Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (903. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.519.311
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 901902903904905
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetemrah

Kullanmadim ama baya önerildi.Merak ettim alacaktim

aciklama :

Kavisli kum tepelerindeki çöl harareti ile gökyüzü ve rüzgar ferahlığının benzersiz harmonisi... Tonka Fasulyesinin büyüleyici sıcaklığını Organik Bergamot tazeliği ve Sedir Ağacının asil uyumu ile bir araya getiren benzersiz bir koku...

Bitkisel formülünde bulunan Organik Muskat, Sedir Ağacı ve Tonka Fasulyesi bitkilerinin bir araya gelmesi ile doğallığın erkeksi gücü

Odunsu, baharatlı ve oryantal hafif bir erkek parfümü olan Hoggar, üst notalarında Bergamot, orta notalarda Sedir Ağacı ve alt notalarında Tonka Fasülyesini hissettirerek sıcak baharat etkisi ile gunboyu etkili......deniyor sitesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 13 Kasım 2016; 13:27:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BLACK CODE kullanıcısına yanıt
    Ben kullandım koku güzel ama çok ta özel bir kokusu yok sıradan ayrıca günboyu etkiden kasıt ne bilyorm ama 3 4 saat sonra burnunu giysiye gömerseniz anca alyorsunuz kokuyu.he doğal bir parfüm sentetiklik hiç yok.bu tarz birşey bakıcaksanız loccitane eau des bavx var en kralı odur ama oda çok kalıcı değil

• Aşağıdaki duş jeli inanılmaz güzel kokuyor. Yorumlarda da belirtmişler bütün gü koklayabilirim diye, firmaya mail attım içinde hangi esanslar var diye cevap vermediler

• Uzun zaman oldu sipariş vermeyeli. Sonra isterim sonra isterim diye diye bu zamana kaldı. Hemen listemi yapıp parfümlerime kavuşayım. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: meten1903

Ben kullandım koku güzel ama çok ta özel bir kokusu yok sıradan ayrıca günboyu etkiden kasıt ne bilyorm ama 3 4 saat sonra burnunu giysiye gömerseniz anca alyorsunuz kokuyu.he doğal bir parfüm sentetiklik hiç yok.bu tarz birşey bakıcaksanız loccitane eau des bavx var en kralı odur ama oda çok kalıcı değil

Cevap icin saol hocam..sitesinden alintiladim orada yazilanlari paylastim....bu tur parfumler genelde guzel koksada etkisiz oluyor zaten....90 lardaki market parfumleri bile bir baskaydi....simdikiler balon

Misal oldspice aftershave( bir ara Eser hocada vardı )....eski versiyon Hindistan malı shulton üretimiyken şahaneydi, satılınca bozuldu...

onceden balina amberi falan kullaniliyormus galiba parfumlerde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 13 Kasım 2016; 14:16:59 >
  • meten1903 hocam Eyup Sabri Tuncerin ( kolonya üreticisi) cikarttigi indian oud adli parfumu hiç denedin mi acaba? webde bayaa ovülmüş....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 13 Kasım 2016; 13:37:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLACK CODE

meten1903 hocam Eyup Sabri Tuncerin ( kolonya üreticisi) cikarttigi indian oud adli parfumu hiç denedin mi acaba? webde bayaa ovülmüş....

Hayır hocam ilk defa sizden duydum şimdi ama arastırıp denerim eyüp sabri tuncer demek :) kalabalık bi organizasyon takım giyip gidilmiş tras olunmus jilet gibi bi bayan parfümü soryo eyüp sabri tuncer dediğimi düşündüm bi an garip geldi :))))

• Merhaba parfüm uzmanları, aşağıdaki duş jelindeki esansları nasıl bulabilirim?

Contains sunny passion fruit & tangerine oil.

Ingredients
    Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Passiflora Edulis Fruit Extract, Jasminum Officinale (Jasmin) Flower Extract, Sodium Lactate, Sorbitol, Parfum, Propylen Glycol, Sodium Lauryl Sulfate, Styrene/Acrylates Copolymer, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Limonene, Linalool, CI 15985, CI 19140
  • Sipariş vermek istiyorum fakat pm gönderilmiyor geri bildirim yapar mısınız ?
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    TF Extreme acaba çok yaş isteyen bir koku mudur?Tuscan Leather'ı kullanabilirim ama Hermes ve Tobacco Vanille'yi olgun,yaşlı buluyorum. TF Extreme sizce bunlara göre nasıldır?
  • orhan528 O kullanıcısına yanıt
    Extreme yaş ister. Hermesten 1 tık fazla diyeyim.
  • Hugo boss matara eser hocamdan deneyen var mı varsa yorum alabilir miyim orijine benzerlik ve kalıcılık nasıl

