Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2010. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.521.723
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20082009201020112012
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Üzerine sıkınca dumansı kısma gelmeden burnu öldürüyor o yüzden bileğinde dene demiş Murat abi :) Şahsen ilk denememi kolumda yapıp siparişini geçmiştim. Sonra üzerime sıktığımda çok tedirgin olmuştum (fiyatı oldukça yüksek oldugundan dolayı)
    Ertesi gün aynı eşyayı giydiğimde elemanım cok güzel kokuyorsun deyince yaşadığım mutluluğu anlatamam :)

Neden diğerlerinden fazla kokuyor bilmiyorum ancak aventus için fazla performanslı, normal değil yani.
    Hocam bayan parfümlerinden Roberto Cavalli Edp sizde mevcut mudur? sipariş geçmek istiyorum.
  • İlk siparişimi Sipariş Numarası 793IW8821P verdim.Hadi hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r

Hocam bayan parfümlerinden Roberto Cavalli Edp sizde mevcut mudur? sipariş geçmek istiyorum.

Alıntıları Göster
    Maalesef Eser hocamda Roberto Cavalli yok. Bende sormuştum geçen gün.
  • Nasomatto Duro gelir mi?
  • Selam arkadaşlar konuyu takip edenler için sorum olucaktı.

Çoğunlukla tercih edilen ve şuan satışta olan parfümlerin isimlerini alabilir miyim.

Tercihim bir fresh günlük koku birde Tom Ford tarzı daha ciddi bir kokudan yana.

Şimdiden teşekkürler
  • Değerli dostlarım bu mesajım itibarı ile aksam 16-17:00 civarına kadar mesajlara bakamayacağım. Ayrıca şuandan itibaren gelecek siparişler de yarın kargolanacaktır. Dikkate alırsanız sevinirim. Ancak yetiştirebileceğim kadar sipariş var şaun.

R.Cavalli şimdilik düşünmüyorum.

Kilian sorduğunuz ürün biraz pahalı, prive olmalı yada altını yapmam onun.

Sevgilerimle,
    Eser
  • Roje dove danger hakkında yorum alabilir miyim kullanan orijinaliyle karşılaştırabilen oldu mu? Hiç denk gelmedim forumda bahsedilmesine merak ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siparişm numaram; 119FF4237Q

12 ye yetiştim çok şükür Eser hocam :)

Hanıma Alien ve Channel Chance
    Kendime Creed Aventus 2 adet.
  • Eser hocam Narciso Rodriguez For Her [HER] pembesi var mıdır?
  • merhaba arkadaşlar chic drive aromel arıyorum ama hiçbir yerde göremedim.tutaste de buna benzeyen ya da bu parfümü nerden alınacağını bilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chmenprive kullanıcısına yanıt
    Çok benzer. Tutaste biraz daha yogun sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser hocam, 50 mL'lik bir Tutaste parfüm tahmini toplam kaç fıs gidiyor ince borulu valfları olanlarda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero158 -- 19 Şubat 2019; 12:32:36 >
  • Her fıs 0.6 mL diye biliyorum.

• ero158 kullanıcısına yanıt
    800 sprey civarı

• Bugun ananasli olan prive aventustan 3 fıs boynuma sıktım.1 saat sonra kapali bir alanda yururken bir koku aldim.Bildigin orjinal aventus kokusu.Etrafima bir baktim kimse yok olsa sorucam o derece bir koku :) Sonra benden geldigini farkettim.Aventus ustunuzdeyken size gercekten kokmuyor ama etrafa yayilimi cok iyi ve abartmadan 4-5 sprey kullanmak gerekiyormuş onu anladim.

• JohnLocke. kullanıcısına yanıt
    Bu zamana kadar kullandığım parfümlerde kesinlikle en iyisi. 2 adet daha sipariş geçtim. :)
    Bugün bende kullandım hocam bana göre de orijinaline bir hayli benziyor ilk bir kaç saat ben de hissedebiliyorum ondan sonra dediğiniz gibi etrafa yayılıyor ara ara kendini hissettiriyor

• leo71 L kullanıcısına yanıt
    Hocam spicebomb satıyorsan talibim
    ben 8-10 sprey sıkıyorum hocam etraftakilerin burnu acıtmıyordur umarım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnLocke.

Bugun ananasli olan prive aventustan 3 fıs boynuma sıktım.1 saat sonra kapali bir alanda yururken bir koku aldim.Bildigin orjinal aventus kokusu.Etrafima bir baktim kimse yok olsa sorucam o derece bir koku :) Sonra benden geldigini farkettim.Aventus ustunuzdeyken size gercekten kokmuyor ama etrafa yayilimi cok iyi ve abartmadan 4-5 sprey kullanmak gerekiyormuş onu anladim.

• 
Sayfa: önceki 20082009201020112012
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.