Şimdi Ara

(Acil) 2485 Cash ile Ne alsam Kârlı olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  (Acil) 2485 Cash ile Ne alsam Kârlı olur?
    Knight Cash ile ne alsam kârlı olurum? 200 Buff 350 Ac ile mi donatsam? 1500 buff 300 Ac ile mi? swift scrollar ile mi? Hangisi daha kârlı? Hangisinden kaç tane alabilirim? Ne tür kombinasyolar uygulamalıyım bütün cashımı harcamak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 28 Kasım 2007; 10:36:56 >

• pusdan hiç anlamam up
  • Attack Scrolları Dex scrolları falanda unuttuk Onlarıda kombinasyonlarınız içine koyabilirsiniz. Fakat rakamlar konuşsun lütfen
  • Arkadaşlar Bazı PUS itemlerinin fiyatları bunlar. Hangisi hangisinden daha pahalı bilmiyorum. Hangisi en çok tutuluyor onuda bilmiyorum. Biraz yardım lütfen.

30x Attack Scroll - 180
    Gryphon Armor - 500
    Gryphon Helmet - 400
    Trina - 1000
    30x 1500 Hp - 180
    30x 2000 Hp - 300
    30x 350 Ac - 250
    30x 300 Ac - 180
    10x Lion - 150
    20x Lion - 300
    10x Dex - 70
    30x Dex - 220
  • ben sana derim 2000 hp+350ac 2 şer tane 2 atack sc dex sc benim yapacaklarım bu olurdu galiba 1680 cash yapıyor (kafadan yaptım yanlış olabilir) tabi lwl de önemli
  • kullanmak için değil satmak için düşünüyorum.
  • bence gryphon armor al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sa
    6 yıl önce açıldı
    7.5k ya bu sistem alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • satmak icinse server önemli eger aresdey isen sw sc al derim en karli o oluyor
  • Xigenon server
  • bende x ardream deyim human warior MEZBACICAKAL bence sw sc ile doldu tanesi 7 8 den gidio bende dde 3k cash vardı sw sc ile 4gb yaptım
  • set walkery
    300 ac 1500 buff
    al iyi satılır
    ardream charları buffları alır
  • quote:

Orjinalden alıntı: .MstF.

set walkery
    300 ac 1500 buff
    al iyi satılır

gryphon demek istedin heralde

trina akar

yaw haplo, piyasayı gez en pahalı hangisi gidiyosa onu çek pus'tan.. sorduğun soruya bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLyyy -- 27 Kasım 2007; 22:41:38 >
  • quote:

set walkery
    300 ac 1500 buff
    al iyi satılır

Gryphon demek istedin galiba. Birde çobuk satılıp satılamaması değilde, hangisi cashına göre daha pahalıdır ona göre hesaplama yapmalısınız.

Mesela trina 1000 cash fakat 50m falan galiba. Aynı cash ile buff scrolları alsan toplam satıştan daha fazla para kazanabilme olanağımız var. Buna göre en çok para ne eder?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

set walkery
    300 ac 1500 buff
    al iyi satılır

Gryphon demek istedin galiba. Birde çobuk satılıp satılamaması değilde, hangisi cashına göre daha pahalıdır ona göre hesaplama yapmalısınız.

Mesela trina 1000 cash fakat 50m falan galiba. Aynı cash ile buff scrolları alsan toplam satıştan daha fazla para kazanabilme olanağımız var. Buna göre en çok para ne eder?

Baslıkda acil yazıyo sen cabuk satılıp satılmaması önemli deil diyosun eger acil satıp para yapcaksan Gryphon derim yok acildeğil dersen sw sc doldur

• quote:

quote:

set walkery
    300 ac 1500 buff
    al iyi satılır

ha gryphon ha walkery ne farkeder

sw sc de cok iyi para eder çünkü hem ucuz(cash) hem ihtiyaç cok
    evden cıkarken kurarsın pazar gelince satılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bach -- 27 Kasım 2007; 22:51:54 >

• haplo kardeşim cashi aldınmı almışsan kötü yapmışsın

gb labilirdin o parayla daa karlı olurdu kanımca
  • quote:

Orjinalden alıntı: semphatic_52

quote:

quote:

set walkery
    300 ac 1500 buff
    al iyi satılır

Baslıkda acil yazıyo sen cabuk satılıp satılmaması önemli deil diyosun eger acil satıp para yapcaksan Gryphon derim yok acildeğil dersen sw sc doldur

Konu acil, satılması değil Yeni açtığım karaktere aktarcam bütün scrolları. Zaten 55'e kadar dokunamıyacam onlara. Ama hemen birşeye karar vermem lazım. cuma günü karakter teslimi var

• human donusme kagıdı 2000 cash ii para eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: vezir2

haplo kardeşim cashi aldınmı almışsan kötü yapmışsın

gb labilirdin o parayla daa karlı olurdu kanımca

1450 Cash neredeyse 1 senelik. Hala üzerimde duruyor işte kullanmadım. Premium alınca 1000 daha geldi böyle oldu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.