Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2401. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.524.769
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23992400240124022403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    daha once sauvage layton aventus ve profumo alip cok begendim dediklerinize yuzde yuz katiliyorum kor alim bu isin bence eglenceli kismi biraz ya da bana oyle geliyo bir kesfe cikiyormussun gibi geliyo tabiki hayal kirikligi olmjyor da degil mesela cok farkli notalarinj aldigim ch man prive ve ysl la nuit i begenememistim farkli zamanlarda farkli guzel notalar geliyor.Gel gelelim ust ve ortada bi sey var boyle kokladikca beynime vuran nedir diye baktim ikisinde ortak cinnamon( kakule) diye bisey var galiba ondan dedim ya da baska biseyden parfum merakina yeni basladm deneye yanila yolu bulurum insallah yorumu. icin de tesekkurler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eser abi,
    Bu gençlere ne zaman tonka imperiale getiriyoruz....
    Bir de luna rossa carbon için yeni çalışma var mı acaba? Ben sauvage'a göre daha cok sevdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zira boyle bi ortamda yorumlari okumak bile buyuk bir zevk en azindan benim icin Eser beyin de emegini es gecmiyorum helal olsun isinin hakkini veren tum herkese

• Takaslık;

Givenchy Only the Gentleman
    Lacoste White
    Xerjoff Mefisto
    Narchisio Rodriguez for Him
    Abercrombie & Fitch - Fierce

Arananlar;

Bvlgari - Pour Homme
    Chanel - Bleu de Chanel
    Creed - Millesime imperial, Virgin island water
    Dior - Sauvage Edt
    Hermes - Un Jardin Sur le nil
    Mont Blanc - Legend
    Tiziana Terenzi - Kirke
    PDM - Layton
    Azzaro - Chrome
    T.Mugler - Pure Havane

• Günün Parfümü:Back to Black by Kilian

• quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Gio stokta olmadığı için şuan sitede görünmez. Kodu: GiO ' dur. Cumartesi yada en geç pazartesi stok güncellenmiş olacak. Profumo farlı bir versiyonudur. Formülleri ve kokuları farlıdır.
    Hocam tekrardan selam, creed aventus sanırım stokta yok. Yakın zamanda gelecek mi? 15 ml Owd almıştım beğendim, şimdi 50lik sipariş geçeceğim ama yanına aventusta alayım diye düşünmüştüm.

• 1 saat önce bulunduğum avm nin yürüyen merdivenlerinde 2 bayan beni durdurup parfümümün ismini sordu. Sonra konu konuyu açtı şu an kafede sohbet eşliğin de kahvelerimizi yudumluyoruz.

Teşekkürler owd.

• fatihkm kullanıcısına yanıt
    hocam 40 gündür hammaddesini bekliyorum hala yok. 2-3 hafta sürecek sanırım. Bu yüzden aventusu 50 ml isteyenler için ilanı aktif hale getiriyorum onu 3x15 ml şeklinde gönderebilirim.

Açık Parfüm, Tutaste Parfüm, OzelParfum.com
    Prive AVENTUS DELUX [Yeni] Erkek Parfümü
    https://www.ozelparfum.com/prive-aventus-delux-yeni
  • Jakkoba kullanıcısına yanıt
    Çok seksi demiştim incelememde:))

• BTB ‘yi kıyafete sıkmayın zira yıkanınca bile çıkmayabiliyor.Allahın cezası ya:)

• Kullandıkça sevilen muhteşem parfüm (: Birde Eser hocam tabii bu benim kişisel fikrimdir, herkes farklı düşünebilir lakin, mat gri sprey'ler bana kalite olarak düşük geliyor en iyi performans'ı siyahlarda alıyorum bilgine (:

• Pure Malt orjinali ile karşılaştırma,Guerlain L’homme Ideal ve Royal Vintage incelemeleri gelsin mi gençler??:))

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Gelsin hocam lütfen
  • Ayrton_SENNA kullanıcısına yanıt
    Bence aşırı benziyor. Herod 'da biraz daha vişne - tütün havası hakim.
    Gelsin gelsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Ürünün son kalitesi 25 tl ye çıkıyor. Üzeri yok. 50 gelsin daha iyi olsun derseniz aynı mal 50 olur.

25 lirada olup aynı ürünün bende 50 liralık versiyonu yoksa eğer o 25 liralık ürün, o parfüm için üretilmiş en iyi hammaddedir.

