Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (905. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.518.321
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 903904905906907
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VolkanDrkn

Hocam şimdi yatırayım mı parayı? Kargo parası 6tl yide mi size yatıracağım yoksa size sadece 16 tl mi yatırıyorum ?

16 tl yatırın 6 tl kargocuya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Eser naptın böyle zaten sabırsızlıktan ölüyoruz iyice kudurdum akşam akşam benim koli chergui ve epic kapanabilir istediğin zaman gönderirsin zatn 3 günde geliyor kokuda oturur nasılsa :p

• quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

quote:

Orijinalden alıntı: HAKGÜN68

Eserciğim, benim Chergui de Salı günü için kolisinde yerini alsın, yanına Dunhill Desire Blue ile Dior Homme Intense de eklenecek.

NOT: Benim koliyi bu şekilde kapatabilirsin

Tamamdır Halil abim. Şaşıracaksın Chergui'ye :)

İşin içinde sen varsın o yüzden şaşırmam, sen emeğini katıp tamam demişsen bu iş bitmiştir

Bize de keyfini sürmek kalsın.

Selametle.
  • Serge Lutens Chergui, baharatlı- oryantal grubuna alınmış. Tütün yaprakları, bal, iris çiçeği, sandal ağacı, gül, tütsü, misk, amber, esmer şeker, deri, çay, reçine.

Serge Lutens Chergui' nin genel harmanı reçine, amber, tütsü, kuru meyveler, baharat çeşnisi ve tütün gibi sofistike oryantal notaların zengin ve şifalı karışımı olmakla, en ince zevk ve duyguları yansıtmaktadır. Zaten başlangıçta da, ballı, baharatlı, tütsülü, amberli, reçineli bir karışım sunmakta. Bu da demektir ki, parfüm baştan sona pek değişmeden gidiyor...

Sonrasında mesir macunu gibi kokan şuruplu- tatlı baharatlar, kuru meyveler, tütsüler, gene amberle devam ediyor. Bu şuruplu- tatlı baharatları biraz detaylandıralım... Muskat, zencefil, karabiber, karanfil olarak tahmin etmekteyiz. Meyveli- şuruplu- tatlı baharat kullanımı, herhalde bir Serge Lutens klasiği olmalıdır. Baştan sona yoğun bit tatlılık var ve bu, bazen çok şekerli bir kullanıma yönelmekte. Parfümün kapanış ve tenden ayrılış bölümünde yoğun odunsu notalar, amber, deri, tütün ve sandal ağacı notalarının bir sentezi var.

( 7nota1parfum blogundan alintidir.....)

Koku:5

Kalicilk :5 puan verilmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 14 Kasım 2016; 2:02:29 >
  • VolkanDrkn kullanıcısına yanıt
    Hocam ne zaman isterseniz kargo dahil yahut haric olarak ödeme yapabilirsiniz.
  • Hocam
    Erkek
    Rochas man
    Lacoste red
    Jil sunder sun men
    İnvictus
    Hepsi stoktaysa yarin sabahtan yollayayim parayi

• Bende konuyu Yen'i fark ettim baya sayfaları da okudum yorumlar çok iyi yanlız karar veremedim hangi ürünü alsam yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

4 Adet kendime 27 yaşımdayım yıllarca DP kullandım arada başka markalarda

4 Adet te Eşime alacam yaş 24 Farklı markalar kullanıyor ama en çok avon wish of love kullanıyor

Yasımıza gidecek çok ağır olmayan kalıcı kokular önerirmisiniz her birini farklı alıp denemek istiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: zekirdexxx

Hocam
    Erkek
    Rochas man
    Lacoste red
    Jil sunder sun men
    İnvictus
    Hepsi stoktaysa yarin sabahtan yollayayim parayi

Hepsi mevcut hocam. Tamamdır :)

----------

mlbozkurt

Son sayfalarda sürekli öneriler var hocam. Lütfen biraz göz gezdirin geriye doğru.

