< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3239. sayfa)

-
-
hocam bende 21.12.2021 de aldım Issey Miyake. yazlık parfümleri yeni yeni kullanmaya başlayınca, Issey Miyake resmen kokmadığını farkettim. Acaba dedim parfüm hatalı mı diye buraya yazacaktım ki, konu içinde issey miyake diye aratınca senin yorumu gördüm. O zaman gelecek yaza bırakacam gibi, resmen koku yok parfümde demlensin iyice
-
Diğer yazlık parfümleriniz neler hocam ?
-
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce birkaç kere daha yayınladığım parfüm puan listemin son ve en güncel halini sizlerle tekrar paylaşmak istedim.
Orijinal ve Tutaste olarak 400 civarında parfüm denedim ve denediğim tüm bu parfümleri puanladım. Bunların içinden Tutaste listesinde olanı var, olmayanı var, listeden kalkanı var, gelecekte bir gün listeye eklenecek olanı var :) Çoğunlukla hafif ve genel beğeniye daha açık parfümleri seviyorum. Aşağıdaki listede bunun istisnası olan parfümler de var ama çoğunluğu böyle. "Parfüm sıkayım, üç gün üstümde kalsın" diyorsanız zevklerimiz büyük olasılıkla uyuşmuyordur :) Bu listenin parfüm zevkleri benimkine yakın olan arkadaşlara yeni parfümler keşfetmelerinde yardımcı olmasını umuyorum.
Not 1: Benim için zevkler tartışılmazdır ve benim düşük puan verdiğim parfümleri çok çok seven birçok kişi olduğunu biliyorum. Onlara saygısızlık olmaması için 700'ün altında puan verdiğim parfümleri her zaman olduğu gibi yine yayınlamıyorum. Tekrar ediyorum, amacım parfüm zevkleri benimkine yakın olan arkadaşlara yardımcı olmak.
Not 2: Notladığım parfüm sayısı 400'e yakın olduğu için 1000'lik sistemde puanlıyorum. 701, 702, 703 şeklinde nasıl puanlandırdığımı merak edenlere küçük bir açıklama yapayım: Aslında tüm parfümlere 100'lük sistemde puan verip, aynı puana sahip olanları kendi aralarında karşılaştırıp sıralıyorum. Dolayısıyla 700'lü puanlara sahip 5 parfüm varsa 700, 701, 702, 703, 704 şeklinde puanlanıyor. Bu puanlama listesindeki asıl amacım parfümleri beğenime göre sistematik olarak sıralayabilmek.
Not 3: Eski listelerde olup da daha yüksek veya daha düşük not verdiğim parfümler var. Bunlar zaman içinde bazı parfümleri daha fazla sevmem veya bazılarından sıkılmamla ilgili.
Aşağıdaki resim dosyasını görüntüleyemeyenler için direkt link: https://store.donanimhaber.com/09/1b/d1/091bd1f612f5607d108363145b2295fa.jpeg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 28 Mayıs 2022; 13:45:55 > -
Xerjoff Don gelse artık:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhaba parfümleri severek kullanıyorum yakın zamanda Jean Paul Gaultier [JPG] parfüm aldım lakin kalıcılığı çok az öyle ki sıktıktan 2 dk sonra koku gelmiyor bile. Başkalarına da koklatıyorum aynı şekilde. Acaba parfümlerin esansları mı değişti? ya da bir azaltılmaya mı gidildi? öncekiler böyle değillerdi
-
21 Aralık'ta aldığınız parfüm demlenmiştir zaten 5 ay geçmiş hocam, kullanın gitsin bence.
-
bende issey miyakeyi yeni aldım. 07.03.2022 dolum. koku orjinaliyle %95 aynı ve orjinalinden daha performanslı. abartmıyorum performans olarak tygarı aratmıyor.
-
Eser hocam Ganymede ne zaman gelir?
aynı parfümde orjinali ile açık parfüm halini karıştırırsak ne olur acaba cilde zararı olurmu yada kokuyu bozarmı merak ettim :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gustawa -- 28 Mayıs 2022; 0:12:33 > -
denemedim ama buyuk ihtimalle kokuyu bozar. tenine orjinal, kiyafetine tutaste sikabilirsin. ben bazi parfumlerde boyle yapiyorum.
Gardrops adım: efe3441
İnceleyebilirsiniz
Ümitli değilim ama Şansımı deneyeyim ,malatyada olup takas isteyen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İssey Miyaki özelinde konuşacak olursam bu kokunun 1 ay beklemiş hali bile ferah parfümlere göre çok fazla yayılıyor.Sizin elinizdeki şişe de bi bozukluk olabilir belki yani alan arkadaşım 2 3 şişe alır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
acaba benim şişede mi sorun var? biraz çalkaladım bi daha sefer deneyeceğim nasıl performans verecek
-
invictus ve le male
-
kullanıyorum ama kokusu yok gibi hocam. şişeyi salladım iyice bi daha ki denemede bakacağm artık etkisine
-
1) Merhaba SAUVAGE 2015 [SVG] ile SAUVAGE 2018 [EDP] arasında ne fark var? Orijinal EDP SAUVAGE kokusu hangisi?
2) üretimler standart mı yoksa esans oranları arttırılabiliyor mu?
3) Liste yollasam tester olarak listede olanlar ilinizde tester olarak varsa numune yollayabiliyor musunuz?
4) 5 ml civarı ufak doldurulabilir parfüm şişesi satıyor musunuz?
5) 50 ML den fazla şişe satışı imkanı var mı?
-
önce liste oluşturuyorsun. sonra mağazada deniyorsun. Parfüm imza gibi biraz. beğendiğin varsa o markayla uzun süre devam ediyorsun.
-
Peşpeşe sadece bakıp kokladığınız ürünlerden hiç bir şey anlamazsınız. Ters ters bakmasının sebebi de bu yüzdendir. 1-2 den fazla parfüm denemeyin. Kolunuza sıktırın ürünü ve oradan çıkın. Kokuya bakmaya dışarıda devam edin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X