Fiyat ertışını Eylül ayına kadar erteliyorum demişsiniz, ancak geçen hafta her zaman aldığım Nirvana'yı 300 TL ye almıştım, şimdi tekrar alayım dedim 400 TL maalesef.. yani %10 indirim ile 270 TL ye aldığım ürün şu an 400 TL. Bu gerçekten birqz fazla değil mi? |
Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3429. sayfa)

-
-
-
Ahh bee 2-3 gün önce sepet yapmıştım almadığıma pişman oldum yüzde 10 kalkınca :(
-
Hocam selamlar,
içerik olarak 50 ml cam ve 250 ml pet şişelerde fark var mıdır? Joop bakıyordum dikkatimi çekti de? Sitede açıklama kısmında "Hammaddesi güçlü bir kokudur ve oranı fiyata göre ayarlanmıştır. Bu sebep ile 250 ml hacminde fırsat ürünü olarak satışa çıkarılmıştır. " demiş, bu daha ucuza daha az esans mı demek?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _tatar_ -- 4 Ağustos 2023; 12:21:57 > -
%10 gelirse bende sipariş geçmek isterim
-
Dior homme intense prive 1.5 yıllık 45 ml
Hugo boss vanilya 35 ml 2 yıllık
Encre noire 2019 aralık dolum 30 ml
Sea sand 40 ml 1 yıllık
Hepsi satılıktır. buzdolabında saklandılar güneş yüzü görmediler. en az 3 lü alım var gardolap üzerinden kullanmadıkça eskiyorlar işine yarayacak biri alsın kullansın diye çok uyguna vereceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vatan1915 -- 5 Ağustos 2023; 5:23:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Prive grubunda fiyat artışını o ürünün hammadde alımı ile değiştiriyorum. (Pahalı olduğu için çok yüklü alım yapamıyorum) Uzunca bir süre genel zama erteledim onu, o yüzden arttırdım. Eylülde muhtemelen 500 veya daha üzeri fiyata çıkacaktır o.
Biraz fazla mı? Doğrudur fazla. Ben de çok istiyorum o ürünü yapmamayı, kazanctan çok zararı oluyor bize.
%10 kısmı da şu şekilde. Zam yapacakken 1 ay daha erteleyelim rahat rahat alsınlar diye yaptık bunu. Yani size bir zararı varmış gibi yansıtmanıza gerek yok. Ekim'de yeni fiyatla birlikte %10 geri gelecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 5 Ağustos 2023; 10:59:5 > -
Lite kodlu 250 ml lerde hammadde 50 ml deki ile aynı. Oranlarda %3-4 düşüklük var. Örnek olarak 50 ml de %25 olan bir ürün (genele vurmayın lütfen oranı) 250 ml üründe %21 civarıdır.
BYK kodlu ürünler direk başka çalışmadır. Hammadde oranları özgür çalısılmıstır. -
Slm. İlk kez deneyeceğim. Parfüm kodlarınıza ulaşamadım. Yardımvı olur musunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar hocam ilk sayfada istediğiniz kokunun yanında yazıyor örnek "[CHN]" vs.
Yanlış anlama diğer firmalara bak kokuların çoğu alakasız atomizerler desen çöp tasarım namına birşey yok inan her türlü firmaya bakmışımdır son dönem "Tutaste" şuan TR'de f/p. Uzun zamandır girmiyordum foruma şu kanser kitle hala değişmemiş.
VERSO - FRA yok mu :(
-
takaslik/satilik ;
xerjoff uden %98 [uden]
terre d'hermes %99 [hrm]
ayrica farkli ve iyi bir firmadan 15 ml megamare ve 15 ml casamorati lira mevcut.
pm atabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 5 Ağustos 2023; 21:25:48 >
Satılık Hermes %100 dolu Dolap
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbulut001 -- 6 Ağustos 2023; 0:19:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba arkadaşlar,
Eser beyden parfümleri alalı 1 hafta oldu, parfüm demleme olayı ilgimi çekti, nerelerde saklamalıyım parfümü tavsiyeleriniz neler ?
-
Eser hocam 2021de aldığım Aventus ile şimdi aldığım Nirvana birch extrait çok alakasız neden bu kadar değişti ?
-
güneş görmeyen serin bir yer yeterli.
-
Yüzde 10 indirim son kez aktif edin tşk ederiz
yüzde 10 indirim bitmiş
-
neden kaldırıldı gayet mantıklıydı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X