Bunlar da eiskent abimizin yorumları:http://eserkozmetik.blogspot.com/ işinize yarayacaktır.
  • mlbozkurt M kullanıcısına yanıt
    Size
    Invictus 2
    İssey miyake
    Xeryus rouge
    Ch man Prive

Eşinize
    Olympea
    DKNY
    Thierry mugler alien
    Coco matmazel

• Marka: Lacoste Red (Erkek)

Ana nota: Yeşil Elma

Yaş aralığı: 18 yaş üstü

Renk. Yeşil

Kalıcılık(1-10): 8

Farkedilirlik : 8

Fragrantica adresi:
    www.fragrantica.com
    Attention Required! | Cloudflare
    http://www.fragrantica.com/perfume/Lacoste/Style-in-Play-4192.html

Tahmini Fiyat: 150-200TL

Blog :
    eserkozmetik.blogspot.com.tr
    Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)
    http://eserkozmetik.blogspot.com.tr/search?q=lacoste+red

Deneyim:

Bugün Listenin genç parfümlerinden Lacoste Red ile beraberim. Koku hafızasının çok güçlü bir hatırlatıcı olduğundan daha önce bahsetmiş miydik bilmiyorum ancak bu parfümü kolumun kırılmasının ardındna fizik tedavi dönemlerinde kullanmam neticesinde bana acıyı çağrıştırmasına rağmen nedense yine de koklamaktan vazgeçemedim. Eskisi kadar sık kullanmıyorum belki ama yine de Lacoste'nin Red'i yıllara rağmen vazgeçilmeyecek parfümlerden biri.

İçerik: Yeşil elma, Mazı ana nota. Çam, Yasemin, sedir eşlikçiler. Paçuli, Vetivier, musk kalıcılar. PArfmün ismi her ne kadar red olsa da görüldüğü gibi yemyeşil bir esans. Yasemib ve beyaz musk olmasa nerdeyse sadece yeşil notalar tercih edilmiş diyecektik. Yine dikkat çeken vetivier'e rağmen parfüm sabunsu değil. Yani o klasik elmalı sabunlar gibi bir esans değil.

Ne hissettiriyor? PArfüm bir ortam kokusu değil, elimizde yemyeşil ekşiye yakın sert bir elma var; ısırdık ve ısırılan parçanın elma gövdesinden ayrılma anında çıkan ekşimsi kokuyu yeşil ağaç yani çam ve mazı notaları normalleştiriken pencerenin önündeki yaseminden rüzgarla gelen çok çok hafif esinti bizi başka bir yere götürüyor ve o sırada elma tekrar ekşileşiyor. Parfüm bu tonda gidiyor sürekli diyebilirim. PArfümün ilk 30 dakikası yine çok uçuk ve hafif gibi. Sonrasında kendini iyiden iyiye hissettiriyor ve şekerli parfümlerden farklı olarak doğal tonda ekşilik ile burnu rahatsız etmeden hoş bir esans yayıyor. Açık bir parfüm, dışardan farkedilirliği en yüksek kategoride değil ama bugüne kadar orjinal olarak kullandığımız birçok parfümden yüksektir. İnsanı hüzünlendiren ya da neşelendiren bir yapısı yok. Sizde eşlik eden bir parfüm. O gün neşeliyseniz parfümün cıvıl cıvıl tonu olan elma ve yasemin, hzünlüyseniz çam, sedir ve mazısını hissederek kullanabilirsiniz.

Kim Kullanır? Yaş aralığı çok geniş bir parfüm. Gündelik, her an her kıyafetle kullanılabilir. Takım elbise için dahi ideal. Yaz ve gündüze daha uygun. Niş kokulara bir mola dediğinizde, arabanın kışlıklarını taktırmak için şastikçiye giderken musc revenaurunuzu harcamayın, red'İ sıkın enerjik ve zinde şekilde günü tamamlayın. Çevreden olumlu etkiler alacak bir parfüm. Tonlaması değişmediği için ilk ne hissediyorsanız, sonuna kadar aynı kokuyu alacaksınız. Bu demek oluyor ki; ilk sıktığınız anda beğendiyseniz bu parfüm sizin için ideal. 4'lü, 8'li liste oluşturmak isteyenler genelde kararsız kaldıkları son parfüm için tavsiye edilecek bir kör alım adresi.

Eser'in Katkısı: Genel olarak birçok listede yer alır LAcste Red ve klasikleşmiş kokular arasındadır. Eser'in farklılaşan markaların ağırlık verdiği listesinde kendine yer bulan ve bence hep yer bulacak olan red'i çok güzel işleyip, çok yakın benzerlikle sunması bizim için bir artı. Listedeki en geniş kullanım alanlı olan parfümlerden lacoste red'i diş ağrısı gibi hafiften hafiften başlayıp, giderek güçlendiren notalarla kullanmak herkesin mahareti değil. Yine Tutaste farkını yaşayacaksınız.

