunca insanlarn paragöz olması da çok normal... :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Hocam ben 2000 TL maaş alıyorum ben bile evlilikten çok tırsıyorum evlendikten sonra benimde başıma gelirse gerçekten hayatımın hatasını yaparım ve ömür boyu bu borçları çekerim.

Hocam 2000TL'yi gözünüzde büyütmeyin. Yani tabi ki buna da şükür demek en iyisi ama BEN BİLE biraz abartı olmuş :) Bu devirde 2000TL ciddi anlamda para değil... Sadece ortalama bir arabanın yakıtı vs. aylık 750TL gidiyor. :)
  • Maddi durumu umursamıyorum ama ruhsal yönden çekilmez bir hayata giriyorsun. 3 senelik evliyim, 2 sene once 72 kiloydum, şimdi 82 kiloyum, yemekten değil, sıkıntıları içime atmaktan.

• kararımı verdim biyolojik anne arayacağım. doğurup bana teslim eder.
  • Aynen kardeşim madem durumun belli ne diye kendini zora sokarsın görmüyomusun derler adama. Daha eşini tanıyamamış arkadaşın dedigi gibi tadını alınca kanmış..

• Düğünümde İslami sohbet oldu bi yemek ikramk oldu okadar. Hani şu çoğunun 'oha lan, hangi devirde yaşıyoruz!' dediği türden.

Hepimizin aynı devirde yaşıyoruz kardeşlerim, tek sıkıntı ileriyi düşünmemete. He bana göre herkes böyle düğün yapmalı hem masrafi aşırı az hem islami kurallara uygun o ayri mesele. Ama yapmıyorsa da azcık da olsa düşünün abi nekadar gelir nekadar gider diye.

Dayım da böyle çalgılı düğün yaptı kaç ay dolabında yiyecek ekmeği olmadığın bilirim. Ama azcık düşünseydi enazindan evliliğinin ilk yıllarını rahat geçirirdi.

Ortalama 3 bin tl maaş alıyorum. 900tl kiram var. Eşim çalıştırmıyorum. Borçlarımı bitti elhamdülillah çoktan.

Şimdi önce bana sonra ayağın yorganına göre uzatmayıp, sıkıntı yaşayanlara Allah kolaylık versin.

• ohoooooo 30 bin nedir ben şuan daha 40bin i geçti çokta birşey yok aslnda ama herşey çok pahalı angarya dungarya birdünya şey var..allah evlenene yardım etsin vala..mecburi harcamalar bunlar lüks olarak birşey de almadm.
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Bir noktada duygusal bir alışveriş ihtiyacı insanda belirir.Bu ihtiyacı tek gecelikler karşılayamaz bence.

• Kadın=Para yiyici. Bunun tersi kadınların son örnekleri annelerimiz döneminde kalmış.4000 TL maaş al şimdikilerin cafe parasına yetmez.
  • Esinizi secemiyorsunuz. Sanki onunuze cikan ilk kadinla evlenmeniz gerekiyor. Biraz secici olun, esinizi iyi taniyin, ondan sonra bu yola girin. Kendi cikarini gozeten kadinlardan uzak durun, sonra da boyle aglamayin.

• kardeşim başta her şeyi konuscaksınız.maddi durumum bu sana bunu bunu yapabilirim.beklentilerini baştan kısıcan nasıl başlarsa bu iş öyle gider
  • Csb inanmayın asgari ücretli adam 20 yıl tek kuruş harcamasa anca öder o parayı

• Evlendınde borc odemek kaldı

Kızlar dolandırıcı altınları alıp kacıyorlar bu devirde, altınları laptırmazsan borca gireceksın. İşten ayrılınca borc odeyemeyeceksın icralar hacizler vs.. Sonra Turkıyede yasadıgını anlamış olacaksın zaten. 3 cocuk yapmayda unutma
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Babam , evlendikten sonra 2 yıl boyunca çocuk yapmayın , bakarsın anlaşamayacağını anladığında ayrılırsın, kız mı yok , ömür boyu bunumu çekeceksin derdi , adam doğru söylermiş.

Tabi tam olarak böyle söylemiyor , sansürledim
  • evlensem beyaz eşya a+++ serisinden baska masraf yapmam
  • lafa gelince hepsi feministtir, hepsi ayakları üzerinde durur, sen olmasan dahi ama evlilik gözüktüğü anda "bu adam benimle evlenecek bir ömür boyu eğer boşanmazsak buna katlanacağım" kafası devreye girer. kendini pahasında satmaya çalışır yani aslında kendisini 200 yıl önce başlık parası ile ebesinin satıldığı köydeki algı seviyesinde kavrar, o zaman iyi paraya gideyim der, ekonomistler buna varlık hissi derler. yani bıçağın ucu sana dönünce ne medeniyet kalır ne de feministlikleri. Birde sana boşanırken çakarlar bu ülke kültüründe yetişmiş kızların çoğu böyledir, gidin avrupadan felan evlenin (tabi size bakarlarsa) mesela halen internet olmayan rus köyleri var, biraz pisler ama çoğunun gözü açılmamış. Adamlarda erkekler hep psikopat alkolik olunca tr deki barzoları bir şey sanıyorlar. Hem çocuklarınız daha zeki olur. Tipi de eşeğe benzemez
  • biraz daha doğuda veya batı kırsalında bu tip şeylere olabilir gözüyle bakıyorum. Gelenekçi ve tek tipçi insanlar evlilikte gençlere bunları dayatıyordur.

Ev tapusu da muhtemelen kız tarafına gitmiştir
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.