Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2011. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.521.712
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20092010201120122013
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takas yapmak isteyen yada hoşuna gitmediği için satmak isteyen arkadaşlar varsa tutaste spicebomb, dolce gabbana the one yada dior sauvage arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voemmeov -- 19 Şubat 2019; 14:47:9 >
  • Tutaste Nirvana cidden çok başarılı olmuş. Hiç tarzım olmayan notalar olmasına rağmen tek kelimeyle efsane. Düz ananas aventus almıştım yaklaşık 4 ay önce falan nirvana ile alakası yok. Nirvana dumansı batch bu arada arkadaşlar, ben baskın bir meyve alamadım açıkçası. Açılışta baskın bir bergamot var yumuşayıp devam ediyor. Daha 1 saattir kokluyorum, daha da beğeneceğimi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Squats -- 19 Şubat 2019; 14:59:12 >
  • Dün itibariyle Nautica-Voyage elime ulaştı. Öncelikle kargo güzel kutulanmış temiz ve itinalıydı. Kişisel yorumuma gelirsek eğer, ilk siparişim olmakla birlikte bunca yorum ve güzel görüşle hayal kırıklığı yaşamayacağımı düşünüyordum ki öyle de oldu. Ürün hakkını veren bir kalitede performans gösterdi. Çok temiz ve fresh bir yapısı var. İçeriğinde elma notası olduğunu gördüm ama ben elma notasını alamadım. Daha çok taze yeşil yapraksı bir koku duydum. Koku tam bir yaz mevsimi kokusu. Zaten bunu kokunun enerjisinden anlayabiliyorsunuz. Hani böyle ''oturaklı'' bir yapısı yok. Sucul denilen türden bir koku.

Kokunun kalıcılığı üst düzey olmamasına rağmen farkedilebilirliği yüksek. Yani saatler sonra bile burnununa hafif bir esinti gelebiliyor.

Sizden meyvemsi & turunçgil yapıda parfüm önerileri bekliyorum. Deneyimlerinize açığım.

Son olarak Eser Beye teşekkür ediyorum. Yeni alışverişlerde görüşmek üzere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rappapompom

Alıntıları Göster
  • aber1 A kullanıcısına yanıt
    Turunçgil chanel de blue meyvemsi aventus .İkisini de kullaniyorum.Bu ikisi dişinda parfum kullanmıyorum diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadCamaRRo

ben 8-10 sprey sıkıyorum hocam etraftakilerin burnu acıtmıyordur umarım :)
    8-10 ideal hocam. Aventusu beğenmeyen gitsin camdan atlasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Değerli dostlarım bu mesajım itibarı ile aksam 16-17:00 civarına kadar mesajlara bakamayacağım. Ayrıca şuandan itibaren gelecek siparişler de yarın kargolanacaktır. Dikkate alırsanız sevinirim. Ancak yetiştirebileceğim kadar sipariş var şaun.

R.Cavalli şimdilik düşünmüyorum.

Kilian sorduğunuz ürün biraz pahalı, prive olmalı yada altını yapmam onun.

Sevgilerimle,
    Eser
    Eser hocam bügünkü sipiarişimde dünkü mesajınıza istinaden dior home intense friv tester gelmesini bekliyorum. Çok merak ettiğim bir koku yeni listemi oluştururken çok yardımcı olacak. Farklı bir tester gelir mi acaba

• hugo__mboy kullanıcısına yanıt
    MadCamaRRo kullanıcısına yanıt
    hugo__mboy @

Sadece siyahı var hocam. Eğer talep o yönde ise bundan sonra onu yapabiliriz.

MadCamaRRo @

:) Bir şey olmaz hocam. Nirvana ise 10 fıs çok gelir.

ince borulu olanlar 800 835 arası. Kalın olanlar 500 olmalı. Kalınlarınkinden tam emin değilim, sorarım.
  • ForzaTurk kullanıcısına yanıt
    Invictus en çok satanı sanırım, günlük kullanılabilir. Ciddi durumlar için de Sauvage olabilir.

