Şimdi Ara

Acil, 2007 model FORD Focus 1.6 TDCi Ghia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
19.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç haftadır araba bakıyorduk, babam bugün 2007 model FORD Focus 1.6 TDCi Ghia Otomatik vites almaya karar vermiş, yarın gidip alıcaz bir aksilik olmassa, acil olarak kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum, objektif bir şekilde olumlu olumsuz yanları nelerdir?

Ortalama ikinci el fiyatları şuan nasıl, ne kadar eder bu araç?

Yakıt ve performansı nasıldır?

• Yapay Zekanın Yanıtı

2007 Model Ford Focus 1.6 TDCi Ghia: Kapsamlı Bir İnceleme

2007 model Ford Focus 1.6 TDCi Ghia, güvenilirliği, yakıt verimliliği ve konforuyla tanınan popüler bir kompakt otomobildir. İşte bu etkileyici hatchback hakkında daha fazla bilgi:

• Güçlü ve Verimli Dizel Motor: 1.6 litrelik turbo dizel motoru, 109 beygir gücü ve 240 Nm tork üreterek güçlü bir performans sunar. Aynı zamanda, etkileyici yakıt tasarrufu sağlar ve ortalama olarak 100 km'de 5,7 litre yakıt tüketir.

• Rahat ve Geniş İç Mekan: Ford Focus 1.6 TDCi Ghia'nın iç mekanı geniş ve rahattır. Beş yolcuyu rahatlıkla ağırlayabilir ve çok sayıda saklama alanı sunar. Deri döşemeler, ısıtmalı ön koltuklar ve açılır tavan gibi özellikler konfor seviyesini artırır.

• Otomatik Şanzıman: Bu modelde yer alan 6 ileri Powershift otomatik şanzıman, yumuşak ve sorunsuz vites geçişleri sağlar. Şehir içi trafikte kolay kullanım ve uzun yolculuklarda rahatlık sunar.

• Gelişmiş Güvenlik Özellikleri: 2007 Ford Focus, sürücü ve yolcuların güvenliğini sağlamak için ileri düzey güvenlik özellikleriyle donatılmıştır. Bunlar arasında ABS frenler, elektronik denge kontrolü ve yedi adet hava yastığı bulunur.

• Düşük Bakım Maliyetleri: Ford Focus, genel olarak düşük bakım maliyetlerine sahiptir. Düzenli bakımla, bu araç uzun yıllar sorunsuz bir şekilde hizmet verebilir.

Genel olarak, 2007 model Ford Focus 1.6 TDCi Ghia, günlük işe gidip gelmeler, aile gezileri ve uzun yolculuklar için ideal bir seçenektir. Güvenilirliği, yakıt verimliliği, konforu ve gelişmiş güvenlik özellikleriyle kullanıcılarına keyifli bir sürüş deneyimi sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Focusun dizel otomatik vitesindeki şanzımanı sıkıntılı diye birçok yerde okumuştum o sebeple bende manuel aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erich

Focusun dizel otomatik vitesindeki şanzımanı sıkıntılı diye birçok yerde okumuştum o sebeple bende manuel aldım.

Ben de araştırmaya çalışıyorum yarım saattir, genel olarak otomatik şanzıman problemiyle ilgili sorunlar var, dönülmez bir yola girmiş bizim baba umarım sıkıntı yaşamayız biz de :(
  • Kaporamı vermiş dönülmez yol derken :)

• quote:

Orijinalden alıntı: erich

Kaporamı vermiş dönülmez yol derken :)

Kapora vermemiş ama kafasında bitirmiş işi :) Birkaç aydır bakınıyoruz birkaç modele ama bu içine sinmiş baya.. Bir de özellikle otomatik ve dizel bakıyorduk zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V_lkan -- 28 Kasım 2012; 19:43:55 >
  • Araç 100bin'de, fiyat 26bin.. Kazası yok, lokal boya var.
  • Ford servislerine bi sorun, o cvt şanzımanlar oldukça sorunlu ve bi ara servislere de çağrılmış olan şanzımandır. Zaten ford daha sonra bu şanzımanı kaldırdı. Yol varken geri dönmekte fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: n a v y_35

Ford servislerine bi sorun, o cvt şanzımanlar oldukça sorunlu ve bi ara servislere de çağrılmış olan şanzımandır. Zaten ford daha sonra bu şanzımanı kaldırdı. Yol varken geri dönmekte fayda var.

Arabayı ford servisine götürelim, onlara da soralım.

