|
Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3241. sayfa)

-
-
Essentric molecules gibi tek notada yoğunlaşan parfümlerde karıştırmayı önerir misinizquote:
Orijinalden alıntı: EserKozmetik
Maalesef yok hocam. Deneme yanılma ile bakılabilir ancak ziyan etmemenizi öneririm. Karıstırdığınız anda güzel olsa bile kokular eriyerek bir birine karıştığında (demlenme gibi düşünebilirsiniz) muhakkak bir şeyler ters gidiyor. Yani bir kokuda 10 nota olduğunu varsayarsak 20 nota olmuş oluyor.
Bunu ortak notaları çok olan ürünlerde deneyebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır. iso-e kokunun yapısı değiştirir. Islak şekilde 2 ürünü bileğinize sıkıp deneyin. -
Elinde olup da elinden çıkarmak isteyen varsa DTOP arıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Memo muhteşem bir parfüm kesinlikle tavsiye ediyorum.
Hocam merhaba. 1371417618 No.lu sipariş bugün kargoya verilir mi acaba?
Merhaba kesenize bereket. 13.00 a kadar verilen tüm siparişleriniz gün içinde kargolanır. -
gucci envy çok güzel olmuş eser eline sağlık, bana göre çok sıcaklar harici dört mevsim gider gibi görünüyor
-
Baya yüklü bir sipariş geçtik, inşallah karışıklık olmaz, kolay gelsin Eser Bey :) 4925344229
-
Hocam bazilari sizin soylediginiz gibi siparis verdigi parfumleri yaziyor onlar zaten bizim istedigimiz sekilde :) bazilari siteden siparis veriyor sonra buraya siparis numarasini atiyor gereksiz yere
Mmo ,ysl y ve xerjoff naxos geçeceğim bakalım nasıl geleceklerquote:
Orijinalden alıntı: thewhitemithrandirMemo muhteşem bir parfüm kesinlikle tavsiye ediyorum.
Naxos 20 yaş için ağır denmiş sitede ama bulunacağım yeni üniversitede herkese göre daha büyük ve tecrübeli olacağım için sırıtmaz gibi
6577756854
Toplu sipariş gectm umarm hepsi stokta vardır bugün kargo çıkarsa sevinirim
Envy de kalıcılık ve yayılim nasıl acaba. Genel begeniye uygun cok ağır olmayan Performans canavarı bi koku arıyorum tavsiyeniz olur mu?
Arkadaşlar ödeme seçeneklerinde maximum mobil ile ödeme yaparken sıkıntı çıkabiliyor ,durum eser bey kaynaklı bir durum değil ,o da çok uğraştı sorunu çözmek için ama haberdar edeyim dedim
Mümkünse kart ya da havaleyi tercih edin.
300 liralık bir alışverişte bile çıkan bir sıkıntıyı çözmek ,müşteriyi mağdur etmemek için saatlerce uğraşan eser beye buradan da teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schmeiblak -- 31 Mayıs 2022; 15:21:45 >
5 Haziran'da THE BEST ürünümüz listede olacak. Beklediğiniz ananas içeren üründür :) -
Eser hocam, Daha çok ara mevsimlere uygun, çok sıcaklar haricinde belki yıl boyunca da kullanabileceğim odunsu (oud hariç) erkek parfümü neler önerebilirsiniz?
Bir de bir arkadaş vişne kokusu sormuştu yine erkek parfümü olarak, o hangisidir?
Guerlain L'Homme Ideal'den vişne kokusu alanlar olabiliyor, belki onu sormuştur.
-
Hocam ganymede ne zaman gelecek ?
Kendime şöyle bir liste yaptım;
Aralarından ekle veyahut çıkar dedikleriniz var mı orijinale benzerlik ve kalıcık kriterlerinde olsun, Y edp için forumda yorum göremedim deneyenler memnun mu acaba.
-
65 liklerden kalite ve koku olarak en beğendiklerin neler hocam sırasıyla yazar mısın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X