Şimdi Ara

ACİL EVLENECEĞİM KORKULARIM VAR! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
513
Cevap
9
Favori
26.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ev almış tabiki de olacak. Asgari ücretle evleniyor daha da laf ediyor. Asgari ücretle kız seninle evlenmiş hala şöyle böyle bu kekolar kızın kapısında yatmıştır bir de ikna etmeye çalışmak için.

Kızları aşağılamayı kesin de kendinizi geliştirin birazda. Medeniyet öğrenin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    evlilikte kavgalarin en buyuk sebepleri 1-senin ailen benim ailem 2- maddiyat hocam bunlari asabilirsen ne ala

• avni86 kullanıcısına yanıt
    Evlendikten önce veya sonra değişim oldu mu ne kadar masraf yaptınız söylerseniz çok sevinirim.
  • Adam ev de alsa adama çok inanmadım, samimi gelmedi. Ancak bunlar uydurma hayal ürünü şeyler değil malesef çok daha acı hikayelerde var allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Gerçekten bir çocuk istemiyorsan sakın sakın sakın sakın EVLENME! Ülkemiz deki mevcut hukuki ve sosyal durum da erkek için evlenmek ahmaklıktan başka bişey değil. 5 yıl sevgili kaldık 2 yıldır evliyim ve 6 aylık bide oğlum var. Tek artım oğlum. ......... et milletin ne dediğini davetiyeler dağılmış düğün yarında olsa kızı istedikden sonra kızda bariz bi değişim görüyorsan, zararın neresinden dönersen kârdır.
  • Hocam şimdiden düşünmezsem ileride kafamı duvarlara vurmanın ve ömür boyu borç ödemenin anlamı yok kıza güvensen bile evlendikten sonra içindeki şeytan çıkabiliyormuş.

Mutasyon gibi düşünün evlendikten önce fakir edebiyatı evlendikten sonra mutasyon edebiyatı.
  • hyasing40 kullanıcısına yanıt
    O kadar vahim bir olay demek ki hocam 5 yıl öteledim evlenmeyi fakat şimdi sizin yaşadığınız olayları okuduğumda hiç evlenesim gelmiyor.
  • senin ne haddine asgari ücret ile evlenmek? iyi olmuş, gram üzülmedim yazdıklarına.
  • Asgari ücretle çalışan bir adam, işsiz bir kadınla evlenip de nasıl sıkıntısız yaşayacak? Zaten evlilikten hemen sonra çocuk yapıyorlar (nasıl bir açlıksa) olan o çocuğa oluyor. Akrabamda, çevremde görüyorum bu tarz evlilikleri. Adam daha kendisine bakamıyor ama evleniyor, üzerine hemen çocuk yapıyor.

Bu devirde çiftlerden birinin şirketi veya dolgun maaşı yoksa tek kişinin çalışmasıyla evlilik yürümez. Eskiden bir baba 5-6 kişilik aileye bakardı, şimdi 5-6 kişi bir babaya bakamıyor. Devir değişti. Evlilik de aşktan, sevgiden önce matematik, mantık gerektiren bir eylem. Düşünüp taşınıp evlenin. Maddi sıkıntıların olduğu bir evliliği aşk ayakta tutamaz.
  • 300 bin nedir ya? Benim gibi birinin intiharıdır 300 bin hwrcamak. Eger esim benden zamaninda 300 bin masraflı düğün diretseydi zaten şuan yanımda olmazdı. Bir omur geçireceğiniz cocuklariniza annelik yapacak kisileri iyi seçin arkadaşlar. Yoksa düğün masraflari falan hikaye, biraz gercekçi olup ona göre yaşamak varken...
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Hiç kimsesi olmayan insanlarla evlenmek daha mantıklı geldi sanki hocam en kötü olayları gördüğü içim maddiyat olayına girmez , aile kavgası olmaz , çalışan birisi ise destek olur , anneme babama kendi ailesi gibi davranır bence mantıklısı bu
    kizin ailesi ile kendi ailemden ayni miktarda uzak durmak en iyisi hocam bir aile tarafina yakin oldun mu vay haline gelirler eve akil vermeye calistilar mi bittin orada

• İnsanı her şeyden soğutuyorsunuz . Zaten gün geçtikçe zorlaşıyor bir insanla anlaşmak onu tanımak üstüne bunları görüyor okuyorsunuz iyice kupkuru bekar bırakacaksınız insanı.

Ne yapalım 50 yaşımıza kadar 31 mi çekeceğiz karıya kıza parayı gömüp nerde sabah orda akşam şeklinde mi takılacağız
  • Haklısınız hocam memur olan insanlar bile eşini memur istiyor yane eve en az 7 bin TL girse bile yetmiyor anlaşılan.
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam evini ya uzak tut yada avrupalı birisiyle evlen diyorsunuz.
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Onu bırak hocam Haftada 1 eskortla takıl diyen var Hastalık kaparsak ne olacak ömür boyu acı çekeceğiz bu daha kötü değil midir ?
    Kusura bakmasın ama bu yazıyı yazan adamda da salaklık varmış. Sen asgari ücretli bir adamsan madem ayağını yorganına göre uzatacaksın. Ailenden ondan bundan borç alıp 300 bin tl masraf ile evlilik yapmak ne demektir sorarlar sana.

Madem böyle bir durum var hayır benim ekonomik durumum yok deyip yol vereceksin kıza olup bitecek. Zorla mı bu iş sanki .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 6 Ağustos 2017; 16:25:54 >
    Hocam işin içine girerken pek parada gözü olamayan insanlar evlilik işine girdin mi bir sürü masraf harcadıktan sonra parada gözü olmayan insan birden değişiyor ve herşeyi istemeye kalkıyor ve mecbur kalıyorlar.
    Hocam Özel Mesaj aşırı fazla geliyor iyice bunaldım alttaki yazılana bakarsanız sizde evlenme olaylarına pek yanaşmayacaksınız

ACİL EVLENECEĞİM KORKULARIM VAR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 6 Ağustos 2017; 16:37:30 >
  • Hesabını bilmeyen kadınla evlenilmez ne kadar seversen sev.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Ev almış ayrıca Düğün masraflarını işin içine girdiğinizde anlıyorsunuz.

Asgari ucretle nereye ev aliyor

1- sen trollsun

2-bu yazida troll yazisi senin yazin veya baska trollun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.