Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (354. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.524.329
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 4 lü Paket almak istiyorum hafif ağır olmayan parfümler önerirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajım bulunsun alacağım sizden parfüm

• Eser hocamın Gio çok tanıdık bir koku gibi geldi ama(bilekte denendi) gerçekten böyle mi kokuyor orijinali yoksa piyasa açık gio mu kaynıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Divide et impera -- 23 Nisan 2015; 23:54:20 >
  • Divide et impera D kullanıcısına yanıt
    5-10 dakika sonra aynı kokmaya başlıyor. Gio hafif olduğu için kalıcı olması açısından esansı fazla. Bu da açılışı ağırlaştırıyor. 5 - 10 dakika sonra yetişiyor orj kokuya. Gio uzun yıllardır çok kullanılan bir parfüm. Rastlamanız normal :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronaldinho26

Creed GİT
    Creed Aventus
    İssey miyake
    bvlgari aqua marine
    git numune geldi çok çok güzel değişik
    avevtus dehşet daha yeni aldım çok iyi benim hafif ve yazlık olarak en çok beğendiğim bunlar hepsi aldığım ve denediğim parfümlerdir

Rochas man
    Nicos-Sculpture
    Dolce gabbana- light blue (bayan)

Hocam öncelikle yorumun için teşekkür ederim. 3 tane parfumde karar kıldım onları kesin alicam gerçi biri kız arkadaşım için aliyorum çok istedi onu.Bunların yanina bir tane farklı olarak hangi parfümü ekleyebiliriz?

• Eser kardeşim sen bir tavsiye de bulun şu sectiklerime farklı olarak :) Yazın genelde kalabalık ortamda buluncam baymasin kokusu agir olmasın fresh bir kokusu olsun istiyorum kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur4154

Arkadaşlar 4 lü Paket almak istiyorum hafif ağır olmayan parfümler önerirseniz sevinirim.

Hocam o 4lu nin içine kesinlikle invictus 'u eklemeniz tavsiye ederim. İlk ssiparişim de kullanmıştim abartısız söylüyorum bütün kız arkadaşlarım beğendi hayran kaldı. Farklılık açısından bu siparisime eklemeyi düşünmuyordum ama her an fikrim değişebilir :)

• Black Hawk. kullanıcısına yanıt
    Ben öneri yapınca herkes o ürünü alıyor. Sonra arasından beğenmeyen çıkınca ben üzülüyorum. FRESH ise aradığın Creed G.i.t ' i dene. Benim zevkimi merak edersen şu aralar Santal beğeniyoru. 4 mevsim gideri var.
  • Bvlgari aqva marine
    Abercrombie Fierce
    Nikos Sculpture
    Creed git
    Creed aventus

Tavsiyeleriniz nelerdir ? Ağır kaçar dediğiniz yada olmamış dediğiniz varmı. Yaş 21 üni öğrencisiyim

• Abercrombie kullandım Çevremdekiler biraz agir koktuğunu söylediler sürekli . Onun yerine invictus almani tavsiye ederim. Diğerleri yaz için uygun gözüküyor .

Eser kardeşim liste hazır numaran duruyor bende wattsapp dan yazarim yarın ..

Creed-Aventus
    Rochas Man
    Nicos-Sculpture
    Dolce Gabbana-Light Blue (bayan)

Tamamdır abi ne zaman müsaitsen.

Arkadaşlar sabah pm.lerinize geç cevap verebilirim. Siparişler baya birikti. Yarın hepsini yetiştiremem. Rıca ediyorum benim kargomu bugün çıkar diye pm atmayın. Zaten Cuma ve cumartesi çıkan kargolar pazartesi teslim ediliyor. Sabah elimden geldiği kadarını yetiştirmeye çalışacağım. Gün içinde gelecek siparişler cumartesi kargolanacak.

Anlayışınız için teşekkür ederim.

Hepinizin Kandinili gönülden kutlar ve iyi geceler dilerim.

Sevgi ve saygımlarım ile,
    Eser.
    Peki bunların haricinde kullanmalısın dediğiniz var mı ? @Black Hawk.

• Invictus ve Credd her siparişin içerisinde bulunması gereken parfümler. Eğer çok ilginç bir zevkiniz yoksa bu ikisini beğeneceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Met-h

Peki bunların haricinde kullanmalısın dediğiniz var mı ? @Black Hawk.

Hocam 212 vip men ile karistirdim Abercrombie iyidir iyi alabilirsin.

Bunların haricin de tavsiye de bulunamiycam çünkü BN de uç dört parfüm denedim henuz .212 vip men - abercrombie - invictus - vip men hariç diğer ikisi çok beğenildi. İstersen yukarda bnm ilk uç parfum den sende yazabilirsin.

• Fierce varken ben olsam aqua marine almazdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser hocam sp'dan dörtlü aldım sp nickim mbd1905.

Şu 4 kokuyu rica ediyorum hepsi erkek parfümü kargo yarına da kalabilir problem değil.

Hugo Boss - Boss (Vanilyalı)

Burberry Classic

Paco Rabanne - iNViCTUS

Creed - Original Santal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Run DMC -- 24 Nisan 2015; 10:54:22 >
  • havale yaptım ,özel mesaj atamıyorum hata veriyor
    hotmailinize mail attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asrin43 -- 24 Nisan 2015; 11:05:32 >
  • İssey miyake leau d issey orj.kullanmadim ama eser hocanın gonderdigine bayıldım mukemmelll kokuyor.umarım kalıcıdır da..bu issey miyake orj. Kullanan var mi aramızda?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser hocam özelden adresi hemen gönderiyorum. Ödeme havale olarak gerçekleştirildi. Arkadaşlar bu 3. alışverişim olacak. Hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım, parfümler oldukça başarılı. İş yerinden arkadaşlarımda istemeye başladı. Parasını sonuna kadar hak eden bir satıcıdır.

Erkek parfümleri;
    İnvictus
    Terre D-Hermes
    Fahrenheith
    Bvlgari Aqua Marine
    Avon Fullspeed

Bayan parfümleri;
    Chanel Mademoiselle
    Lacoste Classic
    Bulgari Crystal
  • asımfd A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Asım hocam. Yarın kargolayabilirim siparişinizi, sorun olmaz değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.