Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3240. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.524.859
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32383239324032413242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, yaz için bir kadın parfümü önerir misiniz lutfen?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bestzedDH B kullanıcısına yanıt

Hocam en dandik esansda bile 2dk sonra kaybolması mümkün değil bırakın tutastede imkansız burnunuz alışmıştır birde parfümün durduk yere yayılmasını bekliyorsanız ordada hata yapıyorsunuzdur rüzgar yok hareket yok ee oturayım olduğum yerden efil efil koksun öyle bi dünya yok maalesef

• yasin_92 kullanıcısına yanıt

Issey mıyakeninde kokmaması imkansız hocam kullandığım en farkedilir kokulardan biri kalıcılığıda çok iyi burnunuz alışıyordur bazı kokular bazı insanların burnunda çok çabuk alışıyor mesela çoğu kişide aventusa karşı burun körlüğü oluyor veya baccarat rougeye karşı ama çevredeki insanlar yoğun şekilde alıyor

• buyukbang kullanıcısına yanıt

Tablo için teşekkürler. Tutaste facevook grubunda da paylaşırsanız çok güzel olur. Merak ettiğim bir şey var hocam. Genel beğeniye uygun parfümleri sevdiğinizi söylemişsiniz. le male ve invictus neden üst sıralarda değil ? Genel beğeni denilince başta bu 2 model anılmıyor mu ? Sektörde birsürü parfüm bu ve 1 million dnası ile üretilmiyor mu ?

• Yeni çıkan Yves Saint Laurent - L'Homme Le Parfum öneririm çok başarılı bir genel beğeni kokusu.

• Rappapompom kullanıcısına yanıt

ysl y edp ye benziyormu hocam. birde performans hangisi daha iyi

• gustawa G kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir deneyim edinmiştim 2 farklı batch aynı orijinal parfümü diğer şişesinde ki azaldı diye diğerine aktarmıştım koku bozuldu kötü olan batch iyi olan batchin kokusunu bozmuştu çok pişman olmuştum :)
    Parfüm Creed viw idi bir daha da o iyi olan batchten bulamadım :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • torquehp kullanıcısına yanıt

Maalesef Facebook kullanmıyorum. Bahsettiğiniz iki parfümü de çok ağır buluyorum ve bu nedenle verdiğim puanlar 700 ün altında kaldı. Genel beğeni parfümleri olduğu doğrudur, ama demek ki yine de bana hitap etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 29 Mayıs 2022; 11:27:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar elimdeki bu parfümler satılık/takaslık tuxedo nun dolum tarihi etiketini sökmüşüm galiba hatırlamıyorum ama cpp ile birbirine yakın bi tarihte dolum olmuştur muhtemelen + 2 tanede küçük tester hediye edicem :) invictus onyx collector(2021) ve antonio banderas blue seduction(yeni) referanslara bakabilirsiniz o yandan sıkıntı olmaz denemek istediğim parfümler olursa takaslayabiliriz ilgilenenler pm atsın

Alışveriş tarihi:16-05-2022

Dolce & Gabbana - Light Blue intense [Mavi]

Alışveriş tarihi: 08-11-2021

Chanel - Bleu de Chanel Parfum [CPP] Dolum tarihi: 20-08-2021

Yves Saint Laurent - TUXEDO [Tedo]

• İzmir.li İ kullanıcısına yanıt

Öyle bir beklentim olduğunu söylemedim ilk kez kullanmıyorum bu parfümleri. Ne olduğunu biliyorum yani. Burnum alışmıştır diye arkadaşıma da koklattım ki mesajda da belirtmiştim bunu. Girdiyi bir daha okuyun isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bestzedDH B kullanıcısına yanıt

Madem öyle ilk kez de kullanmıyormuşsunuz nasıl 2 dk kalabilir bide siz anlatın biz sizi dinleyelim, adamın tüm esansları top kalite le maledekini azaltsa diyelim dediğiniz gibi neden 2 dakika kalacak kadar kalitesini düşürsün ki? veya esans değişse iyi yönde değişir 2 dakika kalan bir esansı neden koyup kendi ürününe laf ettirsin ki müdavimi olan insanlar yok mu bu kokunun böyle bişeyi neden göze alsın? Ki en ucuza satan 3 günlük kalıcı muhabbeti yapan markada bile 2 dakika kalan ürün yoktur bence bi corona testine gidin arkadaşınızla.

• toplam 6 şişe tutaste kullandım son 3 aydır en beğendim tartışmasız Tygar, layton, elixir, sauvager var diğerleri o kadar şahsına münhasır bi koku değil

• Eau de memo ile ysl y arasında kaldım ,sizce hangisi daha iyi?

• feda0034 F kullanıcısına yanıt

Geç oldu biraz cevabım ama evet aldım yazdığım tarihten bir süre sonra, MMO, Royal Vintage ve Elixir aldım :)

• schmeiblak S kullanıcısına yanıt

İkisi de son zamanlarda beğenerek kullandığım parfümler, çok benzer degiller. Memo tam bir yaz kokusu, biraz keskin bir açılışı var ama 15-20 dk sonra naif bir şekle bürünüyor, y edp daha saldırgan ve 4 mevsim kokusu, daha kalıcı ve biraz daha tatlı-odunsu bir koku. Bence ikisini de alın imkan varsa, ya da notalarını karşılaştırıp karar verebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet____

İkisi de son zamanlarda beğenerek kullandığım parfümler, çok benzer degiller. Memo tam bir yaz kokusu, biraz keskin bir açılışı var ama 15-20 dk sonra naif bir şekle bürünüyor, y edp daha saldırgan ve 4 mevsim kokusu, daha kalıcı ve biraz daha tatlı-odunsu bir koku. Bence ikisini de alın imkan varsa, ya da notalarını karşılaştırıp karar verebilirsiniz.

Listedeki eseentric 01i çıkarıp bunları alayım o zaman

Ysl y,straight to heaven ve eau de memo alırım gibi

• Ne zaman buradan ikinci el almak için yeltensem ve birine yazsam pişman oluyorum tekrar Eser'den alıyorum. İstenen fiyat kargo ücretiyle beraber Eser beyden almaktan daha pahalıya bile geldiği olabiliyor. Gerçekten doğru düzgün alışveriş yapabilmiş olan var mı merak ediyorum

• @EserKozmetik Ara mevsimlere uygun, çok sıcaklar haricinde belki yıl boyunca da kullanabileceğim odunsu (oud hariç) erkek parfümü neler önerebilirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orophim -- 29 Mayıs 2022; 21:59:44 >
  • orophim O kullanıcısına yanıt

yves saint laurent - le homme le parfum öneririm.

• orophim O kullanıcısına yanıt

Tuxedo(Amber seviyorsan), Montobacco İntensivo(Hafif tütün esintileri ve performans), YSL Bleu Electrique(Kakule kokusu baskın olsun istiyorsan)

• 
Sayfa: önceki 32383239324032413242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.