Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2013. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.521.687
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20112012201320142015
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 yıl önce bu ürünü şuan yaptığım firmayı tanımıyorduk bile. Nedeni farklı firmanın ürünü olması.
  • nickelcan N kullanıcısına yanıt
    3 yil onceden bahsediyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tipik user

Herkese selamlar
    Parfüm konusunda yeniyim diyebilirim kokuların nasıl olduğunu pek bilmiyorum. Genel olarak beğenilere baktığımda şöyle bi liste yaptım

Ysl la nuit de l'homme
    Armani acquia di gio profumo
    Dior sauvage
    Ch men prive
    Ch 212 men
    Nautica voyage
    Creed aventus
    Dolce gabbana the one
    Versace eros
    PR invictus
    Chanel allure homme sport

Bu zamanlar için nasıl bir 4lü ve 7li önerirsiniz (başka da söylebilirsiniz)
    20 yaşında üni öğrencisiyim bu arada
    4lü alacaksan eğer ve herkesten övgü almak istiyorsan.
    Sauvage, invictus, chmen prive, 212 vip men.

Hayır sadece 1 tane alacam risksiz bi şey olmalı diyorsan invictus ve sauvage kadınların bayıldığı parfümler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phileo Sophia_ -- 20 Şubat 2019; 14:29:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • loungemood kullanıcısına yanıt
    212 vip men. Meyveli içkili tatlı parfüm. Performansı oldukça iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Palmiye ağacı altında hindistan cevizli kokteylimi yudumlarken hafif hafif esen rüzgarın getirdiği deniz, okyanus kokusu..

bana bu lazım, öneri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Replikans

Palmiye ağacı altında hindistan cevizli kokteylimi yudumlarken hafif hafif esen rüzgarın getirdiği deniz, okyanus kokusu..

bana bu lazım, öneri var mı?
    1-Creed Virgin İsland Water
    2-Polo Blue
    3-Nautica Voyage
    4-Bvlgari Atlantique
  • Replikans kullanıcısına yanıt
    Febresse reklamındaki dayı aklıma geldi :)
  • handsame_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba çok merak ettiğim bir koku Bvlgari Pour Homme
    Masculen kokuları seviyorum.Rica etsem kokuyu az tanımlayabilirmisiniz.

• COBALT01 kullanıcısına yanıt
    Öyle maskülen değil daha çok temiz hissettiriyor. Hafif hafif vetiver ve portakal çiçeği kokusu var bir de yeşil çay eşlik ediyor. Kalici ayni zamanda ferah biktirmayan bir koku. Mis gibi kokuyor

Ağzına sağlık kardeşim.Prada L’Homme içinde temiz yumuşatıcı kokusu gibi dediler ama boğucu pudralı ve birazda feminen geldi açıkcası umarım bu farklı çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: COBALT01

Merhaba çok merak ettiğim bir koku Bvlgari Pour Homme
    Masculen kokuları seviyorum.Rica etsem kokuyu az tanımlayabilirmisiniz.
    Bvlgari Pour Homme,beyefendi bir kokudur. Hani biraz olgunluk istiyor. Centilmen bir kokudur,oldukça de erkeksidir.
    Koku yeşillik kokuyor. Yeşil,temiz biraz da çiçeksi.
    Kokuyu kıyafetlerinizle ve yaşınızla tamamladığınızda size kendini oldukça özel hissetirecektir.

