Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (906. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.521.390
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 904905906907908
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tshabala

arkadaşlar merhaba 20 yaşındayım ve ten rengim açık genelde kokular pek fazla kalmıyor üstümde.daha önce eser beyden prive 1 creed aventus almış lakin kokuyu beğenmemiştim.yani söylediğim şey eser beyle ilgili değil yanlış anlaşılmasın kokuyu beğenmedim.yine bir kör alış yapacağım ama tavsiyelerinizi istiyorum.20 yaşa hitap eden kışlık ve genel beğeniyi kazanmış bir erkek kokusu arıyorum.chergui yi mi alayım yoksa tavsiyeleriniz var mı?

Merhaba,

Parfümler zevklerin bileşkesinde uzun süreli kullanım sonucunda oluşan tecrübelerle hayatımızda yer alıyor ya da hayatımızdan çıkıyor. Bu nedenle başkasının kişisel zevkleri ve tercihlerinden çok sizin tercihiniz, başkaların ten uyumundan çok sizin kişisel özellikleriniz önemli.

Tek parfüm önerisi ile size uygun parfümü bulma şansı çok çok düşük düzeydedir. Bu tarz ortaya sorulan sorularda ise kendi zevklerimize göre yapacağımız önerilerden sizin tercihiniz yine kör alım olacaktır. Elimizde tek veri aventus'u sevmediğiniz, bu şekilde tavsiye bulmak zor.

Saygılarımla.
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    VAkko ve Gucci guilty çiçek temalıdır ama çiçeksi kokmazlar. Çok da kaliteli esanslardır. Daha baharatlı şekersiz olarak Kinski, hermes olabilir.

Saygılarımla.
  • quote:

biraz bu işlerin acemisi ve henüz yeni olmanın heyecanı ile,parfüm ilgi çeksin istiyorum, insanlar sorsunlar istiyorum, yani farkedilirlik önemli bir husus. önerilerinizin farkedilirliği fragranticada moderate olarak belirlenmiş,kefil olacağınız başka kokular var mı acaba?

Valla ben.burdaki onerilere gore 4 sise parfum alirim 2 tanesini kesin başkasına veririm sevmem kokusunu.

Senin sorun cok goreceli yqni.

Git kozmetik reyonunq dene ordan :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    Hepsinde baharat vardır illaki bunların. Spicebomb adı üstünde zaten full baharat kokudur. Tatlıdır da.

Diğerleri baskın olarak odunsudur ama baharat var mıdır? illaki.
  • SP4RCO kullanıcısına yanıt
    Sonun da beklenen kargo geldi Benim Chergui için ilk söylemek istediğim farklı koku ve farklı tarz. Yemelik derler ya o tarz bir koku. Daha koku oturmadan yorum yapmak doğru değil ama ilk izlenimlerim olumlu yönde. Çam mı reçine mi bir kokusu var çok hoş geliyor. Kokladıkça koklayası geliyor insanın. Bu yorum tamamen benim kişisel yorumumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SP4RCO -- 14 Kasım 2016; 15:49:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SP4RCO

Sonun da beklenen kargo geldi Benim Chergui için ilk söylemek istediğim farklı koku ve farklı tarz. Yemelik derler ya o tarz bir koku. Daha koku oturmadan yorum yapmak doğru değil ama ilk izlenimlerim olumlu yönde. Çam mı reçine mi bir kokusu var çok hoş geliyor. Kokladıkça koklayası geliyor insanın. Bu yorum tamamen benim kişisel yorumumdur.

İlk yorum için teşekkürler. Bu hafta herkesin algısı değişecek gibi.

Saygılarımla.
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    ilginiz ve yorumunuz için teşekkür ederim. sizin blogunuzdan da faydalanarak, biraz oradan biraz buradan araştırarak 4'lü bir kombin oluşturdum: spicebomb, le male, xeyrus rogue, diesel tattoo. sizce de bu seçenekler 20 yaş için uygun kış parfümleri midir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Koku için tekrar yorum yapacaktım sizin mesaj üzerinden yapayım. Koku git gide güzelleşiyor ve ben buradayım diyor. Benim tarif edemediğim güzel bir koku çıktı ortaya. Şu gelen kokuyu bir tarif edebilsem :D Nefes alışım değişti çünkü koku kendisini koklatıyor. İlk sıktığım dakikalara göre şu an koku efsaneleşiyor.
  • quote:

ilginiz ve yorumunuz için teşekkür ederim. sizin blogunuzdan da faydalanarak, biraz oradan biraz buradan araştırarak 4'lü bir kombin oluşturdum: spicebomb, le male, xeyrus rogue, diesel tattoo. sizce de bu seçenekler 20 yaş için uygun kış parfümleri midir?

