Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3432. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.521.687
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34303431343234333434
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Prada carbon'u beğenmedinizmi ?

• coskunsever kullanıcısına yanıt

valla joophomme 250mllik yeterince kalıcıydı, laco essentialın da yayılımı yüksekti ama bence günde en az 2 kez tazelemek lazım

ki şöyle de bir şey var 50mlliklerin de çoğu kalıcılık konusunda çok kötü..

ee birde 250mliklerin fiyatı çoook daha uygun bence iptal etmeyin günlük kullanırsınız

• en az 7-8 saat kalıcılığı olan bir ürün var mı? varsa kesinlikle almak isterim

• Shiro Battousai kullanıcısına yanıt

Yazlık olarak olacağıni pek sanmıyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coskunsever kullanıcısına yanıt

nautica voyage ve fitch fierce aldım. ikisininde kalıcılığı 50 ml olana göre yarı yarıya az durumdaydı. bence iptal etme günlük evden çıkarkene iki fıs sıkmalık dursun. ben de işe giderken sıkıyorum bol bol  

• ilk defa bir siparişimde paketleme tarihi baya eski olan bir ürün geldi.

guerlain gls aralık 2022 dolumu, sizce özelliğini yitirmiş midir ?

• designr kullanıcısına yanıt

tam tersi eski olması çok daha iyi.

• Reserve Prive nasıl bir parfüm?

Dior homme intense ve Valentino Uomo Intense'e mi benziyor?

Bu 3'ünü kullanmış olup karşılaştırma yapabilecek var mı? Yoksa her 3'ü de mi alınmalı?

• Ankara'da bir kaç fıs deneme amaçlı kullanılmış terre d Hermes vetiver takasa açıktır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eser Bey hayırlı işler, Sipariş No : 9993516165

Eğer tester gönderiyorsan Acqua Di Parma - Fico di Amalfi [FiCo] ve Tiziana Terenzi - Kirke [PLus] Unisex gönderme imkanı varsa memnun olurum, merak ediyorum.

• senersongur kullanıcısına yanıt

Orijinalleri üzerinden cevaplayabilecek . 3 ünü de aynı anda almaya gerek yok . Benzer kokular . Givenchy Privee Dhi 2013 batch üretimine benziyor . 3 ünde de iris baskın . Ben olsam 3 unu almaz reserve privee alırdım .Eserin Privee olmayanı orjinaline %95 benziyordu , Privee de öyledir . Uomo intense dhi Givenchy den daha çok yakın . Onun da orijinali dhi den ( son uretimlerinden) daha güzel bence daha dengeli .

• Sipariş No : 3587481933

Kolay gelsin

• Merhabalar, eğer tester gönderiminiz varsa SAUVAGE 2018 ve SAXON 212 MEN gönderebilirseniz sevinirim.

Sipariş No : 4969371859

Teşekkürler

• Sauvage yorumlara bakarak aldım,2015 olan.en fazla yorum gelen parfümlerden biri olmasına rağmen,hic de yayılım gücü kuvvetli değildi.4 kere fis yapıp sıktım ve arkadaşa sorduğumda bende parfüm olduğunu bile algılamadi.nasıl bu kadar methediliyir bilmiyorum.bazen kadınların ucuza aldığı açık parfümler bilr çok daha iyi oluyor ,buram buram yayılıyor.bunum kokusu güzel olsa da hicbir yayılımı yoktu.acaba bendeki mi taze değil.

Yayılımı kuvvetli ,kalıcı ve güzel kokan başka ne tavsiyeniz var

• Skesim87 S kullanıcısına yanıt
    Yayılım değil benzerlik için methediliyor zaten hocam. Her zaman söylüyorum önce orijinalini koklayıp sonra alın diye (ilk alacak olanlara) yayılım istiyorsan daha ucuza 3 gün kalıcılık garantisi veren muadilcilerde var ama benzerlik %30-50 arasında.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dolum tarihine baktım,yeniymiş.şöyle bir şey var hocam : yayılımı metrelerce ileriden fark edilmese de en azından yani başında olan brinin kokuyu alması lazım.Rüzgar esene kadar kokuyu bile almadı.bu kadar zayif yayılım olduktan sonra koku bire bir aynı olsa ne fark eder ? Sadece burnumu tenime dayadigimda kokuyu alıyorum.

Yani bu kadar düşük yayılım beklemiyordum.212 vip men 'in( orjinal) kokusu yayılımı çok beğenmiştim mesela,herkes soruyordu.ama 212 men olan ( orijinal yine) hic öyle değildi.dikkatini çeken soran bile pek olmamıştı ki ,ayni marka olmasına rağmen bariz fark vardı.Ben biraz varlığını hissettireck kalıcı koku istiyorum.hugo boss matara orijinal almıştım,o da kendini belli ediyordu.hic etrafa yayılmayacak ise güzel bir kolonyagi kullan daha iyi . yani başınızdaki arkadaşınız bile kokuyu zor alıyorsa orijinal kokuyla bire bir aynı diye bu kadar methedilmesini anlamadım.kaldı ki ,sitede 59 yorum vardı galiba.şöyle fark ediliyor,alt dükkan sahipleri bile kokuyu sordu falan yazmışlar.Ben o yorumları dikkate aldım ama hayalkırıklığı oldu.Fark edilebilirliği yok denecek kadar az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skesim87 -- 19 Ağustos 2023; 11:53:32 >
  • Merhaba, Sipariş numaram:3123876871
    Tester gönderiminiz varsa Dior Homme Intense ve Bacarat Rouge gönderebilir misiniz? Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • es2 kodlu parfümü , issey miyake l'eau d'issey'in orijinaline benzeten bir ben miyim arkadaşlar ?  

• Skesim87 S kullanıcısına yanıt

Yılbaşından beri 20 kokudan fazla aldım yayılım ve performans eskiye bakarak fark edilir şekilde düşmüş

• kalıcılık isteyene black afgano öneririm. daha önce orjinalini kullanıyordum ve ilk defa buradan doldurma parfüm olarak sipariş verdim.

dün akşam bileğime tek fıs sıktım. bugün öğle vakti bileğimde kokusu azalsa da hala duruyor.

• 
Sayfa: önceki 34303431343234333434
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.