Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2403. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.524.831
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24012402240324042405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya işte burun algılamayınca burnun tersine gitmek gibi bir şey oldu. Ha Zara parfümlerinde yeri geldiğinde günde 4 defa yenileyince parfümü bu da öyle oldu herhalde diye düşündüm. Gel gelelim Sauvage bence her gelen geçenin çok iyi diyebileceği bir parfüm olmuş :D
  • Günün Parfümü:M.Micallef Royal Vintage

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benoylebirinsanmiyim @

Tokyo ile ilgileneceğim hocam.

dluizo4 @

Çok teşekkür ederim hocam.
  • LDDM - SNT - ELX - DAN Arzu eden varsa takas teklifine açığım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alparslan yagmur -- 22 Kasım 2019; 12:39:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lizardcr

Yahu bugün SVG (dior sauvage) kullandım. Sabah ofisin mutfağına falan girdiğimde "her yer parfüm kokuyor" dediler. Yayılımı belli ki iyi diye düşündüm. Ki bana da geliyordu parfümün kokusu ama öğleden sonra tazelememe rağmen parfümün o performansını göremedim. Burnum mu alıştı ya da çok kullandım diye (gün içinde toplam 20 defa sıkmışımdır üzerime) mi böyle oldu anlayamadım. Kullanan varsa yorum yapabilir mi?
    Rochas Sabri sen misin yoksa?
  • ilk siparişi birbirinden farklı 4 adet parfümle yapmıştım 3-4 ay önce.
    ürünler sorunsuz elime geçti fakat kutu içinde çok ufak plastik bir şişe içinde ekstra olarak bir parfüm daha çıkmıştı.

üzerinde ki etikette Solo - Loewe yazıyordu, diğer 4 parfümden daha çok hoşuma gitmişti.

şimdi o parfümden sipariş verdim hocam, umuyorum pazartesi elimde olur.

hayırlı işler.
  • İsse miyake lhomme idea benzeri koku var mı Eser usta
  • Mustakil_Yazar kullanıcısına yanıt
    Varlar hocam ikisi de.

-----------

Arkadaşlar Oud wood hızlı bir şekilde bitti. Adeti de yüksek yapmama rağmen yetişemedim. Bunu da (Yeni) gibi stokunu kapatmıyorum. 50 lik gelen siparişlerini 15ml x 3 seklinde paketlere ekleyeceğim bilginiz olsun.
  • Selamlar, az önce sipariş geçtim 2 adet 50 ml ve 3 adet 15 ml şeklinde.
    Fakat sonradan dikkatimi çekti sanırım her ürün 15 ml olana dahil olmuyormuş. Seçtiğim ürünlerden 2 tanesi tabloda var 1 tanesi mevcut değil. Seçtiğim ürün ise: Chergui idi. Zaten ağır bir parfümmüş hangi kafa ile seçtim bilmiyorum, onun yerine "Dris" olarak gönderim sağlayabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YavuzTR -- 22 Kasım 2019; 16:35:27 >
  • YavuzTR kullanıcısına yanıt
    Cherguinin 15 ml i maalesef yok. Privede bulunan cherguinin stoku bitip tekrar yapıldığında hem ufak boyu da doldurulacak hem de üstteki gruba gelecek. Chergui yerine Dris olarak notumu alıyorum. teşekkürler. Bu tür sipariş bilgilerini lütfen özel mesajla iletin hocam. Burayı takip edemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Varlar hocam ikisi de.

-----------

Arkadaşlar Oud wood hızlı bir şekilde bitti. Adeti de yüksek yapmama rağmen yetişemedim. Bunu da (Yeni) gibi stokunu kapatmıyorum. 50 lik gelen siparişlerini 15ml x 3 seklinde paketlere ekleyeceğim bilginiz olsun.
    Listenin yıldızı Oudwood olacak gibi.
    Ellerinize sağlık...
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    15 ml mevcut mu yani hocam ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jakkoba kullanıcısına yanıt
    L homme ideal aşığıyım. Orijinal daha önce 3 şişe kullandım. Orijinaliyle tamamen aynı diyebilirim kesinlikle.

Edit : açılışından orta notasına kapanışına kadar aynı olmuş ideal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phileo Sophia_ -- 22 Kasım 2019; 18:48:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Varlar hocam ikisi de.

-----------

Yeni ve Oudwood 50 ml likler ne zamana stoğa girer acaba yılbaşına kadar gelir mi, 2 sinden de sipariş verecektim böyle olunca kayıp fazla oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: wondererer

Yeni ve Oudwood 50 ml likler ne zamana stoğa girer acaba yılbaşına kadar gelir mi, 2 sinden de sipariş verecektim böyle olunca kayıp fazla oluyor.

Alıntıları Göster
    Quickhand7
    wondererer

İkisinin de 15 ml boyları mevcut. 2 hafta içinde 50 likleri tekrar hazır olurlar.
  • Phileo Sophia_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilgi için.

• Eser hocam merhabalar. 29 Kasım günü indirim yapıcakmısınız? Creed Nirvana'dan almayı düşünüyorum. Gün içinde tazelemek için 15ml'lik şişelerden de almak istiyordum ama nirvana için yok sanırım. Tester olarak yollayabilirseniz 2-3 tane fazladan ödeme yapabilirim. Bu arada tebrik ediyorum sizi parfümlerinizin kalitesi harika, çevreme öneriyorum.
  • Cdg Wonderwood bi daha gelmeyecek mi acaba

• Hugo Boss Vanilyalı ve 212 vip var elimde takaslık / satılık. boss %95 vip neredeyse full

İnvictus veya lacoste white ile takas yapmak istiyorum. İlgilenenler olursa özelden yazabilir.
  • Seavus @

Hocam bende özel günlerde vs indirim olmaz. Paketlerim var buna göre elimden geleni yapıyorum. Farklı indirimler için şişirmem gerekiyor. Nirvana ve Es2 nin ufağı için ayrı bir fiyatlandırma açmam gerekiyordu o yüzden halledemedim. Bir de Nirvana stoku beklediğimden hızlı eridi. O yüzden şuan planda yok bu ikisi.

tonyali61 @

Şimdilik yok abi.
  • 
Sayfa: önceki 24012402240324042405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.