Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (904. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.519.141
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 902903904905906
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Seçimlerine uygun olacak kkokular

Xeryus rouge

Desire Blue

Aqua bulgari

Fuel For Life olacaktır diye düşünüyorum kolay gelsin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @EserKozmetik Hocam ilk defa alışveriş yapacağım sizden. 23 yaşındayım. İnvictus hiç kullanmadım almak istiyorum çok övüyolar bu yaşlara gidermi ve bu havalarda gider mi? Kalıcılığı iyi ise hemen almak istiyorum özelden bana fiyat ve eft için bilgi verirseniz sevinirim online işlemden hemen halledeyim.
  • alphi3458 kullanıcısına yanıt
    eserkozmetik.blogspot.com.tr
    Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)
    http://eserkozmetik.blogspot.com.tr/search?q=Matara

Ben cok begeniyorum.

Saygilarimla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Guzel guzel yorumlayacagiz merak etme:) Sen tarif ettikce biz buradan kokusunu duyar gibi okduk:)

Saygilarimla.

• Öneride bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Bir 4 lü belirledim kendime nasipse yarın Eser hocama bildiricem inşallah. Kokuların kalitesinden daha önce kullandığım için hiç şüphem yok. Bu konuda Eser hocama teşekkür ediyorum.
  • VolkanDrkn kullanıcısına yanıt
    Her yaşa gider. Kalıcılığı oldukça iyi. Pişman etmez.

Hesaplar Burada

1 adet olacaksa eğer 16+6 tl kargo şeklinde ödeyebilirsiniz. 4 adetlik paket ücretsiz kargo 60 tl.

Ödemeden sonra

ad soyad
    tel no
    adres
    Havaleyi yaptığınız hesabımız şeklinde pm ile dönmeniz yeterli.
  • şu ana kadar 30 şişe parfüm almışımdır. yıllarca parfümlere yüz milyonlarca lira harcadım. şu konu benim için son yıllardaki en sıcak fırsat. çevremdekiler de bir türlü rahat bırakmıyor tutaste alan başka parfüm kullanmıyor:D eser hocam umarım dahada büyütürsün işleri. hayırlı satışlar.
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Bunu sormuş abi.

Hugo Kodlu olan ürünümüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

şu ana kadar 30 şişe parfüm almışımdır. yıllarca parfümlere yüz milyonlarca lira harcadım. şu konu benim için son yıllardaki en sıcak fırsat. çevremdekiler de bir türlü rahat bırakmıyor tutaste alan başka parfüm kullanmıyor:D eser hocam umarım dahada büyütürsün işleri. hayırlı satışlar.

Ben teşekkür ederim hocam. Mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize. Bu yüzden sanayileşmiyorum :)
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Şimdi göndersem para geçmez sanırım demi ? Şimdilik ilk defa alacağım için bir tane almak istiyorum. Kargo ücretinide mi size yatırıcam 6 tlyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

eserkozmetik.blogspot.com.tr
    Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)
    http://eserkozmetik.blogspot.com.tr/search?q=Matara

Ben cok begeniyorum.

Saygilarimla..

Bu değil hocam benim dediğim matara

• quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Bunu sormuş abi.

Hugo Kodlu olan ürünümüz.

Aynen hocam koku bu bugün 4-5 fıs sıktım saat 12 de boynerde halen buram buram kokuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: VolkanDrkn

@EserKozmetik Hocam ilk defa alışveriş yapacağım sizden. 23 yaşındayım. İnvictus hiç kullanmadım almak istiyorum çok övüyolar bu yaşlara gidermi ve bu havalarda gider mi? Kalıcılığı iyi ise hemen almak istiyorum özelden bana fiyat ve eft için bilgi verirseniz sevinirim online işlemden hemen halledeyim.

Tüm listede genel beğeniye uygun ilk 5 parfüm arasına girer kalıcılık ise 3 -4 fıs sıkım ile en az 5 saat hele ki tam bu mevsimin kokusu kesin dene derim

Teşekkürler yorumunuz için alıyorum hemen deneyelim bakalım kokuyu çok övdüler ama umarım dediğiiz gibi bi 5 saat kalıcı olur :)
  • Eserciğim, benim Chergui de Salı günü için kolisinde yerini alsın, yanına Dunhill Desire Blue ile Dior Homme Intense de eklenecek.

NOT: Benim koliyi bu şekilde kapatabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolkanDrkn

Teşekkürler yorumunuz için alıyorum hemen deneyelim bakalım kokuyu çok övdüler ama umarım dediğiiz gibi bi 5 saat kalıcı olur :)

Valla sana şöyle söyleyeyim haftalık çamaşır yıkanır bizim evde salı günü invictus kullanmıştım gömleğimde sabah kirli sepetinden çıkardım halen buram buram kokuyordu aynı şekilde creed smw de öyle 4-5 fıs sıkın dediğimi akşama sıktığınız kıyafette koklayarak anlayacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: HAKGÜN68

Eserciğim, benim Chergui de Salı günü için kolisinde yerini alsın, yanına Dunhill Desire Blue ile Dior Homme Intense de eklenecek.

NOT: Benim koliyi bu şekilde kapatabilirsin

Tamamdır Halil abim. Şaşıracaksın Chergui'ye :)
    Parfümler kıyafette 3 gün rahat kalıyor ama farkedilirliğini hiç göremedim.dibime girmedikleri sürece koku gelmiyor diyorlar

• Hocam şimdi yatırayım mı parayı? Kargo parası 6tl yide mi size yatıracağım yoksa size sadece 16 tl mi yatırıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolder24

Parfümler kıyafette 3 gün rahat kalıyor ama farkedilirliğini hiç göremedim.dibime girmedikleri sürece koku gelmiyor diyorlar

İnvictusleskin bir koku sayılabilir o yüzden farkedilirlilkte çok iyi

• 
Sayfa: önceki 902903904905906
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.