Kokunun atası ise Blvgari The Vert'dir.(unisex)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HackAv -- 20 Şubat 2019; 16:18:20 >
  • egoiste platinum hakkında ayrıntılı bilgi verir misiniz? meraktan yeni sipariş geçtim de. bunun abisi egoiste i yıllarca önce denemiştim,dede kokusu olarak aklımda kalmış.benzemediklerini biliyorum. ama eski kafa mıdır bu da? enerjik,genele hitap eden, yayılımı güçlü bir şeyler bakıyordum aslında.
  • kuzgun1984 kullanıcısına yanıt
    yok bu baya güzel hocam. diğeriyle alakası yok. Tıraş kolonyası tarzı ama kendine has bir koku. Yeşil bir koku en basit böyle tanımlayabilirim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun1984

egoiste platinum hakkında ayrıntılı bilgi verir misiniz? meraktan yeni sipariş geçtim de. bunun abisi egoiste i yıllarca önce denemiştim,dede kokusu olarak aklımda kalmış.benzemediklerini biliyorum. ama eski kafa mıdır bu da? enerjik,genele hitap eden, yayılımı güçlü bir şeyler bakıyordum aslında.
    Ben ne kadar parfüm kullansam da dönüp dolaşıp listeme eklediğim bir kokudur.
    Bende unutulmaz hatıraları vardır.
    Normal egoiste,kışlık ve baharatlı bir koku iken;platinium biraz daha modern metalik kokuyor.
    İçerisinde buruk(ekşimsi) turunçgiller(nota olarak yok,notaların birlikteliği bu kokuyu veriyor) ve erkeksi çiçekler mevcut.(Ekşimsi turunçgiller,Burberry Classic man'deki gibi kokmakta)
    Zaten platinium denmesinin nedeni biraz metalik kokması(Nasıl ki Armani He,plastiğimsi kokuyorsa)
    Metalik kokuyor olması kötü olduğu anlamına gelmesin.
    Kalıcılık da yayılım da ortalamanın hayli üstündedir.
    Tam bir bahar parfümüdür. Bana göre esmer tenlilere daha bir yakışmaktadır.
    Bence kesslikle denenmelidir.

Blvgari Pour homme ile birlikte ship olduğum ilk orijinal parfümlerden bir tanesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HackAv -- 20 Şubat 2019; 16:51:34 >
  • HackAv kullanıcısına yanıt
    Yeşil koku deyince aklima epic men g.i.t tarzi kokular geliyor fakat blvgari de sabunsuluk portakal cicegi ve yeşil cay algiladım. Ayrica 25 yas ve üzeri rahatlikla kullanabilir. Cok da olgun olmaya gerek yok bence. Erkeksi deyince de souvage tarzi keskin kokular geliyor aklima. Bu okadar maskülen degil. Ama unisex de değil. Farkli bir koku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handsame_ -- 20 Şubat 2019; 17:2:0 >
  • COBALT01 kullanıcısına yanıt
    Pradayi bana sorsaydin kesinlikle tavsiye etmezdim bana ağir geldi bilemiyorum

Evet banada sıkıcı boğucu bir koku olarak geldi.

• aber1 A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, yaz için parfüm önerileri topluyorum. Ben genelde her mevsim Armani Code kullanıyorum bunun dışına çıkmak için şuan parfüm arayışındayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phileo Sophia_

4lü alacaksan eğer ve herkesten övgü almak istiyorsan.
    Sauvage, invictus, chmen prive, 212 vip men.

Hayır sadece 1 tane alacam risksiz bi şey olmalı diyorsan invictus ve sauvage kadınların bayıldığı parfümler.

Alıntıları Göster
    Hocam bu parfümlerin kalıcılığı nasıl. Normalde Bvlgari Man in Black kullanıyorum. Memnunum fakat yeni bir koku arıyorum bende.
    ben kokusunu seviyorum aslında. keskin ve temiz bir kokusu var. ama kokuyu sıkınca sanki pudra dolu bir havuza girmişim gibi boğuyor beni.

benim bu koku ile asıl merak ettiğim dışardan insanlara boğucu mu yoksa fresh mi koktuğu? Eğer insanlara gerçekten temiz bir koku veriyorsa beni mutlu eder ama onlarda boğucu pudra kokusu alıyorsa rahatsız edici bir durum olur. ofis parfümü denilen bir parfüm böyle bir hata yapmamıştır diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 20112012201320142015
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.