Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3237. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.524.792
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32353236323732383239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gucci Envy gelmiş geçmiş en iyi parfümlerden biridir. Üretimi uzun süre önce durdu, elinde tutanlar yüksek fiyattan satıyor.

Bunu orjinaline yakın tutturabilirseniz harika olur :)

• Dior - Sauvage Elixir [DEX]  mevcut elimde %95-98 doluluk oranlarında, Pendik'te elden teslim edilir, varsa takas oda yapılır.

• arandur kullanıcısına yanıt

Hocam 1 ay oldu neredeyse bekletiyorum bi düzelme göremedim. Kenara koydum yine ara ara deniyeceğim. Umarım fikrim değişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

Merhabalar arkadaşlar,

Uzun süredir mevcut parfüm stoğumu kullandığım için yeni Tutastelerden ve forumdan uzak kalmıştım. Geçtiğimiz haftalarda bazı yeni Tutasteleri deneme fırsatım oldu. Genel beğeniye yakın, çevremdekileri boğmayan, ağır olmayan ve ofis kullanımına uygun parfümlerden hoşlanıyorum. Aşağıda paylaştığım yorumlarımı bu gözle değerlendirebilirsiniz. Yüksek performanslı ve ağır parfümler seviyorsanız benim beğendiğim parfümleri beğenmemeniz kuvvetle muhtemeldir :)

Armani Cedre: Orijinaline sahip olan birisi olarak benzerliği çok yüksek bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Sedir odaklı, kendisini devamlı koklatan bir parfüm. Bence sonbahara yakışan bir parfüm. Koku güzelliği:9/10 Orijinaline Benzerlik:10/10

Bvlgari Wood Essence: Adı gibi odunsu ve bence sonbahara uygun bir parfüm. Koku güzelliği olarak bana çok hitap etmiyor. Orijinalini uzun süre önce denediğim için (yan yana deneme imkanım olmadığı için) not vermeyeceğim ama hatırladığım kadarıyla benzerliği gayet iyi. Koku güzelliği:6/10

Diptyque - Philosykos: Denediğim en güzel iki incir temalı iki parfümden biri. Orijinal benzerliği mükemmel, koku oldukça doğal. Tatlı incir kokusu seviyorsanız Fico Di Amalfi, yeşil incir ağacı kokusu seviyorsanız Philosykos tercihiniz olmalı. Ben ikisini de sevsemde Fico bana bir tık daha güzel geliyor. Koku güzelliği:9/10 Orijinaline Benzerlik:10/10

Hermes - Terre Eau Intense Vetiver: Terre'yi ve Vetiver notasını seviyorsanız Vetiveri yoğun bir Terre'yi denemek isteyebilirsiniz. Ben beğendim ama orijinal Terre benim için daha önde. Orijinalini uzun süre önce denediğim için (yan yana deneme imkanım olmadığı için) not vermeyeceğim ama hatırladığım kadarıyla benzerliği gayet iyi. Koku güzelliği:7,5/10

Dolce & Gabanna - Light Blue Intense: Light Blue bayan verisonu oldukça uniseks bir koku ve çoğu erkek tarafından kullanılmaktadır. Ben ve eşim de orijinal bir şişeyi ortak kullanıyoruz. Bence serinin en güzel parfümü. Bu versiyon ise onun biraz daha Aqva Marine'i anımsatan bir hale dönüşmüş. Aqva Marine seviyorsanız değişiklik olması için deneyebilirsiniz. Koku güzelliği:7/10 Orijinaline Benzerlik:9/10

Versace - Eau Fraiche Man: Orijinal ikinci şişesini kullanıyorum. Yazlar için favori iki üç parfümümden birisi bu. Genel beğeniye açık, performansı çoğu freş parfüm gibi düşük ama. "Kokmuyorcuysanız" uzak durun :D "Yeter ki güzel, ferah bir kokusu olsun, gün içinde tazeler kullanırım" derseniz yaz için harika bir seçim olacaktır. Tutastenin son dönemdeki en iyi iki eklemesinden birisi kesinlikle bu. Koku güzelliği:10/10 Orijinaline Benzerlik: 10/10

Yves Saint Laurent - Bleu Electrique: La Nuit de L'homme orijinal kullanıcısı olarak onu oldukça hatırlatan bir temeli olduğunu söyleyebirilim. Birebir onun aynısı mı? Hayır kesinlikle değil. Tamam anımsatıyor ama bu daha kışlık ve güçlü performanslı bir parfüm olmuş. La Nuit de L'homme aşırı sıcak olmayan havalarda, baharlarda kullanabiliyorum mesela ve ofis ortamında rahatsız etmiyor. Bu parfümü sadece kışın kullanabileceğimi düşünüyorum. Bahar ve yaz için fazlasıyla bayar ve rahatsız eder gibi geliyor. Benim şahsi tercihim koku güzelliğine 10 puan verdiğim La Nuit de L'homme olur ancak La Nuit de L'homme'u sevip performansının düşüklüğü nedeniyle kullanamayanlar için tavsiye edebilirim. Orijinalini denemediğim için benzerliğini notlayamıyorum. Koku güzelliği: 7/10

