Şimdi Ara

Açıklamalı notlarıyla hobbit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orta dünyayı keşfetmek istiyorum bu yüzden hobbit kitabını sipariş vercektim, fakat a.n.hobbiti görünce onu sipariş ettim, okuyan,bilen varsa aynı hikaye mi anlatılıyor
    Cahilce bişey sorduysam affola

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Aynı farketmiyor. Sadece ekstradan açıklamalar var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark7

Aynı farketmiyor. Sadece ekstradan açıklamalar var.

Okuduysanız biraz daha açar mısınız hocam, açıklamalar ne hakkında, J.R.R Tolkien'in kendi açıklamaları mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilal0

quote:

Okuduysanız biraz daha açar mısınız hocam, açıklamalar ne hakkında, J.R.R Tolkien'in kendi açıklamaları mı?

Okumadım. Kitap daha yeni çıktı zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Okumadım. Kitap daha yeni çıktı zaten.

Peki, sağolun.
  • okumadım göz gezdirdim sadece. Resimlerle Hobbit diye Tolkien'in çizimleri olan ciltli bir kitap var. oradan alınan bir kaç resim mevcut. yan açıklamalarda da yazarla ilgili açıklamalar filan mevcut. almışken onu almak daha mantıklı tabi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

okumadım göz gezdirdim sadece. Resimlerle Hobbit diye Tolkien'in çizimleri olan ciltli bir kitap var. oradan alınan bir kaç resim mevcut. yan açıklamalarda da yazarla ilgili açıklamalar filan mevcut. almışken onu almak daha mantıklı tabi..

Teşekkürler

• quote:

okumadım göz gezdirdim sadece. Resimlerle Hobbit diye Tolkien'in çizimleri olan ciltli bir kitap var. oradan alınan bir kaç resim mevcut. yan açıklamalarda da yazarla ilgili açıklamalar filan mevcut. almışken onu almak daha mantıklı tabi..

Hocam aradaki fiyat farkı çok fazla değil mi("onu" derken bu kitabı kastettiğinizi düşünerek yazdım)?
  • quote:

quote:

Hocam aradaki fiyat farkı çok fazla değil mi("onu" derken bu kitabı kastettiğinizi düşünerek yazdım)?

D&R'ın sitesinde fiyata bakınca ciltli olarak 11lira fark var normal ciltli versiyonla. Normal ciltli versiyon bende olduğu için düşünmedim almayı ama değer mi diye bakarsam içinde resim filan olduğu için ve açıklama olduğu için tercih ederdim.

• quote:

quote:

quote:

D&R'ın sitesinde fiyata bakınca ciltli olarak 11lira fark var normal ciltli versiyonla. Normal ciltli versiyon bende olduğu için düşünmedim almayı ama değer mi diye bakarsam içinde resim filan olduğu için ve açıklama olduğu için tercih ederdim.

Hocam şubede daha fazla fark olduğu için çok fazla demiştim, anladım sağolun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.