Tatoo çok şekerli. Sevdiğiniz tarz ise olur. Xeryus Rouge biraz ağır olur o yaş için. Burrebery Classic ya da egoiste platinium olabilir. Bu arada blog benim değil yanlış anlaşılmasın. Eser'in biz deneyimlerimizi aktarıyoruz sadece:)

Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SP4RCO

Rica ederim. Koku için tekrar yorum yapacaktım sizin mesaj üzerinden yapayım. Koku git gide güzelleşiyor ve ben buradayım diyor. Benim tarif edemediğim güzel bir koku çıktı ortaya. Şu gelen kokuyu bir tarif edebilsem :D Nefes alışım değişti çünkü koku kendisini koklatıyor. İlk sıktığım dakikalara göre şu an koku efsaneleşiyor.

Heyacan artıyor. Prive2 efsanesi ile karşı karşıyayız demek ki:)

Saygılarımla.
  • Serge Lutens Chergui: Testerı elime geçti. İlk izlenim çok olumlu. Kokuyu sanki bir yerden tanıyorum diye düşünürken, içmeyi çok sevdiğim Chai tea latte geldi aklıma. İçinde bir çok tatlı baharatı barındıran bir içecek gibi.Notaları arasında olmasa da sanki sütsü bir yumuşaklığı var. Tatlılığı kesinlikle baymıyor. Hafif ballı tütünde kendini gösteriyor. Tütün kesinlikle yumuşak başlı saldırgan değil. Soft odunsuluk komposizyonun içinde. Bunlar ilk an izlenimlerim. Merakla beklediğim için erkenden yazdım. :) Parfüm severlerin stoklarında olmayı hak eden. Genel beğeniye ters olmayan. Oryantal baharatlı sınıfına konmuş. Doğru bir sınıflandırma olmuş. Uniseks olsa da erkek kullanımına daha uygun olan bir koku. En beğendiğim kokular arasında yerini çok rahatlıkla aldı. Stoklarım şuan full biraz erisin büyük boyunu alacağım inşallah.

Diğer siparişlerim Bond amber, prada amber, ch men, ysl la nuit, the one'dı. Bond amber ve prada amberi daha önce yorumlamıştım. Çok parfüm kullanmışsanız bu en sevdiğim koku demeniz çok zor oluyor. Ama Bond amber zirvemi çok zorluyor iyi ki bu listede var. Prada amber seviyorsanız açılıştan kısa bir süre sonra orjinal haline geliyor. Ch men, ysl la nuit ve d&g the one'ın dinlenmeye ihtiyaçları var gibi hissettim. O yüzden erken yorum yapmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delfino3 -- 14 Kasım 2016; 18:34:31 >
  • delfino3 D kullanıcısına yanıt
    Hocam guzel aciklamissin...almayi dusundugum bir parfum kaliciligi nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x4343

Hocam guzel aciklamissin...almayi dusundugum bir parfum kaliciligi nasil?

Buna net cevap vermek için biraz daha uzun süre geçmesi gerekiyor ancak kalıcılık ortalama üstü, koku yayılımı ortalama gibi. Çok saldırgan bir koku değil.
  • Listedeki hiç adı geçmeyen axe afrika ve abercrombie fierce yorumlayacak olan varmı gençler ve kızların çok begendigi parfumlermiş ikisinede hayram çok ancak usta yorumcuların nefret ettigi kokular sanırım çok piyasa işi

• Chergui konusunda şöyle bir ekleme de yapayım. Koku baharat kullanımı olarak biraz jpg le male ile 212 sexy men'i andırıyor. Ancak onlardan daha tatlı, daha kaliteli, daha iyi. Jpg le male en sevmediğim kokulardan biri olmasına rağmen Chergui çok beğendiğim bir koku oldu. Bu kokuların master yapmış hali gibi.