Zegna - Florentine Iris: Orijinalini denemediğim ve Tutaste'sini deneyince bu parfümü nasıl atlamışım diye üzüldüğüm bir parfüm. Kokusuna bayıldım. Tutastenin son dönemdeki en iyi iki eklemesinden birisi Eau Fraiche Man demiştim, diğeri de kesinlikle bu. Genel beğeniye açık, mis gibi bir Iris parfümü olmuş. Nota benzerliği kesinlikle yok ama kullanım kategorisi olarak Armani He ve Armani Mania ile aynı yere konumlayabilirim. Bu iki parfümü seven kişiler bence bu parfümü de sevecektir. Genel beğeniye uygun, çok güzel bir parfüm. Performansı ortalama, kokmuyorumcu değilseniz gayet yeterli. Orijinalini denemediğim için benzerliğini notlayamıyorum. Koku güzelliği: 10/10

Koku zevkimiz aynı, tutastanenin kullandığınız ve cok beğendiğiniz baska parfümleri var mi :)

Teşekkürler,

Selamlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Royal Wintage
    Invictus 2013 (INV)
    Blue de Chanel (CHN)
    Millesime Imperial
    Crush Virgin (Viw)
    Crush Aven (CRD)
    Ocean Leather (Oce)

Bu listeden 3 tane parfüm almak istiyorum. 25 yas üstüne gidecek koku kalitesi ve performans bakımından memnun edebilecek hangilerini tavsiye edersiniz? Kör alış yapacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guerlain L'homme Ideal bende eski bir şişesi var kodu silinmiş buram buram vişne kokusu alıyorum Eau de Parfum gibi lakin şu an listede gözüken bu değil sanırım yanılıyor muyum ben vişneli olandan istiyorum

• sipariş geçildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 23 Mayıs 2022; 22:5:28 >
  • Prada luna rossa Black gelecek mi acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • thewhitemithrandir T kullanıcısına yanıt
    Creed viw, creed smw liste dışı öneririm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yorumlarınız içi teşekkürler hocam

@buyukbang

• yingyangtwinz Y kullanıcısına yanıt

Kokuyu tarif edebilirmisiniz hocam ?

• Physicist_Emre kullanıcısına yanıt

Blue chanel yerine viw ekledim bakalım.

• schmeiblak S kullanıcısına yanıt
    schmeiblak @

Şuan bir çalışma yok hocam. İleride muhakkak bakacağız.

Aberrant Warden @

ideal extreme değilse düz idealdir. Kapaktan anlarsınız. Whatsapp yada özel mesajdan iletin bakayım ürüne. Eskiyse zaten düz idealdir.

Yalnız Edt ve edp orjinal ürünlerini kullandım. Vişne kokusu edt de geliyor. EDP de pek vişne kokusu yok.

Selamlar.
  • Enteresan. Yazdığım ve yukarıda arkadaşın alıntıladığı mesaj uçmuş. Forumda mı bir sorun var. Tekrar kopyala yapıştır yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 24 Mayıs 2022; 14:0:47 >
  • Merhabalar arkadaşlar,

Uzun süredir mevcut parfüm stoğumu kullandığım için yeni Tutastelerden ve forumdan uzak kalmıştım. Geçtiğimiz haftalarda bazı yeni Tutasteleri deneme fırsatım oldu. Genel beğeniye yakın, çevremdekileri boğmayan, ağır olmayan ve ofis kullanımına uygun parfümlerden hoşlanıyorum. Aşağıda paylaştığım yorumlarımı bu gözle değerlendirebilirsiniz. Yüksek performanslı ve ağır parfümler seviyorsanız benim beğendiğim parfümleri beğenmemeniz kuvvetle muhtemeldir :) 

Armani Cedre: Orijinaline sahip olan birisi olarak benzerliği çok yüksek bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Sedir odaklı, kendisini devamlı koklatan bir parfüm. Bence sonbahara yakışan bir parfüm. Koku güzelliği:9/10  Orijinaline Benzerlik:10/10

Bvlgari Wood Essence: Adı gibi odunsu ve bence sonbahara uygun bir parfüm. Koku güzelliği olarak bana çok hitap etmiyor. Orijinalini uzun süre önce denediğim için (yan yana deneme imkanım olmadığı için) not vermeyeceğim ama hatırladığım kadarıyla benzerliği gayet iyi. Koku güzelliği:6/10

