Şimdi Ara

Acıkınca kötü hissetme ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar belki fikri veya bilgisi olan vardır çok az aciksam bile, vücudum uyuşuyor ve karincalisiyor ruhum çekilir gibi oluyor. Kan şekerime bakıyorum o an 140-150 vs çıkıyor kan sekerinden değil gibi görünüyor durum. Bunun başka ne etkeni olabilir fikri olan var mı acaba ?



  • Diyabet olabilir, B12 vitamin eksikliği olabilir, tiroit bozuklukları olabilir. Kan tahlili yapmadan ne olduğunu doktor bile bilemez. Dahiliyeye git görün. Kan tahlili yapar ondan sonra ne olduğu meydana çıkar.
  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Hocam yaptırdım. Daha salı günü aldım sonuç. 6 tüp kan verdim ne var ne yok yaptırdım kolesterol hariç bir sorun gözükmüyor kan sonuçların da dedi. İnan napicagimi şaşırdım artık. Çok sık olmaya başladı bu aralar.
  • aykut.. kullanıcısına yanıt
    Asistana denk gelmişsindir. Teşhis koyamamıştır. Madem dahiliye olarak bir şey gözükmüyor. O halde bu şikayetlerle ilgili başka bir bölüme yönlendirin deseydiniz. Aynı sonuçları başka bir uzmana gösterin. Hatta üniversite hastanesine gidin.

    Tahlillerde açlık kan şekeri kaç çıktı?
    Sık acıkıyor musunuz?
    Börek, çörek, humur işi, tatlı çok yer misiniz?
    Kola veya şekerli meşrubat çok tüketiyor musunuz?
    Günde ne kadar su içiyorsunuz?
  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Evet hocam asistandi. Tavsiye istedim gitmiş beni diyetisyene yönlendiriyor kolesterol için. Dedim benim asıl derdim bu değil ? Kan değerlerine bakıyorum normal görünüyor herşeyin dedi. Hangi bölüme gideyim dedim var mı tavsiye ? Sustu. Bende ortaya nörolojiyi attım olabilir dedi. :)
    Açlık 81 çıktı
    Hamur işi ile çok isim olmaz çok ender poğaça pide vs çok ender oda dediğim gibi. Ayda 1-2 defa belki. Ekmek çavdar tüketiyorum.Gofret yiyorum haftada 3-4 defa tatlı katogorisine sokarsak.
    Kola 40 yılda bir tüketiyorum. Arada bir de meyve suyu.
  • aykut.. kullanıcısına yanıt
    Açlık şekeri 81 gayet normal. Hamur işi, tatlı, kola, şekerli meşrubat tüketimi de abartılı değil.

    Asistan ne yapacağını bilememiş Asistan, ya tahlil sonuçlarını değerlendiremiyor yada gerçekten dahiliye ile ilgili bir şeyin yok. Sonuçları uzman doktor görseydi dahiliye ile uğraşmayı bırakıp başka bölüme daha rahat giderdin. Şimdi nöroloji, üroloji,... dolaşacak mısınız?

    Bence aynı sonuçları bir uzman dahiliye doktorun görmesi iyi olurdu. Hastanede polikliniklerde dahiliye bölümünde uzman bulmak da zor. Çoğu asistandır. Sonuçların çıktısını alacaksın. Uzman doktor hangisi sorup öğreneceksin. Kapısına dayanacaksın. İcabında servise gidip bulacaksın. Nazik bir ses tonuyla; "Kaç gündür gelip gidiyorum. Asistanlar bir teşhis koyamadı. Hocam lütfen bir de siz bakar mısınız?" diyerek sonuçları uzatacaksın.

    Yada üniversite hastanesine gidin. Sonuçları profesöre gösterin. Aslında bu daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.