Saygılarımla.
  • Esercim günaydın. Yeni siparişleri sahibinden.com'dan geçtim. Oradan mesaj da attım. Burada özelden de yazmak istedim ama hata veriyor. HAyırlı işler, bol kazançlar.

Belki sipariş edilen parfümler nelerdir diye merak edenler olur, siparişler altta.

Saygılarımla.

Prive2'yi istiyorum meşhur.
    Epic istiyorum.
    Man İnc Black istiyorum.
    Tom Ford Black Orchid istiyorum.
    Axe africa olsun,
    Aberchrombie&fitch olsun.
    Bir de Git bitti onu alalım.
    212 sexy men.
    Killan dont be shy.
  • Ronaldinho26 kullanıcısına yanıt
    İlgi ve alakanız icin çok teşekkür ederim bunları 15 inde sipariş gececem

@Eserkozmetik Hocam 8 li olandan 4 bayan 4 erkek sipariş edecem 4 tane bayan 3 tane erkek hatay a kargolansa biri Hakkari ye kargolansa nasıl olur fark odermiyiz ve hangi kargo ile çalışıyorsunuz bu arada sahibinden den alacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlbozkurt -- 14 Kasım 2016; 13:08:51 >
  • mlbozkurt M kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. YOk fark ödemezsiniz hocam 8 li veya 4 lü pakette kargo ücreti zaten bizde hocam. MNG kargo.
  • İnvictus aldım ama nedense pek beğenilmedi. Traş losyonu gibi yorumlar aldım. Bundan 2 sene önce aldığımda çok iyi gelmişti yorumlar vs.

Şimdi eser hocam yanında tester olarak gelen A. Code Profumo çok güzel geldi bana. Şimdi tekrar alacağım ama CH-Men mi alsam karar veremedim. Kullanmadım nasıl bilmiyorum ama forumda yorumlar çok güzel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba 20 yaşındayım ve ten rengim açık genelde kokular pek fazla kalmıyor üstümde.daha önce eser beyden prive 1 creed aventus almış lakin kokuyu beğenmemiştim.yani söylediğim şey eser beyle ilgili değil yanlış anlaşılmasın kokuyu beğenmedim.yine bir kör alış yapacağım ama tavsiyelerinizi istiyorum.20 yaşa hitap eden kışlık ve genel beğeniyi kazanmış bir erkek kokusu arıyorum.chergui yi mi alayım yoksa tavsiyeleriniz var mı?
  • tshabala kullanıcısına yanıt
    20 yaşa gitmez Chergui. Başka bir şey bakmanı öneririm.

----------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 14 Kasım 2016; 15:22:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Cevap vermiştim ama gitmediğini şimdi fark ettim. Orj oldukça benzer. Esans fazlalığından dolayı malum açılışı biraz daha yoğun ama oldukça kalıyor orj ile kıyaslayınca. Kokuyu beğendiysen al hiç çekinme.

------

hoksi

Hepsi 30 yaşına gider hocam

------

samsunum55

Voyage ve nikos sculpture

hocam bunlar baharatlı kokular mıdır? Çiçeksi ,şekerli kokularsa çıkartalım sevmiyorum. daha önce bunları kullanmadım da ?
    VR Spicebomb
    TF Extreme
    vakko,
    Gucci guilty intense
  • tshabala kullanıcısına yanıt
    Guerlain - L'Homme iDeaL

Cok az baharatli, 3 fís ideal

Montblank emblem, cok standart bir kokusu var her yaş ve yaz hariç uygun

Oda olmazsa euphoria ck

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz bu işlerin acemisi ve henüz yeni olmanın heyecanı ile,parfüm ilgi çeksin istiyorum, insanlar sorsunlar istiyorum, yani farkedilirlik önemli bir husus. önerilerinizin farkedilirliği fragranticada moderate olarak belirlenmiş,kefil olacağınız başka kokular var mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmedi bir türlü şu kargo. Sırf chergui için bugün hiç parfüm kullanmadım. Kendimi eksik hissediyorum
  • 
Sayfa: önceki 903904905906907
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.