Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2399. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.524.692
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23972398239924002401
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Royal hakkında baya çalıştım ama maalesef. Biri çok turunç diğeri çok yoğun oluyor. Oranları ayarladığımda da foruma yetecek performansı maalesef sergileyemiyor. Var olmaması benim açımdan daha iyi olacak :)
  • muglerin maltini kullaniyorum sevdim baya guzel simdi herod ile yine muglerin havane i arasinda kaldm hangisini secmeliyim sizce

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herod yok stokta
    Edit...gelmiş yeniden haberimiz yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyar_21 -- 20 Kasım 2019; 12:50:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vişneli tütün derseniz herod
    Çikolatalı tütün derseniz havana

• mtoyanik kullanıcısına yanıt
    hangisi daha agir cok da baymasn istiyorum herodu merak ediyorum daha cok bilemedm

• yahely kullanıcısına yanıt
    Hocam yasi da onemli olmakla birlikte ozellikle genc kızlar icin Lotus bence cok ideal. Temiz cicek kokusu hocam, benim bi siparisimde tester olarak geldi, hem kız arkadaşım çok sevdik. 18-30 arasına gayet yakışacak bi koku

• quote:

Orijinalden alıntı: Kimyager80

Abiciğim adam iyi haber 25 TL lik grupta diyor sen kaliteli olsun mantığıyla 50 TL lik gelsin diyorsun.25 likte muhakkak kalitelidir.Siz bence orjinalini alın rahat edersiniz.(Memo İtalian Leather).Fiyatların makul seviyede olması birçok Tutasteciyi mutlu edecektir,daha fazla parfümle tanışma fırsatı buluyoruz.Herkese iyi geceler.
    Ürünün son kalitesi 25 tl ye çıkıyor. Üzeri yok. 50 gelsin daha iyi olsun derseniz aynı mal 50 olur.

25 lirada olup aynı ürünün bende 50 liralık versiyonu yoksa eğer o 25 liralık ürün, o parfüm için üretilmiş en iyi hammaddedir.

25 tl de bulunup 50 liralık hammaddesi olan ürünleri yazayım, artık lütfen bu konu anlaşılsın :)

Dior sauvage edt - 50 liralık çalışması mevcut. Aradaki fark ile sadece hammadde oranı düşürülebiliyor. Pahalısını %15 gibi bir hammadde ile tamamlarken, sizin aldığınız ürün %23 ile yapılıyor. Kokular aynı. Bu yüzden üst kalitesinin bize bir faydası yok. ..ki içerisinde 4 te 1 oranda o kalitede var. yani 4 te 3ü A kalite. 4 te 1i top kalite. SVG bu ürün.

Aynı şekilde Prada l'homme var. Bunu da A kalite çalışıyorum. Zira top kalitesini görmedim merak da etmedim. 50 tl verilecek bir parfüm değil.

Aventusun TOP kalite ürünü listedeki CRD. 50 ve 100 tl lik ürünler extra çalışma, birinin adı DELUX diğerinin adı T kalite. Farklı, diğer ürünlerde bulunmayan, pahalı bir içeriğe sahip olduğu için extra çalışmaları olan ürün aventus.

DHi. Listedeki ürün bir firmanın top kalite ürünü. Güçlü güzel ama orjinalden farkları var. Bu da son çalışması o firmanın. A değil al değil. 50 liralık olan başka bir firmanın top kalitesi. Orjinal ile çok yakın ancak DHi den performansı düşüktür.

Yani alt kalite ürünlere bakmıyor, çalışmıyorum. 50 liralık grup var olduğu sürece de bakmam. Altta kalite mantığını anlatacağım daha iyi anlayacaksınız.

X firması kaliteleri:

A
    B
    C bu şekilde düşer. Biz hep topa bakarız. Toptaki ürün 25 tl ye yetiyorsa 25, yetmiyorsa 50 tl ye satarız.

Y Firması kaliteleri

Top kalite
    EG kalite Bu firmanın EG kalite (alt) ürünlerinin nasıl koktuğunu görmedim hiç. 8 yıldır çalısıyorum bu firma ile. Alt kalitede durum nedir bilmiyorum bile.

Başkaları 80 100 tl ye ürün satıyor? Onu da onlara sorun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 20 Kasım 2019; 13:48:35 >
  • Umman Kraliyet Ailesinin niş parfüm markası, Demir Tahtın gerçek varisi,Andallar ve İlk İnsanların Gerçek Kraliçesi - 7 Krallığın Koruyucusu, Ejderhaların Annesi, Büyük Çim Denizi'nin Khaleesi'si, Ateşgeçirmez ve zincirkıran parfümümüz Opus V cuma günü stokta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HackAv -- 20 Kasım 2019; 13:47:57 >
  • P.Havane güzel ama Herod'la kıyaslanamaz bile .. P.havane günlük Herod özel olarak kullanılabilir.
  • HackAv kullanıcısına yanıt
  • 18-19 Yaşlarında biri için kapalı ortamda dikkat çekici parfüm tavsiyesi olan var mı?

• Havana heroda göre daha kabul edilebilir bana göre.

Ertem Şener Ronaldinho'yu anlatıyor sandım ((:

• quote:

Orijinalden alıntı: zedegex

Ertem Şener Ronaldinho'yu anlatıyor sandım ((:
  • Herod daha ağır daha çabuk sıkabilir kullanabileceğin gün sayısı daha az olur çünkü çok yoğun bir parfüm Havane'a göre daha ağır ve baygın.
    Havane sıkılmadan daha uzun süre kullanılabilir ve daha kullanışlı.
    Tütün baskın olsun ben severim beni yormaz derseniz Herod'da alabilirsiniz ama ağır koku sevmiyorsanız ikisi arasından Havane size daha uygundur.

• yorumlariniz icin tesekkur ederim havane alip sonra ya biraktim herodu belki daha sonra denerim

• Havane’ı da Herod’u da ayrı severim.Herod daha kaliteli,daha pürüzsüz daha az sivri bir harman.Havane ise daha köşeli bir parfüm.Xerjoff firması bu sivriliklerini zimparalayarak Naxos’u yaptı.Daha pürüzsüz bir Havane deneyimi ilginç olacaktır.İşallah bir gün eklenir listeye Naxos

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    abi biraz daha acarmisin rica etsem

Yaz akşamları fethiye ve antalya sahillerinde az sıkıp dolaşmadık :)

Edit : O değilde designer kokulardan niş kokulara terfi etmiş herkes :) Oud tarzı kokuların sevildiğini bilmiyorum bu kadar konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeçerkenUğradı -- 20 Kasım 2019; 16:48:46 >
  • 
Sayfa: önceki 23972398239924002401
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.