25 tl de bulunup 50 liralık hammaddesi olan ürünleri yazayım, artık lütfen bu konu anlaşılsın :)

Dior sauvage edt - 50 liralık çalışması mevcut. Aradaki fark ile sadece hammadde oranı düşürülebiliyor. Pahalısını %15 gibi bir hammadde ile tamamlarken, sizin aldığınız ürün %23 ile yapılıyor. Kokular aynı. Bu yüzden üst kalitesinin bize bir faydası yok. ..ki içerisinde 4 te 1 oranda o kalitede var. yani 4 te 3ü A kalite. 4 te 1i top kalite. SVG bu ürün.

Aynı şekilde Prada l'homme var. Bunu da A kalite çalışıyorum. Zira top kalitesini görmedim merak da etmedim. 50 tl verilecek bir parfüm değil.

Aventusun TOP kalite ürünü listedeki CRD. 50 ve 100 tl lik ürünler extra çalışma, birinin adı DELUX diğerinin adı T kalite. Farklı, diğer ürünlerde bulunmayan, pahalı bir içeriğe sahip olduğu için extra çalışmaları olan ürün aventus.

DHi. Listedeki ürün bir firmanın top kalite ürünü. Güçlü güzel ama orjinalden farkları var. Bu da son çalışması o firmanın. A değil al değil. 50 liralık olan başka bir firmanın top kalitesi. Orjinal ile çok yakın ancak DHi den performansı düşüktür.

Yani alt kalite ürünlere bakmıyor, çalışmıyorum. 50 liralık grup var olduğu sürece de bakmam. Altta kalite mantığını anlatacağım daha iyi anlayacaksınız.

X firması kaliteleri:

A
    B
    C bu şekilde düşer. Biz hep topa bakarız. Toptaki ürün 25 tl ye yetiyorsa 25, yetmiyorsa 50 tl ye satarız.

Y Firması kaliteleri

Top kalite
    EG kalite Bu firmanın EG kalite (alt) ürünlerinin nasıl koktuğunu görmedim hiç. 8 yıldır çalısıyorum bu firma ile. Alt kalitede durum nedir bilmiyorum bile.

Başkaları 80 100 tl ye ürün satıyor? Onu da onlara sorun..

Alıntıları Göster
    Eser hocam böyle diyorsa konu kapalıdır kendinden önce müşteriyi düşünmediği herhangi bir durum hatırlamıyorum üç yıldır sipariş veren biri olarak, yürüyedur diyelim bol kazançlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonobo643

Pure Malt orjinali ile karşılaştırma,Guerlain L’homme Ideal ve Royal Vintage incelemeleri gelsin mi gençler??:))
    3 ünü de alacağımdan (gerçi puremalt takasta geldi) ve kullanacağımdan mutlaa okuyacağım yorumlarınızı bekliyorum...
    Pure malt orijinaliyle kiyaslamasini bekliyorum

• Eser hocamdaki Guerlain L’homme Ideal edt versiyonumu edp versiyonumu? Edt ise orjinali ile bir kıyaslama gelse harika olur.

• internetteki yorumlara güvenmek artık çok zor ama iyi ki bir şekilde güvenmişim. hrm, chn, zen, bint, sth, spice ve svg söyledim. zen annemeydi, daha verip denetmeden kendi kendime koklarken mutlu etti. hrm zaten hep kullandığım artık parama kıyamadığım parfümüm kalıcılık olarak biraz zayıf geldi koku da açılıştan sonra daha hafif gibi yani. svg birebirmiş hakikaten. chn ve bint beklentilerimi karşıladı. günlük ofis için almıştım orijinallerini kullanmışlığım var burna çarpan pek bir fark hissetmedim. ama spice orijinalinden farklı gibi, hali hazırda zor bir koku olduğundan nazar boncuğu olarak arada kullanırım hiç yoktan. straight to heaven ise kör alışverişimdi gittikçe güzelleşiyor. genel olarak memnunum bir daha alışveriş yapmayı kendime ve herkese tavsiye ederim.

edit: hrm konusunda düzeltme yapıyorum, kalıcılıkta problem yokmuş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mplusk -- 21 Kasım 2019; 17:17:50 >
  • 
Sayfa: önceki 23992400240124022403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.