Şanzıman sıkıntısı dışında nasıl bir araçtır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V_lkan -- 28 Kasım 2012; 20:44:08 >
  • o aracın manueli ikinci elde kapış kapış gidiyor desem yeri var. ama otomatiği sıkıntılı diye duyuyoruz hep. fiyatı çok güzel inşallah sıkıntısı yoktur aracın
  • cvt den uzak dur ford 40 yılda bir dizel otomatık sundu ondan da bir cacık olmaz bulaşma .
    en fazla 25 bin tl eder .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassüyn

o aracın manueli ikinci elde kapış kapış gidiyor desem yeri var. ama otomatiği sıkıntılı diye duyuyoruz hep. fiyatı çok güzel inşallah sıkıntısı yoktur aracın

Manuel'in benim için hiçbir sıkıntısı yok ancak ailemde kullanacağı için özellikle otomatik istiyorlar, umarım bir sıkıntı olmaz.

Alacağımız yer güvenilir bir yer aslında 6 ay garanti de veriyor ama yine de bir şüphe oluyor insanda ister istemez. Ford bayisinde check up'a sokmak lazım.
  • Fiyat cok iyi 3 ay once 2006 model 125binde manuelini 30bine sattik.kilonetreyi iyice kontrol ettirin,tramerden sorgulatin. Yalitim haricinde bence 10 numara aractir

• CVT şanzıman Ford'un başına bela olmuştu...Hatırladıgım kadarıyla yüksek tork yüzünden sıkıntı yaşanıyordu ve çok masraflı oluyordu...Forumda tartışıldıgı konular var onları bir inceleyin...Akrabalarımdan birinde focus CVT vardı km'si 28bin'deydi sorun yaşamadı ama daha kullansaydı yaşarmıydı bilmiyorum...Alacaksanızda kesinlikle ghia olsun...
  • Iyi kötü aldık arabayı, inşallah hayırlı olur. Tramer kaydına baktık bi şey çıkmadı, ilk iş ne olmalı şimdi :) ilk defa arabası olunca insanın cahil oluyor biraz.

• Araç hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
  • Hayırlı olsun umarım sıkıntı çıkarmaz genel olarak severim Focus Ghia ları dizellerin yakıtı çok ekonomik olmasada diğer markalara göre perfosmansı güzeldir biraz yol sesi alır tabi herkes rahatsız olmayabılır.fakat cvt şanzuman gerçekten sıkıntı üstelik bu sıkıntı neredeyse hepsinde oluyor bellı bı zman sonra umarım seninki taş gibi sağlam çıkar.şanzuman harici 10 numara arabadır.
  • 2007'de kiralık olarak kullanmıştım iş için. Çok memnun kalmıştım, performans da iyiydi ancak 2.hafta aynı aracı istediğimde şanzıman arızası verdiğini söylediler. Forumu araştırdığınızda da bu arızaların yaygınlığını görürsünüz. Umarım başınıza çok masraf çıkarmaz. Sorun tam olarak çözülmüş olsa üretimden kalkmazdı diye düşünüyorum ancak aracı almışsınız hayırlı olsun.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar
  • 1-2 kişi şanzımanda problem yaşaması, sizin de yasayacaginiz anlamina gelmiyor. Kuzenimde var gayet memnun vites gecisleri filan sarsintisiz.Dsg ye de okadar laf ediyolar ama yuzbinlerce dsgli araba satiliyor. Trigeri degismis mi onu kontrol ettirin. Eski sahibinin yagini filtrelerini ne zaman degistirdigini bilmiyorsunuz. Ne olur olmaz diye yag,yag filtresini,mazot filtresini,hava filtresini,polen filtresni kontrol ettirin,sanziman yagina da baktirin

• ARKADAŞIM BEN FORD FOCUS GHİA SAHİBİYİM 7 İLERİ OTOMATİK VİTES VE FULL ARACIM GERÇEKTEN RİCA EDİYORUM BU YORUMLARI BİR KENARA ATIN FORD UN TADINI ÇIKARIN ŞANZUMAN HATASI DEОİL TIK YOK ARAÇTA ÜSTELİK HER YERDE USTASI VAR SIKINTI ÇIKARSA BEN ÇOK MEMNUNUM İLK ARABAM DEОİL BU AMA FORD ÖZELLİKLEDE OTOMATİĞžİ ANLATILMAZ YAŞANIR .
    KİMSENİN YARINA ÇIKACAОI BELLİ DEОİL ARKADAŞIM PASSAT ALDI HİNGLİNE EN DOLU PAKET BİR GÜN SONRA TURBO YAKTI SİZ ARABANIZA NAZİK DAVRANIN GÜZEL KULLANIN HİÇ BİR SORUN ÇIKMAZ GÖNÜL RAHATLIОIYLA FORD ALIP OTOMATİОİNİN TADINI ÇIKARIN ALDIRMAYIN BENCE BEN ÇOK AMA ÇOK MEMNUNUM

ALIRSIN FORD OLURSUN LORD

SORUNSUZ 1000000....... NUMARA ŞANZUMAN İŞ SİZDE BİTER

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.