Diptyque - Philosykos: Denediğim en güzel iki incir temalı iki parfümden biri. Orijinal benzerliği mükemmel, koku oldukça doğal. Tatlı incir kokusu seviyorsanız Fico Di Amalfi, yeşil incir ağacı kokusu seviyorsanız Philosykos tercihiniz olmalı. Ben ikisini de sevsemde Fico bana bir tık daha güzel geliyor. Koku güzelliği:9/10  Orijinaline Benzerlik:10/10

Hermes - Terre Eau Intense Vetiver: Terre'yi ve Vetiver notasını seviyorsanız Vetiveri yoğun bir Terre'yi denemek isteyebilirsiniz. Ben beğendim ama orijinal Terre benim için daha önde. Orijinalini uzun süre önce denediğim için (yan yana deneme imkanım olmadığı için) not vermeyeceğim ama hatırladığım kadarıyla benzerliği gayet iyi. Koku güzelliği:7,5/10

Dolce & Gabanna - Light Blue Intense: Light Blue bayan verisonu oldukça uniseks bir koku ve çoğu erkek tarafından kullanılmaktadır. Ben ve eşim de orijinal bir şişeyi ortak kullanıyoruz. Bence serinin en güzel parfümü. Bu versiyon ise onun biraz daha Aqva Marine'i anımsatan bir hale dönüşmüş. Aqva Marine seviyorsanız değişiklik olması için deneyebilirsiniz. Koku güzelliği:7/10  Orijinaline Benzerlik:9/10

Versace - Eau Fraiche Man: Orijinal ikinci şişesini kullanıyorum. Yazlar için favori iki üç parfümümden birisi bu. Genel beğeniye açık, performansı çoğu freş parfüm gibi düşük ama. "Kokmuyorcuysanız" uzak durun :D "Yeter ki güzel, ferah bir kokusu olsun, gün içinde tazeler kullanırım" derseniz yaz için harika bir seçim olacaktır. Tutastenin son dönemdeki en iyi iki eklemesinden birisi kesinlikle bu. Koku güzelliği:10/10  Orijinaline Benzerlik: 10/10

Yves Saint Laurent - Bleu Electrique: La Nuit de L'homme orijinal kullanıcısı olarak onu oldukça hatırlatan bir temeli olduğunu söyleyebirilim. Birebir onun aynısı mı? Hayır kesinlikle değil. Tamam anımsatıyor ama bu daha kışlık ve güçlü performanslı bir parfüm olmuş. La Nuit de L'homme aşırı sıcak olmayan havalarda, baharlarda kullanabiliyorum mesela ve ofis ortamında rahatsız etmiyor. Bu parfümü sadece kışın kullanabileceğimi düşünüyorum. Bahar ve yaz için fazlasıyla bayar ve rahatsız eder gibi geliyor. Benim şahsi tercihim koku güzelliğine 10 puan verdiğim La Nuit de L'homme olur ancak La Nuit de L'homme'u sevip performansının düşüklüğü nedeniyle kullanamayanlar için tavsiye edebilirim. Orijinalini denemediğim için benzerliğini notlayamıyorum. Koku güzelliği: 7/10

Zegna - Florentine Iris: Orijinalini denemediğim ve Tutaste'sini deneyince bu parfümü nasıl atlamışım diye üzüldüğüm bir parfüm. Kokusuna bayıldım. Tutastenin son dönemdeki en iyi iki eklemesinden birisi Eau Fraiche Man demiştim, diğeri de kesinlikle bu. Genel beğeniye açık, mis gibi bir Iris parfümü olmuş. Nota benzerliği kesinlikle yok ama kullanım kategorisi olarak Armani He ve Armani Mania ile aynı yere konumlayabilirim. Bu iki parfümü seven kişiler bence bu parfümü de sevecektir. Genel beğeniye uygun, çok güzel bir parfüm. Performansı ortalama, kokmuyorumcu değilseniz gayet yeterli. Orijinalini denemediğim için benzerliğini notlayamıyorum. Koku güzelliği: 10/10

• buyukbang kullanıcısına yanıt

Byük üstad yine döktürmüş :)

• Sprey başlığında sıkıntı yaşayan sadece ben miyim? sıkarken parmakta ıslaklık bırakıyor ve tam dağıtmadan tek bir noktaya sıkıyor gibi. Daha önceki senelerde de birkaç kez şişe ve başlık değişmişti.

• selimefe S kullanıcısına yanıt

Benim denediğim tüm parfümleri puanladığım bir liste var. Geçmiş senelerde birkaç kere burada paylaşmıştım. Önümüzdeki günlerde güncellenmiş halini buradan paylaşırım.

• conqierors kullanıcısına yanıt

Bende aynı durumu yaşıyorum.

• antonio banderas blue seduction yorumlayabilecek var mı

• 
Sayfa: önceki 32353236323732383239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.