Diğerlerini koklamadim ama Hugo boss vanilyalı yaz için bence pek uygun değil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3431. sayfa)

-
-
-
Selamlar, Parfüm de marley Pegasus kullanan arkdaşlar koku hakkında biraz bilgi verebilirler mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Dolap üzerinden alabilirim fiyat nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana sakız kavun veya mango çilek gibi kokular lazım hangi parfümden almalıyım çikolata kokusuda olabilir 🙂
-
soruma cevap verebilecek varmıdır?
-
Merhabalar. Bvlgari aqva amara’yı sipariş geçmek istedim ama listede göremedim. Ürünün stokları ne zaman gelir acaba ona göre sipariş vermek istiyorum da
Merhaba,
Özel mesaj ile bildirdim.
-
bu sorumu @EserKozmetik ve diğer herkese hatırlatmış olayım. bir sipariş geçeceğim, buna göre planlayabilirim.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156530394
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2AC46E1A6 -- 14 Ağustos 2023; 14:28:53 > -
Salted melon ve Warm ürünleri hakkında kullanıcı yorumu yapmak istiyorum..
salted melon ne yazık ki hiç kalıcılığı olmayan bir kolonya..
warm ise çok farklı ve kalıcı bir koku kör almaya uygun değil, öyle ki ben anneme verdim
bu iki ürünün yanında tester olarak gelen joop homme ve 009-BYK ürünleri çok hoşuma gitti
hatta 009-BYK kullandığım gün uzaktan esen yel ile kokuya maruz kalan bir çıtır eridi gitti olaylar olaylar..:)
-
açık parfüm, tutaste parfüm, ozelparfum.com
Laco Essential [009] 250 ml Erkek Parfümühttps://www.ozelparfum.com/laco-essential-009-250-ml-erkek -
evet bu, yanına birde kör alım tom ford black orchid gold ekledim umarım memnun kalırım. diğer 250mllik ürünleri de merak ediyorum..
-
kullanabilirsiniz hiçbir zararı olmaz sadece tek bir parfüm için kullan farklı farklı parfümler doldurma.
-
-
@EserKozmetik Hocam merhabalar. 250mllik şişeler 50liklerle aynı kalitede değil mi? Aldım da yine de bir sorayım dedim. Bir de saklanması için ekstra dikkat etmem gereken bir şey var mı şişe plastik olduğu için.
-
koku aynı fakat kalıcılık 10da 1 kadar bence. ben aldım memnun kalmadım. 50 ml olanlardan devam ederim bir dahaki sefere.
-
Gerçekten mi hocam iptal edeyim ona göre. Yani şöyle farklı bir parfümün mü 250 lik versiyonunu aldınız yoksa kendi parfümünüzün mü? Çünkü modelden modele kalıcılık değişebiliyor.
-
Takaslik İstanbul içi elden diğer iller kargo olur.
Blgvari - Tygar %90
Hugo - Matara %99
Prada - Carbon %90
Chanel allure home sport %99
Prada - Carbon %90
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X