< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nallart -- 7 Şubat 2020; 13:30:45 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nallart -- 7 Şubat 2020; 13:30:45 > |
Ozlemistim bu ortamı be. Hem dışarıdaki bu güzel kar yağışını. Hem bu konudaki ortamı. Anılar anılar 😊
|
ESSELAMUN ALEYKUM DEĞERLI FORUMDA?LI SAYGIDEGER VEYA DEĞMEZ ARKADAŞLAR.
YENİ BİR KIŞA GİRMİŞ BULUNMAKTAYIZ. MALUMUNUZ BU SENE BÜYÜK KURAKLIK YAŞIYORUZ. BU NEDENLE SİZLERİ GODZILLA DUASI KONUSUNA BEKLİYORUM. ELLERİ AÇACAĞIZ VE GODZILLA İSTEYECEĞİZ. BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR KARDEŞLERİM |
Bugün İstanbul'da değilim. iş dolayısıyla il dışındayım. Ama sizinle gönüller bir. sanki ben görüyormusum gibi yaşıyorum. O yüzden fotoğraf atın diyorum
|
Güneş kremi tavsiyesi olan var mı
İstanbul yanıyor |
mükemmel 😍😍
|
Hayır hiç biriyle ilgisi yok. Türkiye bulunduğu konum itibarıyla bir çok şartın aynı anda birbirini bulmasıyla sistem kapabiliyor. takdir edersiniz ki buda kolay bir şey değil. Gördüğünüz gibi hafif kuvvetli bir sistem geldiği zaman nasıl da örtü yapıyor. Tabi binalasma vesaire örtüyu ve kar kalitesini çok az da olsa etkiliyor ama büyük sistemlerin gelmesinde bunun doğrudan bir etkisi yok. Malesef küresel ısınma dediğimiz kavramin olabilitesi yüksek. Küresel ısınma derken bu sadece sıcak hava kastedilmiyor. Bazı yerler artık aşırı kar alıyor. Bazı yerlerde olur olmaz fırtınalar oluşuyor. Çeşitli afetler gerçekleşiyor vesaire. Dediğimiz gibi İstanbul 2 3 senedir şansız bir patern içerisinde. Bugünkü sistem ile bir nebze rahatladık. Umarım daha büyüğü için tüm şartlar elverişli olur
|
Nallar, konudaki en çok beğeni alan caps e döndü olay
Godzilla pamuk şeker çıktı |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MağaraAdam -- 1 Şubat 2020; 14:49:4 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaxis -- 1 Şubat 2020; 15:36:54 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akzidenz -- 1 Şubat 2020; 15:44:12 > |
|
|