Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2402. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.524.769
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24002401240224032404
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim önerileriniz için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Parfümün ismi nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mplusk

internetteki yorumlara güvenmek artık çok zor ama iyi ki bir şekilde güvenmişim. hrm, chn, zen, bint, sth, spice ve svg söyledim. zen annemeydi, daha verip denetmeden kendi kendime koklarken mutlu etti. hrm zaten hep kullandığım artık parama kıyamadığım parfümüm kalıcılık olarak biraz zayıf geldi koku da açılıştan sonra daha hafif gibi yani. svg birebirmiş hakikaten. chn ve bint beklentilerimi karşıladı. günlük ofis için almıştım orijinallerini kullanmışlığım var burna çarpan pek bir fark hissetmedim. ama spice orijinalinden farklı gibi, hali hazırda zor bir koku olduğundan nazar boncuğu olarak arada kullanırım hiç yoktan. straight to heaven ise kör alışverişimdi gittikçe güzelleşiyor. genel olarak memnunum bir daha alışveriş yapmayı kendime ve herkese tavsiye ederim.

edit: hrm konusunda düzeltme yapıyorum, kalıcılıkta problem yokmuş :D
    Hocam selam, kalıcılık konusunda hangisi daha iyiydi. Svg kodlu parfüm hangi parfümün kopyası?

• svg sauvage’ın hrm terre d’hermes in. ikisi de kalıcılık konusunda oldukça iddaalı bence hermesi biraz fazla sıktım ama onu söyleyebilirim

• No. 1 Clive Christian for men

Zamanında ekonomik nedenlerle yapılamamıştı. Ama cidden harika kokuydu. Eliniz bu kadar bollaşmışken yapar mısınız bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmyyyymmm

No. 1 Clive Christian for men

Zamanında ekonomik nedenlerle yapılamamıştı. Ama cidden harika kokuydu. Eliniz bu kadar bollaşmışken yapar mısınız bunu?

• GODLİİKEE kullanıcısına yanıt
    Tom Ford Oud Wood

• Dün ombre leather sıkmıştım, kıyafetim oda da kalmıştı, odaya girince halen kokuyor içerisi :)

• Yahu bugün SVG (dior sauvage) kullandım. Sabah ofisin mutfağına falan girdiğimde "her yer parfüm kokuyor" dediler. Yayılımı belli ki iyi diye düşündüm. Ki bana da geliyordu parfümün kokusu ama öğleden sonra tazelememe rağmen parfümün o performansını göremedim. Burnum mu alıştı ya da çok kullandım diye (gün içinde toplam 20 defa sıkmışımdır üzerime) mi böyle oldu anlayamadım. Kullanan varsa yorum yapabilir mi?
  • diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Kalıcılığı çok ama çok iyi keza yayılımda öyle

• lizardcr L kullanıcısına yanıt
    Buruna mesai yaptırınca istifa etmiştir. Cok kullanınca işlevine devam edemeyen organlardan o da :)

• 6 adet siparişim var stokta var mı acaba.

1-Armani Acqua Di Gio
    2-Burberry Classic
    3-dior Sauvage Edp
    4-Tom Ford Out wood
    5-Tom Ford Tuscan Leather EDP6-
    6-Tom Ford Noir de Noir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alovera01 -- 21 Kasım 2019; 21:37:43 >
  • fat304h kullanıcısına yanıt
    Rochas , invictus tarzı yeni lucky veya Armani with you
    Yaşına gidecek desire blue ve nautica Voyage dan birini mutlaka dene .
    İsse miyake lhomme ideal kesin al derim.

• lizardcr L kullanıcısına yanıt
    Gunde 20 sprey sauvage sıkmak ve istedigim performansi alamadim demek ilginç gerçekten.Sabah 5 sprey sıksam aksama kadar efil efil kokar.Parfüm sonuçta abartmamak lazim degil mi? Her gelen geçen parfumun çok iyi demeyecektir.

• Beyler bana bir akıl verin victor rolf spice bomb- Yves Saint Laurent La Nuit de L'homme-Ch man denedim ve başımı ağrıttı kokular çok ağır önceden dior svg-Creed virgin-fierce aber kullandım çok hoşuma gitti bu tarz bi kışlık önerisi olan yok mu kurban olayım bi yardım edin :D
  • nameoflord kullanıcısına yanıt
    Anladigim kadariyla baharatlı parfüm sevmiyorsunuz.Soyledikleriniz de kislik degil ama size o ayarda oneri yapiyim.Aventus chanel blue givenchy insense ultramarine aqua profumo .Bunlar baş agritmaz

• nameoflord kullanıcısına yanıt
    Listeye yeni giren Amara ‘yı da deneyebilirsiniz.İlkbahar-Yaz parfümü olarak geçse de soğuklara dayanabilecek bir yapıda

• quote:

Orijinalden alıntı: mplusk

internetteki yorumlara güvenmek artık çok zor ama iyi ki bir şekilde güvenmişim. hrm, chn, zen, bint, sth, spice ve svg söyledim. zen annemeydi, daha verip denetmeden kendi kendime koklarken mutlu etti. hrm zaten hep kullandığım artık parama kıyamadığım parfümüm kalıcılık olarak biraz zayıf geldi koku da açılıştan sonra daha hafif gibi yani. svg birebirmiş hakikaten. chn ve bint beklentilerimi karşıladı. günlük ofis için almıştım orijinallerini kullanmışlığım var burna çarpan pek bir fark hissetmedim. ama spice orijinalinden farklı gibi, hali hazırda zor bir koku olduğundan nazar boncuğu olarak arada kullanırım hiç yoktan. straight to heaven ise kör alışverişimdi gittikçe güzelleşiyor. genel olarak memnunum bir daha alışveriş yapmayı kendime ve herkese tavsiye ederim.

edit: hrm konusunda düzeltme yapıyorum, kalıcılıkta problem yokmuş :D
    Spicebomb için orjinalinden biraz farklı demişsin, ne yönden farklılık var biraz açabilir misin? Orijinalini çok beğeniyorum ve buradan almayı düşünüyorum, hayal kırıklığına uğramak istemem.

• hocam tutaste arşivim 32 adet parfümle devam ediyor, kenzo - tokyo’ya bakabildiniz mi? Bakacağım demiştiniz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benoylebirinsanmiyim -- 21 Kasım 2019; 23:19:58 >
  • vay be Eser hocam, ilk satışa başladığın zamanlardan müşterindim. işlerini büyütmene çok sevindim. paket2 sipariş veriyorum şuan umarım kalite hala birinci sınıftır, hayırlı işler.
  • 
Sayfa: önceki 24002401240224032404
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.