Bu arada Ch men, Ysl la nuit ve d&g the one'ı ilk başta o kadar koku arasında koklayınca acaba benzemiyor mu dedim. Ancak şimdi kokladığımda bunlarında çok başarılı olduğunu gördüm.
  • 14 Kasım MNG kargo takip kodları:

www.mngkargo.com.tr den takip edebilirsiniz.

Sevgi ve selamlarımla,
    Eser

LL984701 14/11/2016 İLKER A
    LL984853 14/11/2016 BERKAN Ö
    LL985224 14/11/2016 ÖMER F E
    LL985475 14/11/2016 MUSTAFA Ç
    LL986569 14/11/2016 SEMİH A
    LL986838 14/11/2016 MAHMUT U
    LL987002 14/11/2016 İLYAS B
    LL987357 14/11/2016 HAMDİ B
    LL987503 14/11/2016 HALİL A
    LL987725 14/11/2016 MEHMET V K
    LL988052 14/11/2016 BATUHAN İ
    LM11564 14/11/2016 MUHARREM Ü
    LM1527 14/11/2016 MURAT Y
    LM1834 14/11/2016 SANA V
    LM2110 14/11/2016 MUSTAFA E E
    LM2497 14/11/2016 ABDULLAH Ç
    LM25612 14/11/2016 ORHAN K
    LM25750 14/11/2016 MEVLUT Ş
    LM26577 14/11/2016 YUSUF A
    LM27335 14/11/2016 MUSTAFA A
    LM2885 14/11/2016 SABRİ Ö Ç
    LM3780 14/11/2016 ONUR T
    LM43052 14/11/2016 HASAN K
    LM47498 14/11/2016 MUHAMMET G
    LM47855 14/11/2016 SERCAN K
    LM48207 14/11/2016 İLBARS T
    LM48475 14/11/2016 MURAT E
    LM48868 14/11/2016 ERDEM B
    LM49293 14/11/2016 ENGİN D
    LM50202 14/11/2016 VOLKAN D
    LM50510 14/11/2016 GÖKHAN A
    LM51419 14/11/2016 ZEKİ M Ö
    LM51941 14/11/2016 ERTUĞRUŞ A
    LM52155 14/11/2016 FATİH Y
    LM63999 14/11/2016 BARBAROS D
    LM65260 14/11/2016 MUSTAFA B
    LM65795 14/11/2016 ERMAN K
    LM66956 14/11/2016 EVREN İ
    LM67267 14/11/2016 VEYİS M
    LM71069 14/11/2016 COŞKUN C

Chergui yorumları için çok teşekkür ederim. Devamı da gelecektir inşallah

ÇArşamba günü de halil abi ve Evren abiden de aldık mı yorumu tamamdır. Perşembe de Eren hocada :) Gün geçmez..
  • Sahibinden üzerinden siparişimizi verdik bekliyoruz. Aldığım modelleri ve tecrübelerimi teslim aldığımda buradan belirteceğim.

Hayırlı satışlar,
  • Dior homme intense ve aqva marine deneyen oldu mu burdan?

• Rappapompom kullanıcısına yanıt
    Aqua yı denemedim ama önceki yorumlarda beğenilmiş ve başarılı bulunmuştu.dior homme intense i denedim şu an elimde orj de bulunmakta çok çok ufak bir ton farkı var orj çok az daha pudramsı bir tonda onun haricinde bire bir çok hassas burunlar anca algılar herkez orj sanacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: nativist

İnvictus aldım ama nedense pek beğenilmedi. Traş losyonu gibi yorumlar aldım. Bundan 2 sene önce aldığımda çok iyi gelmişti yorumlar vs.

Şimdi eser hocam yanında tester olarak gelen A. Code Profumo çok güzel geldi bana. Şimdi tekrar alacağım ama CH-Men mi alsam karar veremedim. Kullanmadım nasıl bilmiyorum ama forumda yorumlar çok güzel.

bende İnvictus u düşünüyordum aslında. Bu yorumundan sonra almasam daha ıyı olacak galiba. Yorum için tesekkürler
  • 
Sayfa: önceki 904905906907908
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.