Şimdi Ara

Acil! Bu araç alınırmı ? Colt fiyatlarını bilenler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Dostlarhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-temiz-mitsubishi-kacirmayin-56587459/detay/ adresindeki araç alınırmı tramer kaydında söyle hasarlar cıkıyor.

HSR1 : 03/03/2010 CARPMA 6993TL HSR2: 05/04/2007 CARPMA 1476.99TL

Araç 2.sahibinden mitsubishi colt 2006 model 116.000 km'De fiyat normalmi pahalimi tavsiyelerinizi bekliyorum kışın colt fiyatları nasıl oluyor

aracın pert kaydı varmı yokmu nasıl öğrenebiliriz yardımcı olabilicek birileri varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KukL@ -- 2 Ekim 2011; 21:31:51 >

• Şaselerde, direklerde bir darbe yamukluk kaynak vs. birşey yoksa alınır.
  • bence colt almak ıstıyorsanız kesınlıkle manuel değilde otomatık(trıptonık) tercıh etmelısınız ılandakı araca gelırsek hazarları ve manuel olmasınını göz onunde bulundurursak bence fıyatı fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutgokhan

bence colt almak ıstıyorsanız kesınlıkle manuel değilde otomatık(trıptonık) tercıh etmelısınız ılandakı araca gelırsek hazarları ve manuel olmasınını göz onunde bulundurursak bence fıyatı fazla

otamatiklerde sanirim daha fazla yakıt avantajı var geri vitesde bazen sorun yaşanıyormus o yuzden manuel de olsa pek farketmez diye düsündüm bu yaşdaki araç sanki otomatik de daha sorun cıkarirmis gibi geldi :(
  • 7000 TL'lik hasar aza bir hasar değil, ön taraftan ciddi bir darbesi olabilir. Forumdan bir arkadaşta satıyor Colt'unu.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sahibinden-otomatik-2005-model-colt-servis-bakimli-59639679/detay/
    Bunada bakabilirsin, hem lpg hemde otomatik. Fİyattada birşeyler yaparım diyor. Nicki atayum.
  • bu ilanı almayın bir kere adam temiz demiş arabanın değerinin 3 te biri kadar hasar var.

2006 temiz bir colt 1.3 amt 17-19 arası satılır.

bende amt öneriyorum.

amt 6 vitesli, manuel ise 5 viteslidir coltta.

cvt gibi değil gerçekten 6 viteslidir amt si.

hayırlı günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

bu ilanı almayın bir kere adam temiz demiş arabanın değerinin 3 te biri kadar hasar var.

bende amt öneriyorum.

hayırlı günler.

hocam mesajin icin tesekkür ederim sag kapı fln degimis arabada baya buyuk bi cizikten dolayi daha sonra on camurlugun yanındaki o kapi ile camurluk arasındaki kısım degismis torpido gözü degismis snrm bunu anlamadim islem görmüs tamir görmüs vb suan hatirlayamadim birkaç işlem var fiyat pahalimi peki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: KukL@

quote:

bu ilanı almayın bir kere adam temiz demiş arabanın değerinin 3 te biri kadar hasar var.

bende amt öneriyorum.

hayırlı günler.

hocam mesajin icin tesekkür ederim sag kapı fln degimis arabada baya buyuk bi cizikten dolayi daha sonra on camurlugun yanındaki o kapi ile camurluk arasındaki kısım degismis torpido gözü degismis snrm bunu anlamadim islem görmüs tamir görmüs vb suan hatirlayamadim birkaç işlem var fiyat pahalimi peki

O aracı 15.000'e veriyorsa fiyatı normal. Fakat aracı alırken şase, kaput ve tavanı mutlaka kontrol ettirin. Buralarda oynam varsa satarken sizi üzer.

• quote:

Orijinalden alıntı: caco2

quote:

Orijinalden alıntı: KukL@

quote:

bende amt öneriyorum.

hayırlı günler.

O aracı 15.000'e veriyorsa fiyatı normal. Fakat aracı alırken şase, kaput ve tavanı mutlaka kontrol ettirin. Buralarda oynam varsa satarken sizi üzer.

kışın colt fiyatları düşüyormu düşüyormu fiyatları yazın takip etmeye başladigimdan tam kestiremedim

• Konu hort ama en uygunu burası diye düşündüm.

1.3 amt
    2009 model hasarsız yeni kasa otomatik vites düşük km'li. 24.000 TL fiyat uygun mudur? tavsiyelerinizi bekliyorum acil.
  • ayni fiyata bir tanidik aldı. aynı model ve ful donanim..fiyat makul gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstkurt

Konu hort ama en uygunu burası diye düşündüm.

1.3 amt
    2009 model hasarsız yeni kasa otomatik vites düşük km'li. 24.000 TL fiyat uygun mudur? tavsiyelerinizi bekliyorum acil.

Kazası yoksa alınır

Hasarsız olduğunu şimdi farkettim. Alın paşa paşa binin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avianca787 -- 20 Şubat 2012; 23:28:04 >
  • Alıcaz inşallah.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.