Rüştü Hoca'dan Taktiklerle AYT Edebiyat Notları Bunu almayı düşünüyorum.Sizin önerebileceğiniz bir kitap var mı? Bu kitap nasıldır? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Edebiyat konu anlatımı kitap önerisi

-
-
Palme el kitabı güzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: On ÜçPalme el kitabı güzel
2018-2019 yılına ait bir kitap galiba.Güncellik açısından bir sorun olmaz mı
rüştü hoca gayet iyidir.
Miyala yayınlarını öneririm hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben rüştü hocayı önermem bu iş taktiklerle yapılacak bir iş değil. Ciddiye almalı insan. Hafıza tekniklerini faydalı buluyorum ama onun dışındaki saçma sapan taktiklere karşıyım. 2021 AYT'de birçok insan Rüştü hocayı izleyip sorunun içinde "Boğaziçi" yazısını gördü diye "Aa boğaziçi görürsek rüştü hoca Abdülhak şinasi hisar işaretle geç soruyu okuma dahi demişti yapıştır geeeç" deyip yaptı sonuç hüsran. Ben önermiyorum ama sana kalmış tabi
hangi miyala?
-
Limit el kitabını alıcam hocam.
YouTube'dan da Rüştü hocayı izlemeye karar verdim çünkü diğerleri çok uzun anlatıyor.Ezberin ve soru çözmenin daha önemli olduğunu düşünüyorum.
Bende 2014-2015 gibi bir şey var. Yeni çıkan kaç basımı bilmiyorum ama göz atmıştım daha günceldi benimkinden. Okulda limit kullanılıyor ama benimki daha iyi diğerlerinden
kutsalımız limit el kitabı
-
Hocam YouTube'dan hangi kanalı önerirsiniz? Video izlemek önemli mi edebiyat için?
limit çok kalın ve gereksiz nasıl okuyorsunuz öyle kitapları anlamıyorum
ben de bilmeden almıştım.en son sattım dolaptan
-
Siz ne önerirsiniz?
thebausffs öneririm keyif veriyor, edebiyat için max o izlenir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: twk2thebausffs öneririm keyif veriyor, edebiyat için max o izlenir.
Hocam video izlemeye gerek yok mu yani
Sayısaldan geçtim bilgim 0.Ben izliyim en iyisi ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X