• Creed Aventus VS Royal Vintage

Layt versiyon için kazanan kimdir?
    Karşılaştırma yapabilecek birisi varmı?
  • Arkadaşlar lütfen bilenler yardımcı olsun Cool Water'ın notlarında deniz notası var bu deniz notası Di Gio, Allure Sport gibi mi yoksa daha mı farklı? Belirgin hissediliyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok uzun zamandır okurum yazmam.. ama

Her siparişime eklenen bahar yaz kokusu "opus v"

Biraz saklı biraz gizli kalmış bir öz kesinlikle ..

Biraz araştırın uygun olursa kör alıma eklemenizi tavsiye edebilirim ..

Dönütlerin harika..

• EXERA kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir koku hocam?

• ero158 kullanıcısına yanıt

Objektif açıklaması yapılmış tüm notalar ve tatları anlatmış ..

• ero158 kullanıcısına yanıt
    Teninizden akan rom notasını anlayamazsınız öyle bir koku hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeçerkenUğradı -- 19 Şubat 2019; 20:44:49 >
  • chmenprive kullanıcısına yanıt
    Biraz eski kokar Roja ve yaş ister birde sanki klasik giyinenlere yakışacaktır.Şahsen ben klasik giyinmiyorum ama Roja'yı gerçekten seviyorum.
  • secretariat kullanıcısına yanıt
    Benimde eski kokulara biraz merakım var , birazda bu yüzden yöneldim severim büyük ihtimalle

• GeçerkenUğradı kullanıcısına yanıt
    Rom teması üzerine kurulu bir koku mu hocam? STH ile benzerlik taşıyor mu?

• EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Pembesi için ben de +1 diyeyim

• Bugün birkaç ay demlenmiş HEROD'u test kağıdına sıktım. Öncesinde kapağından da kokladım, koku bana tepe notalarıyla tek kelime ile şunu anımsattı: Vişne...
    Çok lezzetli, yemelik ve yoğun vişneli bir tütün kullanılmış. O kadar lezzetli ki anlatamam. Kaliteli markaların vişne suyu olur ya tadına doyum olmaz aynı o şekil bir vişne notası var. Açıklanmış notalarda vişne yok ama koku tam bir vişneli tütün kesin ve kesin.

Orta notalara gelindiğinde vişne ve tütüne mükemmel bir vanilya ekleniyor. Tam yemelik, kokuya ayrı bir güç katıyor sanki. Koku daha oturaklı oluyor. Orta notalar genellikle vişne-tütün-vanilya ekseninde dönüyor. Dip notalarda ise vanilya mı yükseliyor, tütün ve vişne mi azalıyor bilemiyorum ama koku sadece vanilyanın hakimiyetinde kalıyor. Sadece vanilya kalan Herod bu şekilde de tenden ayrılıyor, sadece vanilya notası kalıyor geriye kısaca.

Kısaca bu kokuyu şöyle hayal edin: Yoğun ve her zaman başrol olan, neredeyse vişne suyuna benzeyen ıslak tütün. Sonradan eklenen lezzetli vanilya ile oturaklı bir koku haline geliyor.

Çok güzel ve vazgeçilmez bir koku benim için. Tek sevemediğim yanı koku oturduktan biraz sonra gelen kokunun karakterine pek de bir etkisi olmayan, çok hafif bir sabunsuluk oldu. Vetiverden kaynaklanıyor bu durum sanırım. Olmasa koku 10/10 olurmuş benim için. Bu nedenle benim için Herod'un puanı 10/8.

Kalıcılığı ve yayılımı bir TV olmasa da gayet yeterli, günü rahatça kurtaran bir yapıda.
    Eğer ki vişneli yapıda bir tavsiyeniz varsa alabilirim. Vişneli kokulara ayrı bir ilgim var. :)

Saygılarımla.

• 
Sayfa: önceki 20092010201120122013
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.