Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2400. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.524.692
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23982399240024012402
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeçerkenUğradı

Yaz akşamları fethiye ve antalya sahillerinde az sıkıp dolaşmadık :)

Edit : O değilde designer kokulardan niş kokulara terfi etmiş herkes :) Oud tarzı kokuların sevildiğini bilmiyorum bu kadar konuda
    D&G Velvet Desert Oud yakışır böyle güzel bi konuya :)
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Ben cevaplayayım

Roma Uomo erkek olanı
    www.hepsiburada.com
    Laura Biagiotti Roma Uomo Edt 125 Ml Erkek Parfümü Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/laura-biagiotti-roma-uomo-edt-125-ml-erkek-parfumu-p-SGGNRROMA100

Roma bayan olanı
    www.hepsiburada.com
    Laura Biagiotti Roma Edt 100 Ml Kadın Parfümü Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/laura-biagiotti-roma-edt-100-ml-kadin-parfumu-pm-sglaura4697

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandostigre -- 20 Kasım 2019; 17:34:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frht5382

Hocam yukardaki arkadaşın yazdığı
    Armani Mania ve

Nautica Voyage nasıldır.

Hafif olsun istiyorum çok kalıcı olmasa da olur.Ağır ve rahatsız edici olmasın.Kardeşim trendyol üzerinden şu iki parfümü almış :

Aqua di polo grand paradıso
    Aqua di polo dolcedorma

İkisi de çok ağır ve iğrenç geldiler bana.

Bu linkteki ürünü severek kullanmıştım.Bu tarz bir ürün önerebilir misiniz ?
    Hocam yok mu önerin ?
  • 18 yaşındaki kız için kışlık parfüm önerebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcanbb -- 20 Kasım 2019; 19:46:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara içi takaslık;

Terre D'Hermes(5 fıs sıkıldı)

Aradıklarım;
    Aventus Yeni(aradaki farkı öderim)
    Tom Ford Oud Wood(aradaki farkı öderim)
  • CRUSH AVEN
    TF OUD WOOD

siparişlerimi verdim, gelince yorumlarım.

Sipariş no: 188CR2136A

• Çok iyi
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    evet hocam roma uomo. düşünürseniz bayan kokusu olan roma da çok güzel bi kokudur.
  • Arkadaşlar selam, yarın büyük ihtimalle Tom Ford oud wood parfümüm gelecek (deneme amaçlı 15 ml olanlarından almıştım) Başka deneme amaçlı onerebileceginiz parfümler var mı? Kalıcı ve genelde ofis ortamına uygun. Yazlık veya kışlık fark etmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burberry Weekend yapabilir misiniz hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• şöyle bi tutaste koleksiyonu bırakalım buraya.
  • frht5382 kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi haklı olarak öneri vermiyor.
    Kullanıcılar daha çok fikir verir kalıcılık cokda mühim değil ise ki öyle anladım.
    Ferah akuatik parfümler size göre.
    Bence de gayet kalıcı olan nautica , di gio aqua tavsiyemdir
    Daha sonra bir tık altı kalıcılık olarak aqua marine , Bulgari aqua arasından seçim yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronaldinho26

Konu sahibi haklı olarak öneri vermiyor.
    Kullanıcılar daha çok fikir verir kalıcılık cokda mühim değil ise ki öyle anladım.
    Ferah akuatik parfümler size göre.
    Bence de gayet kalıcı olan nautica , di gio aqua tavsiyemdir
    Daha sonra bir tık altı kalıcılık olarak aqua marine , Bulgari aqua arasından seçim yapabilirsiniz.
    Di gio aqua'nin özel parfüm sitesinde ki kodu nedir hocam? Bildiğimiz aqua di gio profumo parfümün açığı mi oluyor ?

• spicebomb
    nautica voyage
    pure havane
    guerlain ideal
    bvlgari pour homme
    chanel blue
    only the brave

Bunlari bugun siparis gecmeyi dusunuyorum oneriniz varsa alabilirmiyim sunu cikar bunu ekle ya da bunlar birbirine benziyor onun yerine bunu alabilirsin seklinde
    moonligt heaven ultramale xeryus rogue chanel egoiste de plasede bekliyor tesekkurler

• vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoRrGeNeRaL -- 20 Kasım 2019; 22:42:10 >
  • fatihkm kullanıcısına yanıt
    Gio stokta olmadığı için şuan sitede görünmez. Kodu: GiO ' dur. Cumartesi yada en geç pazartesi stok güncellenmiş olacak. Profumo farlı bir versiyonudur. Formülleri ve kokuları farlıdır.
  • Spice Bomb genel beğeniye oldukça uzak bir koku, herkesin sevebileceği bir koku değil kesinlikle.. O yüzden almadan önce orijinalini denemeni tavsiye ederim.. Bunu her parfüm için söylüyorum aslında ve herkes için. Kör alım sonucunda muhtemel sonuç, forumda takas yapabilecek insanlar aramak oluyor. Aldım bana uymadı diyenler oluyor.. Bence herhangi bir Parfüm'ü almadan önce orijinalini mutlaka denemen gerekir.. Bu tavsiyemi sakın kötü algılama, 25 lira da olsa para veriyorsun, Eser gibi orijinaline maksimum yakınlık yakalamış biriyle alışveriş halindesin bence bu şansını iyi değerlendir. Almadan önce orijinalini kokla kör alım yapma hiçbir parfümde

• quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Gio stokta olmadığı için şuan sitede görünmez. Kodu: GiO ' dur. Cumartesi yada en geç pazartesi stok güncellenmiş olacak. Profumo farlı bir versiyonudur. Formülleri ve kokuları farlıdır.
    Teşekkürler Orta doğu ve Balkanların en iyi parfümcüsü

• Herod ile DHİ’yi birbirine benzeten varmı? Ben baya benzetiyorum. Herod bir tık yumuşak gibi.

• 
Sayfa: önceki 23982399240024012402
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.