• İyi akşamlar herkese. Son siparişimde İssey Miyake , Aqva Marine , Creed VIW ve Voyage almıştım. Gerçekten hepsi çok güzeldi koku olarak fakat özellikle Aqva Marine ve Creed VIW daha çok hoşuma gitti. Şimdi sorum şudur ki 21 yaşında ve bu kokuları seven biri için önerebileceğiniz kışlık kokular nelerdir ? 4'lü paket yapıcam bu arada.
  • samsunum55 kullanıcısına yanıt
    Ben de 21 yaşında bir kardeşin olarak sana şunları öneririm;
    1-Spicebomb (yenmelik,ısırmalık bir koku herkes bayılıyor)
    2-Armani Code Profumo ( orjinaline çok yakın olmuş,risksiz ve güzel performanslı)
    3-CH Men Prive (Sıkıldıktan 1 saat sonra çok güzelleşiyor,performansı orjinalinden iyi bence)
    4-One Million şekerli kokuları seviyorsan olabilir,oldukça kalıcı.

Bunların haricinde Guerlain - L'Homme iDeaL ve Yves Saint Laurent - La Nuit de L'homme ' da beğeni alan kışlık parfümler arasında.
    Saygılarımla.
  • alphi3458 kullanıcısına yanıt
    Gecmis sayfalarda yorumlamisyim. Blogda da mevcut tarifi. Cok guzel kalici. Orjinalini bilmem ama kaliciligi daha iyidir sanirim.

Saygilarimla.

• Hocam merhaba takım elbise üzeri,esmer ten ,30 yaş için ideal midir bu kokular ? Vakko ile Dunhili kullanmştım çok beğendim sanırsam odunsu oluyor bunlarda o şekilde midir 15inde maaş yatsın sipariş geçeçim de.
    VR Spicebomb
    TF Extreme
    vakko,
    Gucci guilty intense
  • quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

Gecmis sayfalarda yorumlamisyim. Blogda da mevcut tarifi. Cok guzel kalici. Orjinalini bilmem ama kaliciligi daha iyidir sanirim.

Saygilarimla.

Blogda matarayı bulamadım hocam siz beğendiniz mi peki bugün orijin test ettim çok hoşuma gitti acaba tutaste nasıl

• Emir
    Spicebomb
    Dior Sauvage
    Tom Ford Azure Lime

Sauvage ofiste çok övgü aldı.Yine Eser abiden istedim.Spicebomb ve TF Azure Lime çok beğendim.İkisi de farkedilirlik,kalıcık olarak gayet iyi.Emir zannedersem yaş istiyor (:
  • Cevap vermiştim ama gitmediğini şimdi fark ettim. Orj oldukça benzer. Esans fazlalığından dolayı malum açılışı biraz daha yoğun ama oldukça kalıyor orj ile kıyaslayınca. Kokuyu beğendiysen al hiç çekinme.

------

hoksi

Hepsi 30 yaşına gider hocam

------

samsunum55

Voyage ve nikos sculpture
  • Chergui yarın akşam satışa açılacak arkadaşlar. Salı günü kargolamaları yapılacak.

2 Gruba açıklamam olacak.

1. Orijinalini kullanan ve merak edenler, orijinalini rafa kaldırın süs olsun. Bol bol sıkabileceğiniz ve neredeyse 1 nota bile kaçmayacak şekilde klonu oldu. Sizi pişman etmeyeceğim :)

-----

2. Orijinalini bilmeyen ama merak edenler, Tütün kokusunu seviyorsanız ve parfüm kullanımına biraz aşinaysanız Türkiye'de bu kalitede başka ürün bulamayacağınıza söz verebilirim. Ancaak... Koku hafif değil. O yüzden hiç olmazsa +25 yaş diyorum ve yarın bir çok kişinin eline ulaşacak numunelerin yorumlarını bekliyorum.

Bu numuneyi alan arkadaşlardan isteğin ise şu: Lütfen ilk sadece bu ürünü deneyin bir iki saat kadar teninizde gözlemleyin ve yorumunuzu buraya aktarın. Sonra dilediğini sıkıp yıkanabilirsiniz :)
  • 
Sayfa: önceki 901902903904905
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.