Şimdi Ara

Açık Programları Nasıl Kapatabiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Menülerde dolaşırken birçok programa giriyoruz, acaba açık kalan programları otomatik kapatan bir program varmı apple store'da?

• aslında bir kısayol olması lazım programı direkt kapatabilmek için çok saçma her programı tek tek kapatmak
  • App Store isletim sistemsel uygulamaları içermez. Nerdeyse hergün bunu yazıyorum. Mecbur jb. Jailbreak varsa multicleaner gayet iyi iş görüyor. İstediğiniz çıkışta otomatik kapanıyor gibi özellikleri de var.
  • Tabiki tek tıkla kapatan program var .

Bisboss dan " REMOVE BACKGROUNG" programını istiyorsun.

İstediğin tuş kombinasyonu ile arkada çalışan programını bir hamleyle silmeyi ayarlayabilirsin.

Mesela ben home tuşuna 2 saniye basılı tutmayı ayarladım. Arka plan tertemiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teacher

Tabiki tek tıkla kapatan program var .

İstediğin tuş kombinasyonu ile arkada çalışan programını bir hamleyle silmeyi ayarlayabilirsin.

Bisboss nedir, JB' li değil cihazım, buna uygun mu remove background...
    Tek tek kapatmak kadar aptalca birşey daha yok...
  • Telefonu kapatıp açınca bile arkadaki programlar kapanmıyor ve çalısmaya devam ediyor.çok enteresan...mutlaka sonraki guncellemelerle tek hamleyle tüm programlari kapatma ozelligi gelecektir ama iste hepsin sıraya koyuyorlar kim bilir su an o özellik kaçıncı sırada:))
  • Arka plandaki programlar gercek anlamda çalışmıyor arkadaslar, tabiri caizse "donuyorlar". Dolayısıyla işlemciye herhangi bir yükleri yok, sadece hafızayı dolduruyorlar. Kapatmasanız da olur yani. Kendi adıma performansta ve pil süresinde olumsuz bir ekilerini görmedim. Home tuşunu eskitmeye değmez :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jb var bende activator+ multicleaner ile durum cubugu saga dogru dokununca butun programlar kapaniyor.saga dogru wireless,asagi dogru yapinca o uygulamadan cikiyor.cift dokununca activate switcher,uzunca dokununca ana menu
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

Jb var bende activator+ multicleaner ile durum cubugu saga dogru dokununca butun programlar kapaniyor.saga dogru wireless,asagi dogru yapinca o uygulamadan cikiyor.cift dokununca activate switcher,uzunca dokununca ana menu

Jb + activator + multiclener bende de var. wifiyi kapama gibi kısayolları nasıl ayarladın anlatabilirmisin.

Mesela 3 g kapama durum çubugundan herhangi bir yere kaydırarak yapabilirmiyiz

sbsettings kullanmak istemiyorum.çok pil yiyor

• o programları kapatmanıza gerek yok hiçbir etkisi yok pile yada performansa birebir steve jobs açıklama yapmıştı bunla ilgili.
  • Açık kalan proğramlar derken, bir uygulamayı açıp çıkmak için home tuşuna basmamıza rağmen proğramdan çıkmış sayılmıyormu yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yingyangtwinz

o programları kapatmanıza gerek yok hiçbir etkisi yok pile yada performansa birebir steve jobs açıklama yapmıştı bunla ilgili.

Haklısınız ama mantıksız değil mi bu durum? Sonuçta arkada duruyorlar, donsa da çalışsa da o orada duruyor. Ben hep kapatıyorum (nokiadan gelen bir gelenek)
  • Program donduğuna göre işlemciyi kullanmıyor demektir, sadece ram'de saklanıyor. Mantıksız değil yani. İşlemci en fazla siz home tuşuna 2 kez bastığınızda "ram'de ne vardı ya?" diye 0,01 nanosaniye zaman harcıyordur
  • Ben açık kalan proğramları kapatmaya başladığımdan beri batarya süresinde ciddi bir süre uzaması oldu sanıyorum. Mesela 1 gün içinde kurcalasam %30 gibi güç gidiyordu. Şu an 1 gün geçti hemen hemen %86'da şarj durumu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Azza_
    Açık kalan proğramlar derken, bir uygulamayı açıp çıkmak için home tuşuna basmamıza rağmen proğramdan çıkmış sayılmıyormu yani?

Hayır arka planda açık olarak kalıyor. Ana menüde iki kere home tuşuna basınca görebilirsin açık uygulamaları. Kapatmak icinde herhangi birinin üzerine basili tutman gerek. X işareti çıkıyor ve böylece kapatabiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

quote:

Orijinalden alıntı: Teacher

Tabiki tek tıkla kapatan program var .

Bisboss nedir, JB' li değil cihazım, buna uygun mu remove background...
    Tek tek kapatmak kadar aptalca birşey daha yok...

REMOVE BACKGROUNG gerçekten süper bi olay

• JB yi sırf bu yüzden yapıyorum ben işte.
    Apple Store'a giremeyen çok güzel programlar oluyor Cydia da.
  • şu activator ayarlarını yapamadım yaw.sadece elimi sağa doğru sürüklüyorum yukarıda yukarıdan bişey iniyor aşağıya parlaklıgı ve arka planda çalışan uygulamaları kapatmada iyi oluyor.
    home tuşunun yerini alacak olan dokunuşları yada dokunmaları ayarlayamadım yaw
  • eline sağlık aynısnı yazıyordum.. bunu anlamak çok kolay zaten arkadaşlar..

quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Arka plandaki programlar gercek anlamda çalışmıyor arkadaslar, tabiri caizse "donuyorlar". Dolayısıyla işlemciye herhangi bir yükleri yok, sadece hafızayı dolduruyorlar. Kapatmasanız da olur yani. Kendi adıma performansta ve pil süresinde olumsuz bir ekilerini görmedim. Home tuşunu eskitmeye değmez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicolasanelka39

eline sağlık aynısnı yazıyordum.. bunu anlamak çok kolay zaten arkadaşlar..

quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Arka plandaki programlar gercek anlamda çalışmıyor arkadaslar, tabiri caizse "donuyorlar". Dolayısıyla işlemciye herhangi bir yükleri yok, sadece hafızayı dolduruyorlar. Kapatmasanız da olur yani. Kendi adıma performansta ve pil süresinde olumsuz bir ekilerini görmedim. Home tuşunu eskitmeye değmez :)

Dostum bunun analizini yapmak için 1 gün, bütün proğramları açıp home tuşu ile çıkış yaptıktan sonra 4-5 saat kullanmadan bekletip batarya yüzdesini not alıp daha sonrada proğramları kapatmış hali ile 4-5 saat bekleyip bataryadaki yüzde olayı ile ölçebiliriz.

Bu dediğim olayı deneyebilirim ben. Ama sanki kapatmaya başladığımdan beri batarya bekleme süresinde ciddi bir artış gözlemledim. Öyleki 2 günde bir şarj ederdim, şimdi ise 3 günde bir ediyorum. Tam olarak sağlıklı bir analiz yapabilmek için dediğim uygulamayı deneyeceğim. Zaten bu kapatma muhabbeti olmasa neden böyle bir uygulama var telefonda o halde? Hani basıp tutacaksın şu şekilde kapatacaksın gibi. Neden jb'li hali ile tek tuşla hepsini kapatma olayını çıkardılar o halde? Demekki var bir etkisi..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.