Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2012. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.521.723
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20102011201220132014
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gio'daki gibi bir hava.. Deniz notası eklenebilen bir şey değil. Genelde karışımın havası onu veriyorsa sucul, deniz, okyanus vs derler.. Cool water'i hayatınızda 1 kere dahi olsa bir şekilde koklamışsınızdır. Rafların her yanı taklitleri ile doludur.

AnasonKokusu

Stoku tükendiğinde pembe ile devam ederiz ama nedense ben pek bir fark algılayamadım :)

------

Tutaste Lotus

(Bombshell ve Versace Bright Crystal karışımı güzel hafif ve kalıcı.. Boş kalan kısımlara ekleyin, biz çok beğendik.

Dior Ambre Nuit

Costume Scent intense

Chloe Love Story

Listeye bugün eklenen ürünler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 19 Şubat 2019; 22:41:10 >
  • mmyyyymmm M kullanıcısına yanıt
    Herod'u 1 ay önce aldım. 1 ay kenarda durdu, bugün sıktım ve muazzam bir lezzet gelmiş, vişne notasıyla beraber parfüm genel olarak oturmuş. Cidden kaliteli ve kokusu güzel olan bir parfüm. "Kalite ve gurme" koku arayanlara...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilkbahar için önerdiğiniz kokular var mıdır?
  • Herkese selamlar
    Parfüm konusunda yeniyim diyebilirim kokuların nasıl olduğunu pek bilmiyorum. Genel olarak beğenilere baktığımda şöyle bi liste yaptım

Ysl la nuit de l'homme
    Armani acquia di gio profumo
    Dior sauvage
    Ch men prive
    Ch 212 men
    Nautica voyage
    Creed aventus
    Dolce gabbana the one
    Versace eros
    PR invictus
    Chanel allure homme sport

Bu zamanlar için nasıl bir 4lü ve 7li önerirsiniz (başka da söylebilirsiniz)
    20 yaşında üni öğrencisiyim bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tipik user T kullanıcısına yanıt
    İlgi çekmek ve beğeni almak ise amaç
    İnvictus çok iyi bunu alın mutlaka

Deniz yosun temalı Nautica Voyage mutlaka alın derim kendi benzeri grubun en kalıcı kokusudur ve farklıdır diğerlerinden

Aventus çevrenizdeki hemen herkesten farklı bir koku yine dikkat çekici yayılım kuvvetlidir

Gio profumu klasik sucul deniz parfümlerine çok güzel bir sabunsu koku hissi veriyor gayet güzel ve değişik bir koku kalıcılık yine üst seviye

• EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkür ederim

• tipik user T kullanıcısına yanıt
    La Nuit (ilkbahar-yaz akşamları)
    Nautica Voyage(ilkbahar-yaz)
    İnvictus(Bahar-yaz aksamları)
    Allure Homme Sport(ilkbahar-yaz)

Piyasa parfümleridir ama genel beğeniye ve yaşına uygundur hocam

Gucci ph2
    boss bottled (bahar)
    Ck One (yaz)

Bunlar da listeniz dısında onerilerim
  • Arkadaşlar ; bana tutaste parfümlerinden aşırı derecede kalıcı ve aşırı derecede yayılımı ve farkedilirliği yüksek parfümler önerir misiniz? Kriterlerim aşırı kalıcı, farkedilirliği ve yayılımı aşırı yüksek olması.

Eser Hocam sizde yardımcı olursanız sevinirim.(Tom Ford Black Orchid'den nefret ediyorum bu arada )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loungemood -- 20 Şubat 2019; 10:43:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedegex

Arkadaşlar lütfen bilenler yardımcı olsun Cool Water'ın notlarında deniz notası var bu deniz notası Di Gio, Allure Sport gibi mi yoksa daha mı farklı? Belirgin hissediliyor mu?
    Cool Water'i yıllar önce kullanmıştım. Aklımda kaldığı şekliyle deniz notası daha keskin ve belirgindi. Yine de kendin deneyimlemende fayda var.
  • 60i geckin koku denedim. Ve hiç sıkılmadan kullanacağim kokular arasinda bir numarayi aventus nirvana aldı. İkinci moonlight üçüncü royal vintage dördüncü bvlgari homme pour... Liste ileriki zamanlarda uzayabilir.

• loungemood kullanıcısına yanıt
    1: Angel man kış
    2: ultramarin mevsimlik
    3: epic man kış
    4: invictus mevsimlik
    5: aber mevsimlik

• handsame_ kullanıcısına yanıt
    +Kirke

yaz kış kör etme garantili.

Lütfen kirke'yi sorumluluk alarak sıkın, 10 fıs sıkıp toplu taşımaya binip, sonra dayak yemeyin.
  • Isfahan kullanıcısına yanıt
    Dogrudur kirkeyi hic denemedim kapali ortamda çaliştigim icin ve bahar aylari kendini hissettirdigi icin almaya cesaret edemedim :-)

• loungemood kullanıcısına yanıt
    Aşırılaştıramadıklarımızdanmısınız

Ultramale
    A men
    Spicebomb
    Kirke

• Yaklaşan bahar ayları için Chanel Egoiste Platinium'u öneririm.
    Biraz olgun ve yaş isteyen bir parfümdür. Lakin erkeksi çiçeklerin şahane bir uyumu söz konusu.
  • Hocam bende sizi denemek istiyorum. Fakat takıntılı bir insanım. Günlük olarak kullandığım parfüm Bvlgari Man in Black. Yaklaşık 2 yıldır bu parfümü kullanıyorum ve malum döviz kurlarından dolayı artık 350-400 liraya parfüm alamayacağım. Tenime sıkacağım bir parfüm olduğu için bu konuda hassasım. Sağlıkla ilgili gerekli izin belgelerinizi varsa eğer bu mesajıma yanıt olarak yollarmısınız. İçimi rahatlatıp bir an önce olarak sizden alışveriş yapmak istiyorum. Sakın beni yanlış anlamayın.
  • İstanbul içi ananasli aventus alıp degistirmek isteyen varsa mesaj atabilir

• togiksk T kullanıcısına yanıt
    İzin belgesi diye bir şey yok. Uygun şartları sağlamak, mesul müdür bulundurup ürünlerin bildirim yapılması var. 2013 itibarı ile kozmetikler bildirim usuludur, izin değil. Yani ürünler sağlık bakanlığı bildirimli ve her şey olması gerektiği gibidir. İçerisinde sağlığınıza tehdit olabilecek bir şey de yok ayrıca. 5 senedir forum, 8 senelik geçmişimizde sorun yaşayan olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 20 Şubat 2019; 14:21:2 >
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Eser hocam Comme des garcons 2 (Rose) için bu şekilde bahsederken prive olarak getirmenizin nedenini paylaşır mısınız?
  • Elinde ananaslı aventus ve nirvana olan açılıştaki farkı kıyaslayabilir mi acaba ,eğer ananaslı nirvanadan daha yumuşak ve tende kalan koku benzerse aradığım aventus ananaslı olabilir.🤔

• 
Sayfa: önceki 20102011201220132014
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.